Šta je novo?

Battlefield V

evo slika harda sa ps4:

ps4 hdd.jpg

vidi se koliko je zauzeo bf1.

@Glenn , ne verujem da je tu uslo ista od bf4, jer imam i bf4 premium za ps4, i dlc-ovi se vode posebno na hardu u aplikacijama....

Stvarno čudno, a nije baš ni mala razlika. Preko 32GB.

a vidis i ove ostale igre, uzas koliko zauzimaju, COD WW2 100gb, COD MW 75GB, Doom 80GB...., 2TB sam napunio ocas posla.....

Da, kompresija igara im nije jača strana. Ja sam se razmišljao da uložim u veći HDD, ali sam odustao jer bih došao u tu situaciju da hard disk bude brzo popunjen. Tako da sam se iskontrolisao da na konzoli nemam puno toga instaliranog, pa samim tim i lakše igre završavam jer se ne gomilaju.

Ali za nekog ko više igra MP, definitivno je i 2TB postalo tesno.

pa da, ja samo FPS igre i to pretezno MP, od ostalih Mortal Kombat XL i Injustice 2 samo.... :D :D

I ovako je sa tom kompresijom loading vjecnost. Naredna generacija definitivno treba izaci sa SSD-om.

Koji "#$$%%"&/ je ovaj update,bombastic fanstastic??? ovi su totalno otišli sa pameću

^Filtrira velike mape sa puno vozila.

D2R0HP6X4AEgS1x

Poslednja izmena:
Jel se desilo nekom da se izbrišu sati igranja na originu? Dao sam drugu origin nalog da proba bfv, i od tada vratilo se na 0. Probao sam da izbrišem origin ali nisu se vratili sati.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ako su bili cuvani na cloud-u onda ne znam kako su mogli biti obrisani ?

Ne znam kako moze da obrise sa clouda uopšte, ali nije, ja sam se kod njega na pc-u ulogovao sa mojim nalogom, igrao je i bf1 sa mojim nalogom ali tu se ništa nije promenilo, samo na bfv se resetovalo vreme.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

meni da bi mi sve bilo isto, kad sam sklopio novi komp, morao sam i ovde da prekopiram fajlove sa prethodnog kompa...:

bff.PNG

Ja sam na BF1 izgubio sve kada sam uninstalirao i opet instalirao igru.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Wtf ???
Pa to nikad nije bilo tako za igre na originu.

Ja sam Bad Company 2 vise puta reinstalirao.
Doduse nisam nijednom BF1.

Znaci staromodno kopiranje save foldera :D

Ja isto nikad nisam imao problem a brisao sam i ponovo instalirao. Mislim da cak imaju podesavanja gde zelis da ti igra cuva save ali nisam siguran...

Ja ne koristim cloud sistem i nisma nikada imao taj problem. Samo se loadout trebao nastimati. Mislim, progres ostane na EA sajtu/serveru.

Mislio sam na klase i njihov loadout. Loadout za BF5 i BF1 se cini mi se snima na acc automatski. Obe igre sam nekoliko puta reinstalirao i brisao profil i osto bi bi mi loadout klasa. Za starije igre je bila neka save opcija na battlelogu ali se ne mogu sjetiti.

Znaci za BF3 ili 4 se progres veže za acc a loadout moram iznova podesiti. A za BF1 i 5 ne moram nista podesavati. Nakon reinstalacije samo grafička podesavanja i vozi.

@Glenn, nemoras ni graficka podesavanja ni key bindingd, ako presnimis onaj fajl u my docs kao sto sam pokazao na slici

Znam to. Govorim ovaj dio sto se snima/veže za acc.

Meni sve bilo nestalo, citava godina dana igre, vratio se na prvi lvl, osnovne puske...izgubio sam volju za igrom i igrao jos nesto mizerno posle toga.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

e kad smo vec kod BF1, ja u TDM kad igram, vise dole levo ne vidim moj squad i respawn pointe vezano za njih.... u conquest vidim, ali u TDM ne..... jos nekom tako?

Kakva je glupost, ovaj Firestorm, nemam reci.
Ne radi se o BR konceptu, nego sto je sve to tako nabacano, nepregledno, dosadno...

nisam otkrio kakva je glupost, niti cu otkrivati, a verujem da jeste.... kad bi nekako mogao da ga izbrisem sa mog kompa i jos oslobodim i prostora, bilo bi idealno....
samo se nadam da kompletno svi igraci nece preci na firestorm, onda mogu komotno i da deinstaliram igru.....

Meni je BR ohladio. Da su ga izbacili prije godinu dana, mozda bi i bio nahajpan. Mislim, BR mod igramo od 2014-te.

Ovako, probao jednu partiju, fina mapa, super izgleda. Ali me mrzi dalje igrati.

oogabooga Je li ti inace igras samo TDM u BF-u ili ? Mislim, BF je oduvjek bio sa velikim mapama, puno igraca i gomila vozila. Jos od BF 1942. BR savrseno sjeda u BF kao mod, na stranu fail petice i BF hejt. Vjerujem da ti ne bi sjedale mape iz armored kill ili Heavy Metal iz BC2.

Poslednja izmena:
Ja sam se, prvi put susreo sa BR, sada, kada sam zaigrao Apex, i privukao me sam mod.
Ali ovo, sto su u BF napravili, tak oje nakaradno napravljeno, da ja nemam reci.
Bio sam, jedan od onih, koji je uvek branio BF, i potajno se nadao, da ce ponovo biti, ono sto treba da bude, ali ne, definitvno ova igra ne valja.

Nisu uspeli da naprave nista specijalno cak i pored odlaganja. Napravljen je tek da ga ima u bfu..A verovatno ce u narednom delu bfa br imati malo vise smisla.

I pored destrukcije, artiljerija, v1 raketa i ostalih "samo u bfu" stvari, nekako sam ostao ravnodusan.

Vrh Dno