Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

U, jos jedna Rush mapa, nice.. shotgun-ove mogu da istrpim nekako, ali lag i izbacivanje sa servera ne mogu. Mislis to je konacno reseno kad pre neki dan me doceka takva situacija..

U, jos jedna Rush mapa, nice.. shotgun-ove mogu da istrpim nekako, ali lag i izbacivanje sa servera ne mogu. Mislis to je konacno reseno kad pre neki dan me doceka takva situacija..

Ja jos ne doziveh lag u ovoj igri......
A za te koji koriste shotgun-ove,,,,,,
Noz je lek koji leci sve frustracije :d

Normalno da ne doziveh, kad si non stop mrtav :d Ni meni ne laguje kad sam mrtav :D :p (aaa, dobra, priznaj :D )

Bila bi bolja, da je istinita :p Aj sad jednom za svagda, najvise me nervira kad cujem zvuk postavljene bombe, odnosno gubitak partije, i uvek se zatrcavam na defuse, ko ne veruje taj nije nikad igrao sa mnom :) Zato me i pogodila tada ta Pilcheva konstantacija da sam pobegao od defusiranja :)

To cemo prepisati ne igranju duze vreme :D Evo konkretno sta je bilo, pokazivalo mi je kao da mi neko konstantno ostecuje tenk, to je valjda onda kada ti protivnik 'popravlja' tenk, odnosno kvari ga.. Probao sam da ga pregazim, ali nisam uspeo, onda sam izasao jer sam se iznervirao, ali neko ga je verovatno ubio u medjuvremenu, a u isto vreme je bomba svirala i otrcao sam da defusiram... posle mi je namignula jedna plavusa sa balkona... true story :D

To cemo prepisati ne igranju duze vreme :D Evo konkretno sta je bilo, pokazivalo mi je kao da mi neko konstantno ostecuje tenk, to je valjda onda kada ti protivnik 'popravlja' tenk, odnosno kvari ga.. Probao sam da ga pregazim, ali nisam uspeo, onda sam izasao jer sam se iznervirao, ali neko ga je verovatno ubio u medjuvremenu, a u isto vreme je bomba svirala i otrcao sam da defusiram... posle mi je namignula jedna plavusa sa balkona... true story :D

Hahahahahahah...
Prava Kurirska... Skandalozna :p :p :d

Kako mozete da igrate ista sad pored ovih vrucina ?!?

Imam i ja 2, ali ne vredi! Nisam upalio nista vec 20 dana.
Jedino me mozda Starcraft 2 zakuca za komp, ako uspem da potrema igru na ovom krsu!

Hahaha :)

Od sad cu da dolazim u konzolnu sobu iskljucivo da vas podyebavam kao i ostali PC igraci. :p
Nikad nisam rekao da je BC2 GOTY, to je za sada GoW3.

White Pass mi nije nesto za sad, kao i na Conquestu, svi bleje na tavanima i cekicaju... I jos ne mogu da shvatim taj bezobrazluk sa otkljucavanjem mapa postepeno :d Ejjj, na disku su, zasto ih izbacuju postepeno, koga prave blesavim ovde :D

Stvarno su jadni ispali, izlozili masu za te VIP kodove, a na kraju oni ne vrede pet para...

No more new maps ?

No more new ...

No more ...

No ...

MORE ?! :d

Wow , pretrgli su se mnogo , jednu jedinu mapu izbacili za 4 meseca :d

Zar nije ta mapa vec bila na disku? :)

Sad su bas lose ispali. Obecali gomilu DLC-a, a dobili smo veliko nista. Mora Vietnam da se proda. :)

Pa nismo nijednu novu dobili, o cemu pricaju oni..

Ne mrzim ja EA bez razloga :) Gadjali su nas mapama koje su sve vreme bile na disku, koje su vec bile na drugim modovima, znaci vrh :d

Izlazi i Ultimate Edition koji sadrzi BC2, BF1943 i sav "VIP DLC koji je dosad izasao". :d

Nazad
Vrh Dno