Šta je novo?

Battlefield V

Hehehe i dalje stojim iza toga da je ovaj deo dobar i da mi je lego :) E sad to sto sam se ja zasitio bfa uopste to je druga stvar. Bf 4 sam obrisao pre mesec dana jer mi je skupljao prasinu nekih 2 meseca. Pre 3 dana reko aj da instaliram hardline da vidim kakvo je stanje, fino sam se zabavio 2,3h ali vise ga nisam palio :D
Ti si apsolutno jedini lik koji to kaze. Cak i oni kojima se BF1 nije svidjao i koji su inicijalno bili odusevljeni sa BFV su ucutali.
Igra je losa a jos veci je problem sto smo realno kupili betu. Vecina je odustala od igranja. Anticheat sistem ne postoji, mape su smorile, bagova i dalje gomila... Betafield! Zali Boze bacenih para. EA je trenutno najvece zlo u gaming industriji, unistavaju sve sto dotaknu.

Tapatalk from Poco loco

^ Sve je istina. Nema novih mapa a i ove koje su tu su upitnog kvaliteta, čitera je sve više, dosta stvari koje su obećali nisu još implementirali a i pitanje je da li će, vidljivost i dalje očajna...

Ja i dalje povremeno igram ali više nema nekog velikog zadovoljstva. BF1 me je duže držao, ovde me jedino drži napucavanje koje je daleko ispred BF1 ali po mnogo toga zaostaje. Prvo me je držalo jer je nova igra, posle jer mi se sviđalo napucavanje, pa sam igrao onda kako bih otključao nova oružija tokom nedeljnih zadataka... Sada više ni to mi nije podsticaj, dosadno je.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

jesu genijalci opet nesto cackali po igri?
5 dana nisam igrao, malopre odem malo da se ispucam, igra mi se totalno cudno ponasa...... cpu varira od 45-87% - pre nikad nije presao 60%, gpu varira od 60-98%, fps variraju od 65-100+..... probam metro exodus i ROTTR, najnormalnije rade ko i pre....

Nije bilo nikakih patcheva.

onda nemam pojma sta je, evo sad sam probao i BF1, sve najnormalnije radi.....

Ne igram pa me mozda mašilo ali koliko znam, nije bilo nikakvih updatea. Cekaju da puste battle royale iduce sedmice.

jel taj BR mod moze nekako da se izbegne da ga ni ne skinem uopste? ne zelim to na mom kompu.... :D

BR mod bih probao ako je nesto dinamicnije i smislenije od onog do sada sto postoji

BR mod bih probao ako je nesto dinamicnije i smislenije od onog do sada sto postoji

mislis u usporedbi sa dosadasnjim BR modovima u drugim igrama?

mada ne vidim sta tu moze da bude dinamicno...... 5 minuta padas padobranom, onda 7 minuta skupljas oruzja i municiju, i onda te neko skesi sa daljine...... cisto gubljenje vremena..... i meni totalno neinteresantno....

Ja mislim da ce ovo biti odlicno i da ce biti najveci bum za battlefield posle izlaska bf3. Posle bf 3 se sve nekako nadovezivalo sa sve manje ideja. Sad konacno znaju sta tacno treba da naprave da se ljudi prime, i ima da pokidaju 100%

Sarkazam detected.

oogabooga
Šta si od BR igara igrao? Porilicno je jedinstven osjecaj kada se pobjedi u partiji od 100 igraca.

ma odkud znam, neka smeca, fortnite, pubg i neki h1nzs1 ili kako se vec zove to na ps4, ja iskreno vecu glupost od tog BR moda nisam video..... svi me ubedjivase da probam apex legends, tek ono mi je blagi uzas, ali iskreno ....
tako, da kad vidim to BR, zaobilazim u sirokom luku, niti zelim vise da probam i jednu....
BF5 kakav je takav je, u sustini je igriv, i stvarno ne zelim taj osecaj da pokvarim sa BR modom za njega....

Ok, ako ti ne lezi ali pubg, COD, fortnite i h1z1 ne mogu biti razlicitije jedna od druge. Racunajuci i Apex. Dan prije nego sto je Apex Legends izasao, PUBG je imao 778K igraca. Pet dana poslije, 832K.

Poenta je da igre nisu iste. Meni se licno od PUBG nista drugo ne igra. Zato pitam sta si igrao jer sve igre stavljas u istu grupu.

ma razumem te, ali ja sam takav, cim vidim to padanje sa neba i ostale nebuloze, trazenja sanduka sa oruzjima i municijom, ja to odmah gasim, i ne interesuje me nikakav osecaj pobede, posto mi se igra u prvih 5 minuta vec smuci....
multiplayer igre kao sto je BF5 igram da se posle radnog dana uvece malo istresem i ispucam, pretezno TDM, ako bas hocu i malo mozak da ukljucim, onda igram CONQUEST, a ne da gubim vreme na ovo, neznam ni kako bih to nazvao.....
a u tim BR modovima me ama bas nista do sada nije privuklo.....

