Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Meni je recimo Risen kec super, a dvojka bezveze. Trojku nisam ni probao, niti planiram.

Ne znam sta je sa ljudima generalno, svi su nekao ljubomorni, pakosni, zavidni, jedva cekaju da opljuju po nekom drugom i to je to. Fuj!
BF fanbojizam, eto šta je.:d Neko se usudio da kaže da novi BF nije vrh vrhova MP pucačina, i da možda ne vredi pune cene. To se ne može tolerirati!

A i zakačili su se za AJ-a i njegov negativan video, ko da je ova igra svuda pokupila odlične ocene a ne gomilu osrednjih ili čak loših ocena.

Poslednja izmena:
AJ ima sasvim dobre review-ove uprkos tome što zna da pretera u teatralnosti ali bože moj, to mu je postao zaštitni znak pa mora da ga forsira. Ali ume da pogodi sa kritikom za razliku od mnogih jutjub plaćenika. Takođe u poslednje vreme radi odlične intervjue gde zna da postavi i ona nezgodna pitanja.

Sa druge strane njegovi AngryJoe plays klipovi se ne razlikuju mnogo od gorepomenutog pjudipaj i sličnih gde mi sada trebamo da gledamo njega dok pravi face i vrišti na neke nebuloze. Bezveze.

Stvarno kakite kao fokice, koji elitizam leb ti je*em... Stvarno nemam spisak igara koje AJ nije odigrao ali znam da su mu recenzije objektivne bar sa moje tacke gledista...

Lik se bavi konzolama najvise i tvrdi za sebe da je true gamer, onda stvarno nemam reci za njega. Ja to dozivljavam da neko ko je slikar ne zna recimo slikarstvo XV veka. Plus na kraju tog klipa. kaze da je Battlefield 4 sada u super stanju.....

Stvarno kakite kao fokice, koji elitizam leb ti je*em... Stvarno nemam spisak igara koje AJ nije odigrao ali znam da su mu recenzije objektivne bar sa moje tacke gledista...

Ista prica, ne nego je problem sto nekolicina ovde ljudi i dalje pokusava da velicava ovo djubre od iigre i to mi nije jasno zasto i sta pokusava time ? Ovo nije Battlefield, nema veze sa Battlefield-om.. I da zaboravih idite vozite krevete i kauce u igri JER tako ste u mogucnosti xD

Ljudi ja ima 42 godine i ohladio sam se od igrica ali jos igram i valjda necu prestati dok sam ziv.Glavna poenta je igricu odigrati u njeno vreme,tj hocu da kazem za mgs4 koji sam igrao na soniju ps3 cim je izasao bila je perverzija za ono vreme.Mome odusevljenju nije bilo kraja jer je to prvi put vidjeno a dobro se secam scene sa vukovima,pa borba,pucacina,pa posle toga intro,pa prica da ne nabrajam dalje.Ako igrate u sadasnjem vremenu,nece imati sta da vas odusevi i tu igrica gubi svoju car.Koliko smo samo dugo igrali kill zone 2,zasto?Zato sto je takva interakcija bila prvi put vidjena.Hitac iz blizine sa pumpericom oduva protivnika kao u stvarnosti sto je prvi put vidjeno i sve posle toga nije bilo vise to zanimljivo jer je vec vidjeno,mada se dosta dugo igrao i kz3.Ne kaze se za dzabe sve u svoje vreme.Inace moj username na kill zone 2 je bio nindza,tako da je je upecatljivo i verujem da me se svi secaju pod tim usernemom.Nisam bio neki kvalitetan igrac ali barco rokalo se ko nikada za ono vreme,tako da pozdrav svim gamerima koji su igrali kill zone 2 od nindze.Setite se samo klanova koji su bili.

Ja te se secam, tacnije tog nicka Nindza. Bio si jedan od boljih igraca koje sam video svojevremeno. Takvu kontrolu nisana jos nisam sreo i iskreno sam mislio da si chiter. Svaka cast za skill kevare mi moje.

