Šta je novo?

Battlefield Heroes

E nego jel moze neko da mi objasni sistem igre. Koje klase postoje, ima li vozila, da li je zaraznija od TF2 i takve stvari.

Samo da napomenem da su ponovo počeli da dele Beta ključeve, pa ko je propustio prvi krug...

^ Evo, mogu ja.

Ovako, u igri postoje dve frakcije - Royal i National Army. Klase su iste na obe strane - soldier, gunner i commandos. Ja igram komandosa, primarno oruzje mu je sniper, a "abilities" (tako se zovu skillovi) su stealth, poisened blade (damage over time), mark target (dobijaju se poeni za tagovanje neprijatelja), troop trap (ovo je mozda i najbolje, ako se dobro iskoristi, moze da vas lansira na krovove zgrada, nesto kao rocket launcher u Quake-u) , piercing shot (povecanje sniper damage-a) i elixir (povecanje brzine na kratko). Iako mi se u pocektu cinilo da je klasa losa i bio sam skoro redovno zadnji, kasnije postaje sve bolje i bolje kako unapredjujete skill-ove. Jasno se vidi da je suport klasa u pitanju i vrlo je vazna karika u timskom igranju.

Da bi ste "kupili" sposobnosti, trebaju vam HP iliti Hero Points. Oruzja i oprema se kupuju preko VP - Valor Points, koji se dobijaju u borbi, plus se za svako ubistvo i osvajanje zastavice dobijaju poeni koji se racunaju kao XP. Postoje jos i BF - Battlefunds, za koje se kupuju "appearance" dodaci - odeca, slemovi i sl. Svaki ucesnik bete dobija po 4000 BF poena za pocetak, da bi se kastomizacijom heroji razlikovali. Ne zna se jos kako ce biti realizovani BF, da li ce se kupovati za stvarni sitni kes ili na neki drugi nacin. Pre izlaska igre, svi poeni, ukljucujuci i BF, ce se resetovati.

Sistem igranja je kao u prethodnim BF, "tickets" i osvajanje vaznih tacaka na mapi. Matchmaking je zasnovan na ELO sistemu, samo mi se cini da malo baguje - ja sam skoro lvl 5, a igrao sam sa likovima 10+ lvl. Ako se ne varam, max je 30, nisam siguran.

Sve u svemu, prvi utisak je pozitivan, igra je jako zabavna. Ima dosta TF2 smeka, dizajn je jednostavniji, a mape su daleko vise otvorenije, sto je i ocekivano s obzirom da je BF u pitanju.

Ako jos neko igra, nek' se javi. :)

stigao Beta key
Congratulations!

Your application to beta test Battlefield Heroes has been approved.

Your unique beta key:

00000-00000-00000-00000

To register your beta key and begin playing, just go to http://beta.battlefield-heroes.com and follow the instructions.

If you have general questions, gameplay or technical issues, or need to report bugs, check out the beta forums on the Battlefield Heroes beta site.

Enjoy the Battlefield Heroes Closed Beta!

--------------------------------------------------------------------------------

Remember your duties as a Battlefield Heroes beta tester!

Help us out! The closed beta phase is like a rehearsal for the launch. We test everything out with a small audience before allowing the rest of the world to play. In a beta, you are likely to find lots of small things that don't work as they should. We call these things“bugs”. We'll need your help in finding these bugs so we can eliminate them. With your help, once we're confident in the results of the beta, we'll open up Battlefield Heroes to the rest of the world.

Play nice! Battlefield Heroes might be an action-packed, shoot 'em up, online game, but it doesn't mean we can't all be friends!

Have fun! Because that's what Battlefield Heroes is all about...

Where can I give feedback and report bugs?

Easy! Just go to our shiny, new beta forums! We have a section for feedback and one for QA/Bugs. We will be reviewing all the feedback and bugs you report to us, so make sure you help us in making this game awesome.

Stigao i meni beta key. Tek sam igrao pola sata i dobro je. Ali laguje mi strašno, skoro neigrivo. Imam ADSL 1024/128
Kakva su vam iskustva?

Poslednja izmena:
Mene mrzi da probam Beta-u, jer necu da se nalozim kao za Quake Live i onda da mi dosadi posle par dana. Nadam se da ce ubaciti Achievments(i u Live i ovde) kako bi imao chime da se zanimam, dok je postojanje Clan sistema must have za full rls, ali koliko se meni chini svega toga nema u Beta-i tako da cu da je preskochim.

Мени је тотално беснило :D, комична атмосфера, графика као из цртаћа, само карактери у игри изгледају као амерички сељаци, пешкирићи, сурфери, возачи камиона, наркомани итд :d, ретко ко изгледа ко прави нациста или савезник :d. Гејмплеј је заразан, све у свему супер, боље од Quake Live 10х.

Kada startujem igru, krene ucitavanje i izbaci mi gresku - Unable to connect (1002).
Vidim da mnogo imaju ovaj problem, ali ne vidim resenje. Dodao sam igru u firewall listu, ali ne pomaze.

