Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Opet je malo 50 poena za disarm ! Za team kill je -100, za disarm treba 150 poena, to je najvazniji deo Rusha, treba da se lome ko ce da skine, isto tako i za arm 200 poena, to je jedini nacin da se nateraju ljudi da ne stekaju u protivnickoj bazi vec da ispunjavaju cilj.
Ako bi bilo ovako onda se odbrana lepo zašteka i samo čeka ko će da dođe da armuje i iste kosi snajperom. Ukoliko napadači nekako uspeju da armuju, onda ovo ima smisla.

Poslednja izmena:
da se ja pitam stavio da dobijes poene samo ako pobedis tako da nema nista od levela i ostalih stvari ako izgubis

I time bi izgubio jedno 90% igracke populacije preko noci. :)

Bas to, evo jedan komentar sa EA foruma u vezi dobijanja vise bodova za Mcom-e

There is no greater feeling than loading up an MCOMM with C4 and landmines with your buddies after sneaking into enemy base unnoticed then BOOM! 400+ points.

Finally, there is a reason to actually attack the objective!

:wall:

Poslednja izmena:
Bitno je samo da DICE zapravo slusa savete pravih BC2 igraca, a ne *****a i klinaca.

Vidim sredili su i problem sa scoreboardom. Ranije kada crkneš i posle toga dobiješ poene oni se ne pišu na scoreboard. Sada se oni pišu, takođe mi se sviđa što se dobija više poena za M-COM stanice jer sam ja ranije redovno rasturao (redovno pin za 4 uništene) tako da sada dobijam više poena za svoje zasluge :) Uzeh par ace pin-ova malo pre. :D

Lag ubija veceras.

BTW - PS3 dobija JOS JEDAN novi patch v1.04 od 451MB veceras ili sutra.

Ne zna se, ali je najverovatnije u pitanju Onslaught pack koji se DL-uje putem patcha, da bi kupovina na Storeu sluzila samo za njegovo otkljucavanje.

Odlicno, taman da i ja nesto kupim sa tog EU store-a. :)

Znaci skidam patch od pola gigabajta, iako ne planiram da kupim Onslaught? Ne kapiram te fore uopste.. I da, Lag je ubijao veceras.

Kolko mi idu na ku*ac sa tim DLC-ovima. Ja imam belgijsku verziju igre, a US psn. Dakle šta mi je činiti? Koju karticu da uzimam, sa kog naloga da skidam? I još jedno pitanje, ako skinem kostime sa drugog PSN-a, da li će mi raditi na mom PSN akauntu?

Ja igram na hrvatskom nalogu a DLC sam skinuo na UK. E sad, oba naloga su vezana za EA nalog. Pride, kupio sam na UK, ali sam skidanje i instalaciju odradio sa hrvatskog naloga.

Danas stize patch:

Last week saw the release of Battlefield Bad Company 2 version 1.03 on the PlayStation 3 worldwide, which you can read about here. An additional update went out in North America to bring the game up to version 1.04. That update will be available in Japan today (June 7th) and in Europe tomorrow (June 8th). Additionally game servers will be updated in each region as the update goes out to everyone.

The following changes are in the 1.04 update of Battlefield Bad Company 2.

o Vehicles can now be damaged by friendly fire when playing Hardcore.
o The MG36 now properly has its red dot sight in Hardcore.
o Damaged vehicles no longer blink on the minimap for soldiers without a powertool.
o SPECACT kits can be used on all SDM and SR levels.
o 40mm Shotgun is now properly rewarded platinum at 500 kills not 1000.
o G3 and Mk14 can now use the AR Marksman specialization.
o Fixed a graphical issue when equipping the GOL with a 4x or Red Dot sight.
o Scoring is now awarded after a player’s death.
o Increased Tickets in Conquest mode and significantly increased Ticket Bleed when holding a majority or more of flags.
o The Conquest Horn now only plays for a short time when running low on Tickets.
o Updated the weapon stats in the Menu to reflect previous weapon balance changes (no additional weapon balance changes were made).
o Increased the power of the UH-60 miniguns at long range.
o Armored Vehicles are now more effective at running over soldiers.
o Fixed an issue on Isla Inocentes where destroying a fence would also destroy the building containing an MCom.
o Fixed various hangs and exploits.

An optional content update for the Xbox 360 will also be available tomorrow (8th June). Though it is optional the update contains numerous gameplay tweaks. As such we highly recommend all players apply the update as soon as it is available. The update will be required to access future VIP Map Pack content. Players will be automatically prompted to download this update when they access the Multiplayer menu. You will need to restart Battlefield: Bad Company 2 for the update to take effect.

A stizu i nove VIP mape, isto ****** drugo pakovanje! Ako uskoro ne izbace nove mape ja necu ni da igram ovo vise, smorile me mape max!

Danas stize patch:

Last week saw the release of Battlefield Bad Company 2 version 1.03 on the PlayStation 3 worldwide, which you can read about here. An additional update went out in North America to bring the game up to version 1.04. That update will be available in Japan today (June 7th) and in Europe tomorrow (June 8th). Additionally game servers will be updated in each region as the update goes out to everyone.

