Šta je novo?

Bekap slika na telefonu sa skroz razbijenim ekranom ?

Animal

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2013
Poena
275
Postovani clanovi, pretpostavljam da je slucaj dobro mrka kapa, ali opet da pitam.

Huawei p40 lite, prso ekran skroz i tac, ne reaguje na dodir.. da li postoji ikakva sansa da se u ovim uslovima bekapuju slike sa telefona, to jest da budem precizniji da ne mora da se menja komplet displej kako bi moglo da se pristupi telefonu..

Kada ga prikljucim na racunar dobijam sliku kao u attachmentu.

Prilozi

• 1749726811991.jpg
    1749726811991.jpg
    324.2 KB · Pregleda: 30
  • 1749726811999.jpg
    1749726811999.jpg
    223.4 KB · Pregleda: 31
obzirom da ekran radi tj vidi se na njemu koliko toliko, verovatno tac ne radi. prikljuci mis preko usb porta pa ces tako moci da otkljucas telefon i prebacis slike na drugi tel ili fles (trebace ti usb hub da bi prikljucio i misa i fles)

@pajica123 tako je tac ne radi a i ekran se vidi na pola otprilike, pretpostavljam da mi treba neki adapter usb-c na usb-a pa onda na to usb hub da stavim mis i fles.. najbolje bi bilo kada bih mogao da ga otkljucam i povezem na racunar odmah, ali meni recimo xiaomi trazi kada ga povezem sa racunarom da kliknem na file transfer i ako je otkljucan, pa ako je tako i na huaweiju onda je to komplikacija..

tako je, treba ti adapter. neki proizvodjaci daju uz telefon, ja sam za samsung s8 i s20 dobio. ali ako nemas, kupi, to je nesto sitno 200-300 din. takodje i usb hub da mozes istovremeno povezati i mis (valjda imas) i fles memoriju. ako se na ekranu vidi dovoljno, moci ces tako da uradis.

Poveži pomoću USBa na neki PC, Onda bi trebalo da se vidi u File Manageru kao storage sa imenom telefona. Odatle možeš da vivdiš sve što je na njemu i kopiraš na disk.

Nazad
Vrh Dno