Kada startujem igru, krene ucitavanje i izbaci mi gresku - Unable to connect (1002).
Vidim da mnogo imaju ovaj problem, ali ne vidim resenje. Dodao sam igru u firewall listu, ali ne pomaze.

Da, i ja sam imao takav problem. Problem mi se pojavio kada sam pokushao da startujem exe fajl iz install foldera. Reshenje je jednostavno. Igru pokreni sa sajta. Imash onaj veliki zzuti "Play Now" gumb.

Inache, svidja mi se taj cartoon izgled, i deluje izuzetno zabavna. Ali ono malo shto sam igrao me smorilo ko plovak. Kretanje mi gleda, ko da shetam shifonjer po mapi. Presporo i lenjo nekako. Jednostavno ne mogu da se snadjem u igri. Za sat vremena su me maltane vishe puta ubili nego shto sam ukupno zaginuo u celoj MP karijeri. Ajd da sam tek pocheo da igram neki fps/tps online pa da se i ne chudim. Ovako... :(

E da, kada sednesh na krilo aviona pa te neko vozi, a ti odatle reshetash mi je tako dobra fora. Mada mislim da sam samo vazduh pogadjao u tom podvigu :D

Poslednja izmena:
Da, i ja sam imao takav problem. Problem mi se pojavio kada sam pokushao da startujem exe fajl iz install foldera. Reshenje je jednostavno. Igru pokreni sa sajta. Imash onaj veliki zzuti "Play Now" gumb.
To je rješenje, i meni je izbacivalo grešku dok je nisam startovao iz browsera

Ali ono malo shto sam igrao me smorilo ko plovak. Kretanje mi gleda, ko da shetam shifonjer po mapi. Presporo i lenjo nekako. Jednostavno ne mogu da se snadjem u igri. :D

To je i meni malo bezveze, navikao sam na CS pa se smorim malo ali šta da se radi. OK je igra, zabavna je

Мани баш супер то што није брзо у пм, прашим их као блесав већ сам 7 ниво :D.
l
tek 7 :) ja vec 11 :) odlicna je igra extra zarazna.. i meni je u pocetku bilo smor ali sam se vremenom ustosio i skontao neke stvari i sad mi je cool .. topla preporuka svima!

i ja sam se zarazio ako vidite FonBrku, to sam ja

Poslednja izmena:
Jos uvek mi deluje jako zanimljivo,iako je igram tek jedno vece...
Ako naletite na mapi na Markosmi-ja, da znate ko je
:D

Ja sam igrao danas prvi put ... daleko od toga da sam zadovoljan.

Lepo to izgleda i još lepše bi moglo da se igra ali badava kada ti treba pola tone metaka da nekoga ubiješ i uz to još postoji onaj Quake fazon da svi skaču kao ludi ... ma daj, molim te ... trčimo zajedno u krug i sipamo municiju jedan na drugoga sa dva metra razdaljine ... pa ko izdrži duže tj. kome prvo zdravlje padne na nulu.
Bem ti takvu igru.

Snajper isto: efikasan u P.M. ... posle 3-4 metaka protivnik pada ... nije mi jasan ni taj headshoot: ponekad ga ima ali najčešće ne (bez obzira što pucaš u glavu).

Sve u svemu: kretanje, kontrola oružja, budzenje istog sa poenima itd. me strašno nerviraju i apsolutno sam protiv igara zasnovanih na ovim principima.
Odoh malo da igram pravi MP u Vietcong-u ... da sperem ovaj bljutav osećaj.

Igrao sam ja prosle nedelje. Ove nisam, jer nisam imao vremena. Igra je ok.
Nick:testera

Poslednja izmena:
Ja sam instalirao, probao, deinstalirao - nije mi se na prvi pogled svidjelo, a nemam nešto volje da se natjeram da ga igram duže (previše sam navikao na stari dobri BF1942, pa mi ovo ne leži).

Meni se sviđa igra, najbolja je u malim dnevnim dozama.
Iritira me što ne mogu da se kupe battlefunds u Srbiji.

dobra igra,prelepa grafika....ali sam digao ruke od nje jer ima obicaj da se sajt ubaguje pa posle ne postoji teoretska sansa da povratis acc,nego moras da ga resetujes,a samim tim i statsi odu dodjavola....a to se upravo meni desilo

Igra nijenista posebno... ali sto je neko rekao u malim dnevnim dozzama je ok. Grafika drugacija, jedino zameram to sto nema trzanja kod pucanja

Ima trzanja samo što se ne pomera nišan, a kod snajpera se pomera i nišan.

Malo da oživim ovu temu!

Igra li neko još uvek? Ja igram već 11 meseci i još se nisam smorio(11200 games played). Imam 3 heroja lvl 30(max lvl), jednog 28 i jednog 22 lvl. Player luuudaaak, ko želi neka me add-uje za frenda. cheers

@KOLOS

takodje igram vec 4 meseci u kontinuitetu i nije mi dosadilo, naprotiv, nemam bas puno vremena ali moram da odigram bar pola sata-sat... imam dva naloga, u zadnje vreme najvise igram sa herojem Z.M.A.J.

Nazad
Vrh Dno