Šta je novo?

Battlefield V

Ja sam fan bf-a od ove nove ere pa na ovamo (BF3) i svestan sam da je teze meni da se svidi neki novi bf nego nekom mladjem fanu. I zato sam sve blazi s kritikama sto su nastavci noviji. Moj savrsen bf i najjace bf iskustvo je bilo u BF 3ojci. I zato sada kada se uzelim tog iskustva ili ti mog pravog bf-a, ja odigram BF 3/4. Svaki novi bf je novo iskustvo i ne ocekujem da lici na moje prvobitno iskustvo sa bfom jer to vec imam na raspolaganju, sta ce mi ista igra. Dokle god postoji conquest 64 za mene ce BF biti BF. Skinovi, nove mape, mehanike, setinge, dozivljavam kao kakvo takvo osvezenje u odnosu na prethodni deo igre.
A za EA moze komotno da se otvori posebna tema :D

Nebi trošio tintu na EA ovde,jedino da im pošaljem tople pozdrave,koliko ih volim :p

Kad uopšte kreće taj BR mod?

jel neko zna koja ce biti cena za Firestorm ako se bude prodavao samostalno?

Teško da bude stand alone. Mozda bi i bila opcija da nisu izbacili Apex. Ovako, imali bi dvije svoje igre koje bi se direktno nadmetale. Opcenito je interesovanje spalo za Firestorm kada su izbacili Apex Legends. Free igra bez EA i DICE bullshita. BR fanovima dosta.

Early access. To je to. U odbranu, BF3 i 4 su kostali 60€ plus 60€ za premium. A BF5 je dugo bio 30€. BF3 je imao day one DLC ako se neko sjeca, set oružja plus neke uniforme. Pa se kupovao B2K 15€ a onda puna cijena PREMIUMa, 60€, i ako si imao b2k.

Sada nema ni DLC-ova ali nema ni mapa.. lol. Jedina je razlika sto smo igrali Caspian ili Firestorm (i sada se igra) pune četiri godine. Dobar gameplay i dobar dizajn dok su se igraci vec sada zasitili vanile. Da su barem sa 3 mape pogodili kao sto su caspian, karkand ili firestorm, igraci bi bili strpljiviji.

Upravo to.
Ne mogu da ubodu, i naprave igrivu mapu.
Par dobrih mapa, i mozda i ne bi bilo, tolike kuknjave, ali, niti su dobre mape, niti nove izlaze...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Firestorm mapa, Halvøy:

image.png

Inace, iskljucite obavezno chromatic aberration, mnogo muti-mulja sliku. U Bf1 nije bio ovako nenormalno izrazen, ne znam sta im bi... Gledajte u drvo sa i bez navedenog efekta - rezultat je kao da ste iskljucili blur, ili taa, a ne c abb.

Zasto bi iko koristio to, vignette, film grain, lens flare i slicne izmisljotine...

upravo na netu procitah najbolji komentar, vezano za ovaj BR mod sto treba da izadje za BF5 i vezano za ovu ogromnu mapu, kaze lik, bojim se da ovo ne postane "walk simulator", a to se upravo nadovezuje na ono moje kad sam pre neku stranicu komentarisao zasto me ovaj mod ne privlaci, jer "5 minuta padam, 7 minuta tumaram u prazno, i onda me neko skine..." :(

Ako hoces odmah akciju, iskocis gde iskace jos neki squad, i problem resen.
Ja na Apexu, nemam problema sa akcijom, sem kada ja tu akciju, svesno izbegavam.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Attention Attention update od 24.66gb upravo izasao.
EDIT: ipak 9.98gb

Poslednja izmena:
hoce li mu to povecati prostor koji zauzima na hardu, ili ce samo da pokrpi postojece fajlove, pa da ostane isto? imam jos oko 23gb slobodno na tom SSD, pa me sad vec malo panika fata :D

da, ipak me je zezalo po prostoru na hardu, krenuo je da skida taj patch, onda mi je u jednom trenutku prijavilo low space, i bilo je sve 110MB slobodno na hardu, onda sam nesto pobrisao, pa kad je skinuo i instalirao, opet je vratio na 23GB slobodno kao i pre.....
nego, nije mi jasna jedna stvar, od pre 15tak dana, GPU usage mi jako varira u igri...... ide od 70 do 95%, a pre nije tako radilo vec je bilo u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* uvek jer mi je sve zivo ukljuceno i podeseno na ultra.... ima li ko ideju sta se desilo?
to mi se desava samo u bf5, ni u jednoj drugoj igri ne.....

Sto se prostora tice, zauzece igre ce sve vise rasti kako budu izbacivali mape. Ici ce sigurno preko 80GB.

Taj film nećemo gledati :d

Revolution = Premium pass. Revolution je kao GOTY. Vanila + Premium Pass.

Da, tek kada sam poslao post video sam da sam pritisnuo auto sugestiju na tastaturi, a htedoh reći BF1 + PP.

nemam pojma, kod mene je ladno 117gb.... e sad, da li ima veze..... BF1 basic game, je sa diska, premium sam kupio online dodatno....

Nazad
Vrh Dno