Šta je novo?

belinea monitori

imas i 10 20 30 W

nema dvi ali bi trebalo da je znacajno jeftiniji od 35 W, bar je tako po inostranstvu.
dizajn mi se svidja, cena takodje ali nikako da ga vidim negde kod nas. mislim na neki shop gde bi mogao da ga pogledam detaljnije.

Poslednja izmena:
Simps je držao jednu Belineu, mislim da je to ta, pogledaj u Hot Hardware-u. Znam da je 1600x1050 Wide 20". Mislim da je bila 495 evra (eh, da sam cekao još malo umesto što sam uzimao FS W19, premda sam ipak zadovoljan njim. :) Ali 20" je 20" :D

DusaN je napisao(la):
nesto gledam ovaj http://www.belinea.com/Products/TFT_20/product_moni_tft.jsp?node=121&artnr=112005
Belinea 10 20 35 W
20'' wide, a vidim i kod nas mu je ok cena, kao neke bolje 19''

jel probao neko?

Imam ovaj monitor nekih mesec dana i za sada samo reči hvale.
Trebalo mi je malo da se naviknem na wide format, ali sada mi je čudno kada sednem pred neki 4:3 monitor. Filmovi izgledaju zaista sjajno na ovako velikom monitoru. U programima poput Worda, Corela i Photoshopa imaš zasita veliku radnu površinu. Zamućenja nema skoro uopšte, sem u najbržim scenama, ali je i tu zanemarljivo. Na primerku koji imam je malo izraženije probijanje pozadinskog osvetljenja po gornjim ćoškovima, ali ni u kom slučaju ne smeta i vidi se samo pri gledanju mračnijih scena u filmovima.
Od igara sam probao jedino Trackmania Nations, i rezultat je zaista odličan. Nema nikakvog zamućivanja, tj. sve teče glatko, a tek kada igram u native rezoluciji :banana:
Vidljivi ugao odličan. Horizontalni je bolji od vertikalnog, ali ni vertikalni nije za bacanje.
Automatsko podešavanje svetline i kontrasta je megalomansko, tako da je to potrebno smanjiti na pristojne vrednosti. Prikaz boja je za moje amatersko oko odličan, ali sam siguran da ima mesta za poboljšanja.
Sve u svemu, za te pare dobiješ zasta odličan monitor!
Panel je P-MVA, a proizvodi ga AU-Optronics.

http://www.auo.com/auoDEV/products.php?sec=monitor&func=info&product_id=72&items_id=1

Ako sam nešto izostavio, a zanima te, samo pitaj.

Poslednja izmena:
velko je napisao(la):
imas i 10 20 30 W

nema dvi ali bi trebalo da je znacajno jeftiniji od 35 W, bar je tako po inostranstvu.
dizajn mi se svidja, cena takodje ali nikako da ga vidim negde kod nas. mislim na neki shop gde bi mogao da ga pogledam detaljnije.

10 20 35W je u Evropi skuplji zbog njihovog novog zakona, gde monitori koji su veći od 20" i imaju DVI podležu porezu od 20%. Zato su posle i napravili 10 20 30W koji nema DVI, ali je u suštini potpuno isti monitor.

Mene zanima gde sve kod nas ima da se kupi 10 20 35W?

20" Belinea 10 20 35W, 8ms, 1680x1050, 800:1, speaker, analog/DVI 492.00 Microsystems
011/32.83.007

MONITOR TFT Belinea 10 20 35W (Image Size 20.1 inch Physical resolution 1680 x 1050 Pixel Panel Technology MVA Premium Response Time 8 ms g/g Contrast Ratio (typical) 800:01:00 Horizontal Viewing Ang 495.60 Gigatron d.o.o.
011/354.13.78

Ima i ovde Belinea monitora: 011 217 52 64

Inace, odlicni su... ja sam propustio kroz sake dve 17" ice... gde ima za 200e 17" TFT sa 8ms odzivom? Tako da je Belinea best buy definitivno. Taj od 20" nisam video uzivo...

Nazad
Vrh Dno