Šta je novo?

BattleForge for free

ikonoklast

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
510
http://www.battleforge.com/portal/s...ntId=3264b7638a551210VgnVCM100000100d2c0aRCRD
http://www.strategyinformer.com/pc/battleforge/full-game/31575.html?details=1

You always wanted to pay a visit to the World of Nyn but couldn’t scrape together the fare for the trip? Then you should now start packing your bags because BattleForge is now a Play4Free title!

The BattleForge Play4Free Client, which you can download here, offers you complete access to all areas and functionality of the game, including all content updates (new PvP maps, Renegade Campaign) made available since release.

Along with all functionality of the game, BattleForge Play4Free includes two decks consisting of 32 cards. You can play any scenario in the game, including the Renegade Campaign. With BattleForge Play4Free, you are also able to purchase Booster Pack and bid on cards in the Auction House.

However, you can only offer a card in the Auction House once you have reached level 4 in PvE and level 10 in PvP. Direct trades and sending in-game mail with attachments are also blocked until you reach this experience level.

You tried out BattleForge with the demo? Then it’s definitely worth your while to switch over to Play4Free. In the demo version, you could only play a small number of the maps and scenarios available, and you couldn’t trade or buy cards in the auction house. Those restrictions have been removed!

Da ne bi doshlo do zabune for FREE znaci F2P tj dodatne spilove karata kupujete pravim parama. Ovo je samo josh jedan dokaz da WoWu nishta ne mogu...

Ovo bih zaista mogao da probam... Phenomicov Spellforce me je svojevremeno odusevio. Ne verujem da je ova igra po kvalitetu mnogo ispod, mada, cim EA upetlja prste u nesto, to po defaultu krene nizbrdo. Sva sreca, sudeci po review-evima, ovde to nije slucaj, a uz najnoviju "free" opciju, konacno imam sansu da je "testiram". :)

Igra je onako.... bzvz i ništa specijalno. Grafika na nivou Warcrafta 3.

Zanimljiv mi je spoj karata i strategije i to može da bude dobra osnova za neke buduće RTS igre, ali mi je i dalje bolje da odigram partiju MTG-a ;)

Glupo shto se nove karte dobijaju samo preko boostera koliko ja provaljujem, ili mozda greshim?

Игра је сасвим добра колико сам успео да видим до сада. А графика је неколико копаља изнад оне из Воркрафта. Једино што ме нервира је што са закуцан на основном шпилу.
Зна ли неко да ли постоји начин да се шпил прошири без плаћања?

Povodom godisnjice zvaničnih motw (map of the week) rankinga održava se turnir koji će trajati od 2. do 30. maja.

Igraće se speedrun mape sedmice za jednog i dva igrača na težini 9, svake sedmice izlazi nova mapa tako da će to biti 8 različitih mapa sveukupno, naravno ne moraju se sve igrati jer će se na kraju računati samo (3) najbže odigrane mape (u zavisnosti od donacija možda bude nagrada i za prvih 6 odnosno top 3 na mapi za jednog i mapi za 2 igrača).
Mogu se koristiti sve karte a jedino ogranicenje je u broju Wheel of Gifts, dozvoljeno je napraviti 4 po igraču.

Za informacije o nagradama posetite http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=60614

U istoj temi će se ostavljati snimci kao dokazi da je mapa uspešno završena, nisu prekršena pravila kao i da nije korišćen nikakav 3rd party program.

Snimci se nalaze u My Documents/Battleforge/replays i ukoliko niste aktivirali opciju da se svaki replay memoriše imaćete samo jedan pod imenom autosave.pmv
Pored aktiviranja pomenute opcije replay možete sačuvati nakon završetka partije klikom na Save Replay na tabu Statistics Post-game ekrana.

Ukoliko budete hteli da pregledate neki od replay fajlova da vidite koje su karte i taktike drugi učesnici koristili posle skidanja pmv fajla prebacite ga u folder koji sam pomenuo gore i u igri idite na Chronicle (knjiga levo pored mape sveta) Profile, Replays i odaberite ga u listi, ako se niste snašli pogledajte sliku iz priloga.
Map of the week i ostali random pve snimci se u listi snimaka zovu Generated...
Za dodatne informacije posaljite mi pm ili pitajte u ovoj temi.​

Prilozi

• replays.jpg
    replays.jpg
    137.3 KB · Pregleda: 31
Vrh Dno