Šta je novo?

Bel400 Vs Mix1000 Vs...

soni

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
619
Koji od ova dva paketa se vise isplati uzeti?
Koristim Bel200 al se odavno ne isplati a mrzelo me da menjam, a kada me mrzelo onda sam placao ***. Na Bel200 dobijem racun uvek preko 3000din, nekad i 4000 kada dobijem ispod 3000 pevam:banana:. Poruke ne kucam bas iako potrosim tih dvesta sto imam:d, razgovori su mi bitniji.
Ovaj MIX mi se cini mozda bolji jer me kao sve isto kosta ka bilo kojoj mrezi al ima stvari koje su skuplje, a Bel400 opet jeftinije koriscenje nakon isteka besplatnih minuta.

E sada razmisljao sam o Bel1000 i MIX2000 al to mi je vec puno jer hteo bih da smanjim racun na ispod ili do 2000din max, ako ja to uopste mogu da smanjim a ovaj Bel200 mi se uopste ne isplati...

Ajd ako ima neko ko je presao saBel200 na neki skuplji nek da neki komentar. Nisam vezan ugovorom...

ti si fenomen, lepo kazu izaberite tarifu koja vam odgovara potrebama, tj ako trosis 4x vise od tarife, onda si na pogresnoj definitivno |))
ja sam sa bel200 presao na mix1000 i pevao sam... doduse moja potrosnja je daleko skromnija od tebe, tj od mix1000 mi jos ostane... bel200 sam prebacivao zbog poziva van mreze...

dobro razmisli, ako ces prekoracivati, ni jedna tarifa se fakticki ne isplati od ovih..

Pa pogledaj koliko minuta trosis mesecno imas i mix 2000 i mix 3000 sa 700 i 1500 minuta.

Definitivno MIX2000, a ako i njega prebacujes puno MIX3000.

Naravno, treba imati u vidu da se prica da su MIX paketi na promociji, i da se od 01.09.2008. vracaju na stare (daleko manje) vrednosti minuta - ovo niko ne moze zvanicno ni da potvrdi ni da opovrgne.

ti si fenomen, lepo kazu izaberite tarifu koja vam odgovara potrebama, tj ako trosis 4x vise od tarife, onda si na pogresnoj definitivno |))..

Drugim recima koju god odaberes odracemo te :)
Trosio sam i pre vise al sada od kada zaokruzuju prvi minut vidim da mi racun na ovom paketu nece ici ispod 3k din.

ja sam sa bel200 presao na mix1000 i pevao sam... doduse moja potrosnja je daleko skromnija od tebe, tj od mix1000 mi jos ostane... bel200 sam prebacivao zbog poziva van mreze...

I mene verovatno pokopaju ti pozivi van mreze, zato sam i mislio da uzmem MIX paket 1000.

dobro razmisli, ako ces prekoracivati, ni jedna tarifa se fakticki ne isplati od ovih..

Znam al kao pokusacu da malo smanjim, nevalja i zbog zdravlja toliko pricati, nije sve u novcu;)
Mislim nije ni problem da uzmem jedan paket pa ako ne odgovara da predjem na drugi al reko ajd da pitam ima li neko iskustva sa jednim i drugim. Nije bas lako izracunati a ni ne znam na koju cu mrezu vise potrositi

@ space cowboy & darkos

Znam da bi verovatno MIX2000 odgovarao al to mi je onda sigurnih 2300-2400din da moram da platim a ko zna mozda sa ovim Mix1000 ili Bel 400 ne dodjem do te cifre, ajd mozda ne svaki mesec...

A evo sta pise na racunu:

U okviru MTS mreze 233min -830din
Izvan MTS mreze 57min - 667din
SMS nacionalni 374-287.3(ne znam odakle mi ovoliko poruka al ajd:) )
Cene bez PDV
Plus ono sto imam redovno 160+40min i 160+40SMS (Bel200)

To mi je zadnji racun, ukupno 3391din

Cini mi se da bi se nekako uklopio u taj Bel400?

Poslednja izmena:
Probaj mix1000 prvo. Imas 450 din fore do BEL400 da ga prekoracis. Ako bude mali, lako ces se prebaciti na bel 400.

ti trosis djuture nesto manje od 500min i 500SMS-ova, makar si toliko potrosio poslednji mesec. to je vise od 325 a manje od 700 koliko daju MIX1000 i 2000. ako mozes da skreses telefoniranje na 325min/SMS mesecno (10-ak dnevno u proseku) onda MIX1000, ako ne mozes, placaj 2360din za MIX2000 mesecno i mirna backa. BEL400 bih preskocio jer ti koristis vise od 80min van mreze tako da bi i njega glat prekoracivao. cudi me da ovo nisi mogao sam da izmozgas?!

smiješno je orediti bel i mix u istom cijenovnom okviru. u mixu dobiješ više minuta u svim mrežama nego na belu kad se saberu u mreži i van mreže. i više poruka. samo biraj koji ti mix odgovara. po tvojoj priči mix 2000 ti je idealan (3000 je previše)... uživaj ;)

Chinaskicudi je napisao(la):
cudi me da ovo nisi mogao sam da izmozgas?!

Ma i jesam , i ja vidim da je MIX2000 za mene al ajd da pitam i nekog drugog za iskustvo sa slicnom potrosnjom mozda ima bolje resenje...;)

E ovako uzeo sam da probam MIX1000, nisam znao za mogucnost dokupljivanja minuta, sto mi se svidelo...
Uzeo sam ovaj paket, prvog cu kupiti odmah, a vazice i za sledece mesece, "dopunu" od 120min, koja vazi za MTS a kosta 210+PDV - ovo mi se jako svidelo...
Tako da cu imati tih 325min(ako ne smanje na 250) i plus 120min sto je ukupno 445min, e to vec izgleda primamljivo za nesto ispod 1500din. A ako prifali mogu tokom meseca da dokupim jos tih minuta, jedino je lose sto vazi samo za MTS, al sta sad...

Probacu ovako pa ako ne bude odgovaralo menjam u vec nesto trece -MIX2000

Hvala na sugestijama

Kakvo cudo za nesto sto se zove "dodatni minuti" :)

Mislim da je tako al bolje nema, ... mislim za manje para

Poslednja izmena:
Vrh Dno