Lik se bavi konzolama najvise i tvrdi za sebe da je true gamer, onda stvarno nemam reci za njega. Ja to dozivljavam da neko ko je slikar ne zna recimo slikarstvo XV veka. Plus na kraju tog klipa. kaze da je Battlefield 4 sada u super stanju.....

Pa i to. Ali mnogo bitnije jeste što to ima za posledicu da su njegovi nastupi užasno izveštačeni. Jedno je biti teatralan, drugo je biti teatralan na silu. Ljudima koji samo žele hejt i da se nešto pljuje to neće smetati, ali meni recimo zasmeta kada posveti gomilu vremena pljuvanju nečega što je zapravo jedna od najbitnijih odlika celog serijala igara. Iz čega se jasno vidi da ih nikad nije ni igrao, ili da ne razume o čemu se tu radi. Pa je onda ljut na neke stvari na koje nema logike da bude ljut i obrnuto. Ili očekuje puno od igre/igara/studija koji nisu dali dobru igru uživotu.

Sve u svemu, super je lik za hejtere, i može da hejtuje bilo šta. Čestitam mu. Samo, nije fora napljuvati igru u odnosu na tvoj sopstveni zamišljeni ideal šta bi igra trebala biti, već racionalno izložiti prednosti i mane koje igra ima. Gore se neko podsmeva, kao mi nismo novinari koji ga ne gotivimo. Lik je klasičan propagandista, ovde bi radio za neki tabloid. A da mu je BF4 sada super ni ne sumnjam, ne verujem da razume koje su primedbe na BF4 uopšte bile.

Zebavas li to ili si ozbiljan!? Pricas o MG4 kao o nekoj igri iz vremena dinosaurusa.

Dobro, možda je malko preterao kod konkretne igre, ali igra neće imati svoju čar kada se ne igra u svoje vreme i tu jeste u pravu jer u međuvremenu izađe puno igara koje preuzmu mali ili veći deo onoga što je ta igra donela. Sličan osećaj sam imao kada sam probao nedavno da igram Half Life i ne ide. Hodnici monotoni, zagonetke lake, neprijatelji se javljaju povremeno tek da se kaže da ih ima i nisu nikakav problem...MGS4 će, naročito nakon MGS5, da se posmatra sasvim drugim očima, a nekome ko je odigrao MGS5 pa rekao "uh, daj da vidim četvorku" će to biti sasvim druga igra u odnosu na ono što je nama bila, bez obzira što je i dalje odlična.

Poslednja izmena:
Ista prica, ne nego je problem sto nekolicina ovde ljudi i dalje pokusava da velicava ovo djubre od iigre i to mi nije jasno zasto i sta pokusava time ? Ovo nije Battlefield, nema veze sa Battlefield-om.. I da zaboravih idite vozite krevete i kauce u igri JER tako ste u mogucnosti xD

Ovo nije tema o BF:H već tema o pljuvanju BF:H, i ništa drugo se ne toleriše. Toliko da može da ti bude nepriajtno da kažeš da ti igra odgovara, da ti se sviđa itd.
Odmah se konstatuje da je to OK kad ti je prvi BF, a ništa nije dalje od istine.
Meh, najgluplja i najbeskorisnija tema na benchu, gora je od one posvećene limundu :type:

Ovo nije tema o BF:H već tema o pljuvanju BF:H, i ništa drugo se ne toleriše. Toliko da može da ti bude nepriajtno da kažeš da ti igra odgovara, da ti se sviđa itd.
Odmah se konstatuje da je to OK kad ti je prvi BF, a ništa nije dalje od istine.
Meh, najgluplja i najbeskorisnija tema na benchu, gora je od one posvećene limundu :type:

E izvini coece ja nisam ispao smeksi pa da nabavim bf:h kao ti za 1e i da pritom obozavam ovu igru i nikad necu nikom dozvoliti da nesto lose prica o njoj jer boze pa ja igram ovo i jedva cekam i premium da kupim...

