Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Pa kad vidim sta sve imas i koliko imas sync-a. Ovo je OK.

P.S. Mozda da iskljucis fast dormancy, posto vidim da ga imas tamo.

Viber, WhatsApp, gmail, aw, outlook se vrte u pozadini... Go sms sa svojim smecem. Ovo je sasvim normalno.

Ok, hvala vam. :)

Nepromenjeno stanje :) Standard za tebe. :d

Mada cudi me da fb toliko kida. Ja imam gmai, viber, whatsapp, hangouts, vreme i skine mi toliko, a kod tebe ne vidim viber i whatsapp, pa ti skida 10-ak %

Mada mozda samo je lose odradjeno da u deep sleep-u vise trosi.

Poslednja izmena:
Ne znam sta se ovo desava ali za nesto vise od 3h mi je pao na 75% a ekran oko 20 minuta. U pocetku se ovo nije desavalo. Bacicu ga kroz prozor. :D

Evo dobar video koji objašnjava šta je wakelock. A i ovaj The Techninja je bas lud :D

Poslednja izmena:
Google now + google servisi, to je onako glavni problem. Usput tu je whatsapp sync (njega se resis tako sto izbrises sve konverzacije, posto ne moze da se iskljuci auto backup) i naravno tu je jos problem ROM, zajedno sa kernelom, jer ti na o2X nemas ni 4.1, a kamoli 4.3 pa usput i to trosi bateriju u deep sleep-u.

Google now + google servisi, to je onako glavni problem. Usput tu je whatsapp sync (njega se resis tako sto izbrises sve konverzacije, posto ne moze da se iskljuci auto backup) i naravno tu je jos problem ROM, zajedno sa kernelom, jer ti na o2X nemas ni 4.1, a kamoli 4.3 pa usput i to trosi bateriju u deep sleep-u.

Hvala. Videcu mozda da vratim 4.1 jer kazu da baterija bolje drzi. Jel mogu nesto da uradim po pitanju google servisa?

Google search obrišeš i što se tiče Google servisa pogledaj prvi post imaš link, mada imaš o tome dosta i na xda.

Pisali smo skoro o tome vrati stranu dve tri unazad

Nlp service mi je brljao po telefonu , pa sam ga disable-ovao...
Jel on samo vezan za Google now ili za još nešto?

Google search obrišeš i što se tiče Google servisa pogledaj prvi post imaš link, mada imaš o tome dosta i na xda.

Pisali smo skoro o tome vrati stranu dve tri unazad

Ok. Pogledao sam prvi post pre nego sto sam i pisao ovde, location servise sam ugasio odavno a link ka xda ne valja. Procitacu poslednjih par strana, Google Now sam sada ugasio pa cu da vidim da li cu da dobijem nesto od svega toga. Hvala

Poslednja izmena:
Djilkoshe jel mozes da pogledas i ovaj? Iskljucio sam Google now al je bio upaljen wifi celu noc i potrosio mi je vise od pola baterije. Jel to samo zbog wifi-a ili ima jos neke razlike?

Moraš da isključiš nlp service

Kako da iskljucim ovaj gtalk? Namam instalitan gtalk a nema ga nigde ni kad ga trazim u titanium backupu.

Prilozi

• 2013-10-03-18-39-06.png
    2013-10-03-18-39-06.png
    409.4 KB · Pregleda: 130
4 posta iznad imas linkove sto je stavio Djilkosh sve lepo objasnjeno... samo pazi sta sve iskljucujes

Poslednja izmena:
Pa nije to to naravno. Sta bi ti da telefon ne trosi? Imas whatsapp, imas viber, jos si nakacen bio na wifi, eto to ti je skinulo. Whatsapp ti je napravio najveci awake zbog onog njegovog retardiranog sync-a, a viber isto lepo trosi bateriju.

Google play store mi se stalno pojavljuje u task killeru iako ga stalno ubijam ,kako I da li ga je moguc disable-ati permanentno

Nazad
Vrh Dno