Meni je Apex, prva BR igra.
I sada, posle nje, BF5 ne mogu da upalim.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja mislim da ce ovo biti odlicno i da ce biti najveci bum za battlefield posle izlaska bf3. Posle bf 3 se sve nekako nadovezivalo sa sve manje ideja. Sad konacno znaju sta tacno treba da naprave da se ljudi prime, i ima da pokidaju 100%
Mmmmda, najveci boom za BF je da bude kopija drugih igara i da sto manje lici na BF :d

Tapatalk from Poco loco

Bogami i ja sam već sit BF5,prvi mesec dana sam igrao jer je bila nova,zanimljiva,dok naučiš mape,istražiš oružija

Posle sam igrao da otključam uniforme(uvatio i mene barbikanizam :p )....sad evo ovog Mosquita uopšte nisam imao želju da otključam,probam se naterat da igram al mi neide

Oni Apex bi igrao,kad bi me ubacivalo sa mojim tirom(mojim godištem :p ) i kad bi bilo manje DC,od 4 partije pre neki dan sa Dimcom i Stankovićem zadnja bi izgledala na nešto,al dobio dc i popizxxx

@bahamud, sta ti je DC?
meni BF5 ne smeta nista, fino se sitresem.... u stvari, smeta mi sto su KE7, Lewis gun i Bren gun najpreciznija oruzija u igri.... :D :D :D da se ja pitam, izbacio bi ih iz igre :D

Mmmmda, najveci boom za BF je da bude kopija drugih igara i da sto manje lici na BF :d

Tapatalk from Poco loco

:D zvuci smesno znam. Ali samo kada ga tako napises :) Zasto jedan mocni battlefield ne bi imao svoju verziju neceg trenutno jako popularnog. BF ima najsuperiorniji mp fps na trzistu. Ni jedan mp fps mi nit izgleda lepo ko bf nit moze to sve sto bf moze. Firestorm ce privesti nove igrace u bf koji ce kad tad probati i osnovne modove bf igre. Kako postojanje nekog dodatnog moda u nekoj igri moze da bude bilo kakav problem. Ne moze da skodi a cim ne skodi mora da znaci :D

Ovde je situacija ko da je recimo ZTE prvi izbacio telefon sa savitljivim ekranom i taj model postao najprodavaniji ikada. I onda je alkatel izbacio svoj model, pa huawai pa apple i sad 25og treba samsung.

Firestorm ce biti u najgorem slucaju dobar, za one koji BR vole inace. A ja kao ljubitelj i BF-a i BR-a mislim da ce biti odlican.

Danas sam malo igrao rush i svideo mi se. Nisam dugo igrao peticu pa mi je mozda zato bilo sve zanimljivo, videcu u nastavku :D

Znaci stvarno si ozbiljan bio? :D
BF nije ni deo onoga sto inace predstavlja zahvaljuci EA. Dice bi to napravio kako treba i imali bi bruka igru. EA vuce na totalno drugu stranu i umesto da BF bude ono sto treba da bude oni ga napravise potpunim krsem a sada i kopijom nekih drugih igara. Sad ako bi Sims bio popularan EA bi insistirao da BF bude kao sims. BF treba da bude Battlefield, ne betafield, ne fortnite. BF je taj koji je postavljao standard nekada ali sada nije ni blizu.

Tapatalk from Poco loco

Stve sto je bilo se ja slazem sa tobom i za ovo sta je moglo da bude. Al ja pricam kako je sada.

Stve sto je bilo se ja slazem sa tobom i za ovo sta je moglo da bude. Al ja pricam kako je sada.
Najsuperiornini fps na trzistu?
Broj igraca najmanji u istoriji, prodaju ne smeju ni da objave. Stari BF igraci ne mogu vise da se nakane da upale igru.
To je trenutna situacija, ne znam samo kako ti to dozivljavas.

Tapatalk from Poco loco

Problem battlefielda i jeste sto je izgubio identitet a ne da traze ruku spasa u modu koji je Fortnine popularizirao za široke narodne mase. Tuga. A mi i dalje nemamo WW2 mape i legenradne lokacije vec random bullshit gdje na kraju igra lici na sve samo ne na ww2.

BR mod ne bi skodio da nije early access naslov koji trazi jos dosta rada i tehničkog popravljanja a ne da resurse bacaju na mainstream mod. Po njihovom sutra BF moze biti racing igra. Da ne kazem da ljudi igraju BF jer bjeze od BR-a a sada BR treba da vrati BF slavu. Paradoks.

Izgubili ljudi koncept,kljucaju k`o corave koke na sve strane,pa ako ubodu

Pa o tome ja pricam. Dice bi razvalio igru da su im odresene ruke. Ovako im EA diktira sta i kako. Neki pajseri sede u odboru i pametuju kako da se poveca profit a ne vide koliko upropascavaju naslov i razbijaju zajednicu.
Ja ni za ovo nisam hteo da dajem pare pa me drustvo zezalo da sam hejter itd. Na kraju sam kupio igru i evo koliko je proslo a niko ne igra. Od celog klana samo smo Falcon i ja od starta kritikovali sve sto ne valja i prognozirali propast.
Sve sto je trebalo da urade da prebace radnju u ww2 period i isprate onako kako su u BF1 uradili sa istoriskim cinjenicama, oruzjima i sl. Napucavanje je kao malo bolje sada ali to je jedan jedini plus u moru minusa. Da ne pricam o tome da smo platili betu a pitanje je dali cemo ista dobiti i kada jer nemaju nikakvu obavezu ista da nam isporuce. Tako su uradili sa battlefrontom koji je bio debakl. Alavili su se i kad su izduvali s prodajom samo su ugasili podrsku a ljudi koji su kupili igru su ispali magarci.

Jednostavno, EA je zlo, treba ih bojkotovati maksimalno i ne kupovati nista dok ne promene politiku i kompletnu upravu i ljude koji odlucuju.

Tapatalk from Poco loco

jel neko zna koja ce biti cena za Firestorm ako se bude prodavao samostalno?

@Glenn, "Da ne kazem da ljudi igraju BF jer bjeze od BR-a a sada BR treba da vrati BF slavu. Paradoks." :D :D :D ovo si odlicno rekao :)

Nazad
Vrh Dno