Šta je novo?

Battlefield Play4Free

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
EA Blows Up Online PC Gaming With Battlefield Play4Free

Award Winning Battlefield Franchise Takes Free PC Shooters to the Next Generation
STOCKHOLM--(BUSINESS WIRE)-- From the makers of the hit arcade shooter Battlefield Heroes comes an all-new entry in the free* to play market, this time featuring photo-real characters, environments, weapons and maps. Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) today announced Battlefield Play4Free, a deep PC shooter featuring signature Battlefield vehicular warfare, sandbox gameplay and intense 32-player online battles. With its advanced graphics, polished production values, depth and realism, Battlefield Play4Free takes the genre to the next level and is positioned to compete with top console titles. The game goes live in spring 2011. Players who wish to get in the game sooner can register today for the closed beta at battlefield.play4free.com which launches on Nov 30.
"We broke new ground in 2009 with the launch of Battlefield Heroes; a game that has 6M registered players worldwide. Now we are complementing that arcade shooter with a core, realistic Battlefield shooter experience that fans have been clamouring for," said James Salt, Senior Producer, Battlefield Play4Free. "Battlefield Play4Free is for serious shooter fans who are looking for a premium — but free — experience that rivals top console titles."
Combining the most popular maps from Battlefield 2 with the familiar classes and powerful weapons of Battlefield: Bad Company™ 2, players have access to 16 vehicles including the Mil Mi-28 attack helicopter, its nemesis the F35 VTOL jet fighter, the massive Russian T-90 main battle tank, and the hard to catch LSV light strike vehicle. Players progress through the game to learn new combat skills, and earn in-game currency to spend on a massive array of devastating weapons and equipment.

[YOUTUBE]tlCPhYZfy3g[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ovo je izgleda BF2. Nekoliko novih modela oruzja, bez moda za 64 igraca i jos nekih stvari i to je to.

Poslednja izmena:
Mozda poceti sa okupljanjem ekipe :)

Ovo je izgleda BF2. Nekoliko novih modela oruzja, bez moda za 64 igraca i jos nekih stvari i to je to.

Ne samo da izgleda već i jeste uštrojeni BF2, samo bez modova...ništa ih ne košta a dobra im je reklama...

Free to play u prevodu znači - živećemo od mikrotransakcija.

U početku će sve biti free. Pa će onda da izbace nova oružja koja će biti tek malko bolja od običnih... i ta oružja će da koštaju 2-3e. I onda razne novosti - sve se naplaćuje, skinovi, heal packovi, itd. Kao što je sad u BF Heroes.

Naravno izbor je na igraču. Ako hoće, može da igra for free ali oni koji plaćaju imaće prednost...

Videcemo samo kako ce to biti uradjeno tj. kolku ce prednost imati premium igraci.
Da li ce donositi samo bonus na exp i neke nebitne stvari ili ce odvaljivati u bitkama...

muzika budi nostalgiju, a tu je i stari dobri karakand :)

ja bi ovo probao... mada iskreno mi se više sviđa koncept kupi igru, a igraj za dž i svi jednaki. ali mi se ne sviđa što igre koštaju 60evra, zato volim tf2 recimo, uzeo sam orange box za 1500 dinara i endless pfun :)

BF2 je dobio fejslift :d

ja bi ovo probao... mada iskreno mi se više sviđa koncept kupi igru, a igraj za dž i svi jednaki. ali mi se ne sviđa što igre koštaju 60evra, zato volim tf2 recimo, uzeo sam orange box za 1500 dinara i endless pfun :)

Koje to PC igre koštaju 60e? :) Možda samo Blizzard-ove.

Poslednja izmena:
Dobio sam ja kljuch i igram :) Super stvar, bas me obradovalo :) Za sada se igra samo Karkand nonstop i partije trenutno traju veoma kratko, ali ovo je closed beta i samo sto je krenula tako da ce mnogo toga da se dodaje , menja itd...

Dobio sam ja kljuch i igram :) Super stvar, bas me obradovalo :) Za sada se igra samo Karkand nonstop i partije trenutno traju veoma kratko, ali ovo je closed beta i samo sto je krenula tako da ce mnogo toga da se dodaje , menja itd...

A kada si ostavio mail,ja vec cekam kljuc mesec dana.

Ja čekam ključ od objavljivanja bete i još uvek ništa....

Pa dali su neki kljuch univerzalni valjda za 500 koriscenja ili tako nesto, pogledajte na njihovom fejsu , twitteru stagod mozda bude jos

Noup, nema, ako ti nađeš nešto piši na pm ili ovde :)

Prijavio se za betu. Ionako tek tamo oko nove godine kupujem graficku, ima vremena :D

U kom je formatu kljuc? Alfanumericke oznake 4 x 4, XXXX - XXXX - XXXX - XXXX?

Kada aktiviraš ključ, posudi ga ovde možda je more than one time usable

Ja mislim da sam se prijavio pre mesec dana i jos nisam dobio key :p

BF2 vozila i Karkand, BC2 klase i oružja.
Karkand mala mapa sa par novih prolaza i merdevina do krovova.
Na početku se bira boja kože, frizura i da li ste obrijani ili ne :d Bira se klasa i automatski se spawnujete sa tom izabranom klasom,nema menjanja za taj nalog. Nema squadova,mape ne traju ni 5 minuta,brzo sve ide. Ubijanje je prelako(bc2 sistem),sistem bodovanja takođe iz bc2,tokom partije sam se levelovao par puta posle se to resetovalo kada sam izašao sa servera. Nema server browsera,automatski se priključujete na "play now" po random principu.
Sve je išlo glatko u samoj igri, bez laga.
Biće fina razbibriga naročito pošto je besplatna. Nekako sam se nadao "osveženom" BF2 a dobili smo import bf2 mape u BC2.
Nema onaj BF2 šmek ***.

Poslednja izmena:
Vrh Dno