Boze o cemu mi pricamo vise ? Rekao si svoj stav sta mislis o igri i zavrsi pricu molim te vise.. Ispadas mnogo smesan i pritom dozivljam te kao klinca od 10-15godina sa ovakvim postovima... Bez uvrede al tako ispada ;)

Tema jeste Battlefield i niko nije preskocio od teme, ovde svako ima pravo da iznese svoje misljenje a tebi decko ako ti se ne svidja nemoj komentarisati i kraj price..

Poslednja izmena:
funny-gif-popcorn-cat-warm-face.gif

Dobro, možda je malko preterao kod konkretne igre, ali igra neće imati svoju čar kada se ne igra u svoje vreme i tu jeste u pravu jer u međuvremenu izađe puno igara koje preuzmu mali ili veći deo onoga što je ta igra donela. Sličan osećaj sam imao kada sam probao nedavno da igram Half Life i ne ide. Hodnici monotoni, zagonetke lake, neprijatelji se javljaju povremeno tek da se kaže da ih ima i nisu nikakav problem...MGS4 će, naročito nakon MGS5, da se posmatra sasvim drugim očima, a nekome ko je odigrao MGS5 pa rekao "uh, daj da vidim četvorku" će to biti sasvim druga igra u odnosu na ono što je nama bila, bez obzira što je i dalje odlična.

Jeste ali nije to toliko stara igra da je vrijeme pregazilo kao HL1. Jedino sto bi nekom mozda novijem igracu zasmetalo kod MG4 jeste to sto igra nije open world, ostalo je zaista na jednom jako visokom nivou. Ne vidim da postoji neka bolja igra u slicnom ili istom zanru od doticne. Ipak je to igra iz 2008. godine, a znamo sve kakvi su sve hitovi izasli u tom periodu. Nije MG4 izasao u periodu kada nije postojao ni jedan Splinter Cell ili ne znam ni ja koje sve kultne igre. To nije igra koja je donijela neku revoluciju i nesto nevidjeno. Ona jeste vrh, nemoj me shvatiti pogresno, ali za razliku od prvog Tob Rider-a, Baldurs Gate-a, Half Lifea, Max Payne-a, Thief-a, Deus Exa i ostalih legendi, koji su zaista bili nesto novo i nevidjeno u vrijeme kada su se pojavili - e to su te igre koje su trebale da se odigraju onda, jer tesko danas neki klinja moze da shvati koliko su te igre bile napredne u odnosu na ostale.

Zato je pogresno a pomalo i smijesno kada neko pomene neku igru iz 2008. godine u tom kontekstu.

Koliko smo samo dugo igrali kill zone 2,zasto?Zato sto je takva interakcija bila prvi put vidjena.Hitac iz blizine sa pumpericom oduva protivnika kao u stvarnosti sto je prvi put vidjeno i sve posle toga nije bilo vise to zanimljivo jer je vec vidjeno,mada se dosta dugo igrao i kz3.Ne kaze se za dzabe sve u svoje vreme.

Evo i tu pricas o igri koja je izasla skoro kao da je iz perioda 8bitne grafike. Ti kao da si poceo da se igras od 2008. pa na ovamo. :)

Oprosti sto se vracam na tvoj post, ali imao si takvih efekata u igrama mnogo prije tog KZ. Evo uzmimo na primjer samo neke, Unreal Tournament, Quake 3, Soldier Of Foruten igra iz 2000. godine, onda nesto novije Far Cry, a da ne pominjem one and only F.E.A.R.

Poslednja izmena:
Ronine podsecas me na moje ortake koji kazu da je film iz 2010 stariii i da ne zele da ga gledaju jer je star. Ja sam MGS dao samo kao primer a ne kao mernu jedinicu. Angry Joe me podseca na filmskog kriticara koji odbija da odgleda Kurosawu i Tarkovskog jer je to staro. Opet sa druge strane ume i on bas detaljno da analizira single player kampanju, cak i da ode previse u detalje.

No sa druge strane ovo je tema o BF:H i mene zanima od ovih sto poseduju igru, a to je da li ona vredi i da li je ispunila sva njihova ocekivanja?

