Šta je novo?

Battlefield Play4Free

Ja se prijavio danas popodne za kljuc,a stigao mi malopre!!!

Glupost, u 12. sati su objavili ovu igru i pustili prijavljivanje za betu, u pola 1 sam se prijavio, znači praktično među prvima i još uvek nisam dobio ključ.

Ja cekam kljuc jos od kako je pocela beta i nikako mi ne stize.

Nema ni kod mene nista. Sta sad da se prijavimo opet na drugi mail?

Ja malopre napravio novi acc i još uvek ništa. Ne kontam na koju foru biraju.

U kom je formatu kljuc? Alfanumericke oznake 4 x 4, XXXX - XXXX - XXXX - XXXX?
Posto se uroshnish nije javio, da odgovorim sam sebi. Kljuc jeste alfanumericki 4 x 4, XXXX - XXXX - XXXX - XXXX. Ako imate takve neiskoriscene kljuceve od EA a od drugih igara, open ili close beta, probajte (nije vazno da li je stari ili novi EA nalog u pitanju), http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2210394&postcount=119. EA stalno salje kljuceve, ali princip je ko prvi devojci...

Poslednja izmena:
Call of Duty: Black Ops na primer

Sorry, trebao sam da napišem Acti-Blizz. Jedino oni naplaćaju više (znaju da mogu da se izvuku zato što imaju neke od najpopularnijih IP koje milioni kupuju na slepo, pa zašto ne pokupiti dodatni krem), iako PC igre nemaju troškove licenciranja.

Poslednja izmena:
Igrao. Nije lose za sada, princip levelovanja i otkljucavanja skillova je kao u Battlefield Heroes. Realno su samo uzeli Battlefield Heroes i prebacili u Battlefield 2. Glupo je samo sto ima jedna mapa.

Stigao kljuc. Sutra cu da probam, na laptopu nemam graficku za igrice...

Aj bacite pogled u opcije, ima li podrsku za gamepad?

Igra je previse bagovotia, screen rezolucija mi se stalno menja (bug), ekran bljesti kad se upali igra (bug), igra se baguje kad se kaci na novu igru u 30%| slucajeva... Nemorate zuriti, ionako je **anje...

^ Ne znam da li si primetio, ali igra je u beta fazi.

Naravno da jesam zato i kazem da ljudi ne jure za kljucevima jer je igra poprilicno losa za sada...

E stigao je key (koji sam tražio među prvima). Da vidimo da li je stvarno toliko loša :D

Igra je previse bagovotia, screen rezolucija mi se stalno menja (bug), ekran bljesti kad se upali igra (bug), igra se baguje kad se kaci na novu igru u 30%| slucajeva... Nemorate zuriti, ionako je **anje...

Ovo za blještanje ekrana stoji ali to traje "čitavih" 5 sekundi,nemam problema sa rezolucijom. Doduše na laptopu igram.
Nisam siguran šta podrazumevaš pod bug kad se kači na novu igru?

Inače ne drži me nešto, moram uvek posle ove bete na "detoksikaciju" na BF2 Karkand :D

Poslednja izmena:
Stigao sinoć jedan mail i meni ali evo tek sada stigoh da to vidim :D
KEY.jpg

Odoh da se igram :type:

Al sam se naigrao :(

Greska.jpg

Evo i meni stigao beta key. :)

Ajoj sta uradise BF2 - ojci... Back to the drawing board you incompetent pricks!!

Beretom se ladno skidaju snajperi, a SMG bukvalno nema recoil sa iron sights nisanjenjem. Point click and spray. Nemogucnost menjanja klasa u toku bitke ili cak iz glavnog menija = fail

Ne mogu da otvorim link iz maila za reedem code. :(

Evo sad radi ovako, nego zna li neko koje je velicine igra, da znam zbog DL-a ?

Kod mene je folder u koji sam joj odredio da se instalira: 745MB.

Ja i dalje ne mogu da je pokrenem (sa onom greškom iz mog predhodnog post-a) i vidim na njihovom forumu da nisam jedini.

Yup, dobih i ja. Moguće da su u ovom naletu poslali ključeve svim preostalim prijavljenim igračima. Večeras će vam se pridružiti. :)

Meni se ovo u najmanju ruku ne svidja posle BC2...

Ovo je jedno od najvetjih sr*** koje sam video. Pochevshi od samo interfejsa preko nemogutjnosti da menjash klasu pa do samog gejpleja. Katastrofa.

Nakon menjanja grafickih podesavanja, (viša rezolucija, sa window na fullscreen), igra je zadržala staru rezoluciju, ali fullscreen modu, a nestao je i kursor. Na slepo sam uspeo da vratim na window mod, ali ne postoji opcija za cuvanje podesavanja i nakon ponovnog ulaska u igru, sve je ostalo isto?

Nazad
Vrh Dno