The following changes are in the 1.04 update of Battlefield Bad Company 2.

o Vehicles can now be damaged by friendly fire when playing Hardcore.
o The MG36 now properly has its red dot sight in Hardcore.
o Damaged vehicles no longer blink on the minimap for soldiers without a powertool.
o SPECACT kits can be used on all SDM and SR levels.
o 40mm Shotgun is now properly rewarded platinum at 500 kills not 1000.
o G3 and Mk14 can now use the AR Marksman specialization.
o Fixed a graphical issue when equipping the GOL with a 4x or Red Dot sight.
o Scoring is now awarded after a player’s death.
o Increased Tickets in Conquest mode and significantly increased Ticket Bleed when holding a majority or more of flags.
o The Conquest Horn now only plays for a short time when running low on Tickets.
o Updated the weapon stats in the Menu to reflect previous weapon balance changes (no additional weapon balance changes were made).
o Increased the power of the UH-60 miniguns at long range.
o Armored Vehicles are now more effective at running over soldiers.
o Fixed an issue on Isla Inocentes where destroying a fence would also destroy the building containing an MCom.
o Fixed various hangs and exploits.

An optional content update for the Xbox 360 will also be available tomorrow (8th June). Though it is optional the update contains numerous gameplay tweaks. As such we highly recommend all players apply the update as soon as it is available. The update will be required to access future VIP Map Pack content. Players will be automatically prompted to download this update when they access the Multiplayer menu. You will need to restart Battlefield: Bad Company 2 for the update to take effect.

A stizu i nove VIP mape, isto ****** drugo pakovanje! Ako uskoro ne izbace nove mape ja necu ni da igram ovo vise, smorile me mape max!

Battlefield: Bad Company 2 - VIP Map Pack 3 Trailer
[YOUTUBE]<object width="1280" height="745"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/q-E06LXreqM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/q-E06LXreqM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="1280" height="745"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Hah, Squad rush i Squad DM.. Za sada je "VIP" ustvari mape koje vec postoje u igri, ne bi se zalio zbog toga da su sve mape od starta dostupne za Rush, vec pola-pola.. Mislim, koliko ima mapa za Rush, 6? Ne kapiram foru, al nema veze.. najjaca fora bi bila kad bi izasle totalno nove mape, i za njih ne bi vazio VIP kod.. :)

Pod "hangs" nadam se da misle na zakucavanje konzole, opet mi se desilo veceras.. pogotovo mi se odusevi konzola kad moram tako da je ugasim..

Ono drugo (exploits) mene više zanima šta je ispravljeno.
Evo jednog primera exploit-a od sinoc:
1. Mi defenderi na atacama desertu
2. Na predzadnjoj smo odbrambenoj poziciji (posle bridge-a, a pre last stand-a)
3. Boris, Bojan i ja u jednom momentu odlazimo na desnu stranu ispod onog krana/dizalice, kod onih brodskih kontejnera
4. Lik iz attackera je prosao tuda pre nas i otisiao skoro skroz prema last stand zgradi, i tamo se stekao i dva tri puta nas pokosio
5. Kada krenes tamo dobijas vrlo brzo 'Get back..10..9...8...7..'
6. Eto, nisam znao da ima putic cak do tamo za attacker-e...

V...

Lood primer je Nelson Gay. Posle prve baze, napadačima se zatamni početak mape ali je odbramenim igračima osvetljen. I oni mogu da zasednu na UAV dok im napadači ne mogu prići.

Laguna mapa, treća baza, odbrambeni igrači mogu do ograde da dođu samo, dok napadači mogu da obiću celu bazu ako pregaze poročić.

P.S. Patch 1.04 ima 451mb. :) Upravo ga skidam

Poslednja izmena:
To nije patch 100% vec onaj coop mod koji ce se kasnije samo otkljucati...

Dodato je 8 trofeja za 4 Onslought mape (any and hardcore difficulty, bronza za any i srebro za hardcore).
U pitanju su Valparaiso, Isla Inocentes, Atacama Desert i Nelson Bay.

Toliko sam se cimao i sad imam 85%.

Mislim da je pogrešno naplaćivati taj Onslought. Kad smo već igru platili koliko smo platili... :(

Toliko sam se cimao i sad imam 85%.

Mislim da je pogrešno naplaćivati taj Onslought. Kad smo već igru platili koliko smo platili... :(

Ma pe***ski bre, mene strasno nervira na PS3 sto nisu razdvojeni DLC trofeji. Alo kupio sam igru i ona je 100% sve ostalo je samo bonus koji ja mozda zelim ili ne zelim da kupim.

Ceo taj koncept trofeja je pogrešan. Lepo mogu da izvedu da ko ima platinum dobije DLC džabe za tu igru. Neka nagrada za cimanje. :)

Nagrada za Platinum ? :D Mislis nagrada za noolife ? :d Bole ih uvo bas!
Koliko ste opsednuti tim trofejima to je strasno!!

Vrh Dno