Moja jeste, zato sto je ista kao u beti, prvoj i drugoj. Pikam svako vece po 2 sata, najcesce The Block TDM 64 igraca, prava CQ ludnica kao nekad Ziba Tower.
Jedina mapa koju ne igram je DOWNTOWN, dosadila je i bogu i ljudima.
Na prethodnim stranama vidis da su razocarani svi koji je nisu kupili, vise im lezi BC2, ili jednostavno BF42.

Poslednja izmena:
Igra nije losa, evo igram par dana, sasvim ok pucacina, ali nista specijalno. Problem lezi u tome da ovo nije Battlefield, a oni ga prodaju pod istim, razlog ovolikim hejtu je bas to, I saw that coming, sto bi se reklo. Recimo da je se igra prodavala pod drugim imenom mislim da bi bilo dosta manje negativne kritike i tog cjelokupnog hejta, i da bi igra kao sto i jest ispala soldina.
Razumijemo manje-vise svi EA, sto da mjenaju naziv kad vec imaju dovoljno, hajmo reci jak brend pod kojem imaju zagarantovanu maksimalnu dobit.
Zakljucak jeste da je igra "utter shit" kao "Battlefield", ovo je vise jedan miks coda-csa-bfa koji naravno nije ni jedan od tih ali sasvim simpatican pokusaj, ne znam, moje misljenje.

Pravo BF iskustvo. Clusterfu*k od mape, 64 igraca i team deathmatch.

Bile su 2 open bete, prva je trajala 10 dana, druga 5-6. Vise nego dovoljno da se stvarno proba, igra nije 1% drugacija od bete iz februara.
Pa to je vise nego posteno. Secam se i bete za BF3 - metro :lupko: Uostalom, ko nije bacio pare na preorder neke igre koja je ispala 'utter shit' ?
Bacio sam toliko na raspali CoD pre 2 godine.
Ovde sam bar dobio TO sto sam narucio.

Ronine podsecas me na moje ortake koji kazu da je film iz 2010 stariii i da ne zele da ga gledaju jer je star.

Ne znam samo kako si me tako pogresno protumacio, ja bas volim da odgledam neki stari klasik koji nisam odgledao isto tako sa igrama. Meni je svaka igra posle 2001. godine "novija igra", a nekome je i ona iz 2010 stara.

Sto se ovog kvazi Battlefilda tice, zar stvarno iko normalan moze da posumnja da moze biti dobra igra?! :D

Nema nigde jeftino,trenutno na uscu u gamesu gledao sam cenu 8500 k dindzi.Ne mogu da verujem da je tako nesto moguce.Nije mi problem za pare mogu da uzmem kad hocu ali ima nesto sto se zove naduvano.Jos malo se dodaju pare i moze da se kupi polovan xbox 360.

Poslednja izmena:
Naravno, iskljucivo code varijanta me zanima. Koliko vidim jos je skupa, sacekacu nekoliko meseci.

Igra nije losa, evo igram par dana, sasvim ok pucacina, ali nista specijalno. Problem lezi u tome da ovo nije Battlefield, a oni ga prodaju pod istim, razlog ovolikim hejtu je bas to, I saw that coming, sto bi se reklo. Recimo da je se igra prodavala pod drugim imenom mislim da bi bilo dosta manje negativne kritike i tog cjelokupnog hejta, i da bi igra kao sto i jest ispala soldina.
Razumijemo manje-vise svi EA, sto da mjenaju naziv kad vec imaju dovoljno, hajmo reci jak brend pod kojem imaju zagarantovanu maksimalnu dobit.
Zakljucak jeste da je igra "utter shit" kao "Battlefield", ovo je vise jedan miks coda-csa-bfa koji naravno nije ni jedan od tih ali sasvim simpatican pokusaj, ne znam, moje misljenje.

Ako si presao igru daj malo info.Koliko dugo se igra,da li je dobar zavrsetak?Vidim da si napisao da je ok pucacina pa mi je to dovoljno.Kupio bih za decu al bi i ja naravno omastio brke,pa 6000 k mogu i da podnesem.

Trenutno je igra na popustu za vikend i može se uzeti jeftinije preko Meksičkog Origina. Digital Deluxe verzija je recimo $30.

Nazad
Vrh Dno