Lanikor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.05.2016
- Poena
- 705
Logitech Marathon mouse m705 miš
Ima infinity skrol i ako se secam, skroz je silent. Od jeftinijih varijanti Rapoo je top.
Izdao je i mene levi taster, ali sam zamenio sam mikroprekidac i opet radi bez greske. Imas u elektro radnjama, mikroprekidace, 20-30 din po komadu. Ili druga solucija-ja sam narucio sa aliexpresa par komada, mislim da imam 2 viska. Ako jos uvek nisi resio, poslacu ti brzom postom, samo plati postarinu. Uzmes, odneses kod nekog elektronicara i zameni ti lemilicom za minut. Ja mnogo volim ovaj mis, zao mi je bilo da ga bacim.Izdaje me levi klik na Hama A7901 (dvoklik problem) i za sada ga sa Autohotkey eliminisem ali nece jos dugo.
Treba mi besumna bezicna zamena posto gorepomenuti vise ne moze da se nadje.
Dakle da je sto priblizniji ovome, neki predlog?
Tek sad vidim replyIzdao je i mene levi taster, ali sam zamenio sam mikroprekidac i opet radi bez greske. Imas u elektro radnjama, mikroprekidace, 20-30 din po komadu. Ili druga solucija-ja sam narucio sa aliexpresa par komada, mislim da imam 2 viska. Ako jos uvek nisi resio, poslacu ti brzom postom, samo plati postarinu. Uzmes, odneses kod nekog elektronicara i zameni ti lemilicom za minut. Ja mnogo volim ovaj mis, zao mi je bilo da ga bacim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari