Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Stvarno dobro izgleda... Ali ne izgleda i nemoguce. Sta , na slikama se jasno vidi AA , ostrije texture i bolje odradjen Depth of field... jaka m*da za cell :p

Znači kad igra izađe, snajper pa na brdo i onda skidanje redom svih onih koji stoje na sred mape i dive se grafici (pod divljenje smatram traženje nedostataka).

Podelićemo. Ja ću snajperom one što traže krzave ivice zgrada spolja a ti one što gledaju teksture pločica unutra.

A Borisu cemo da sipamo vrelo ulje za vrat...... :d :d

Danas bi trebalo da prvi put bude prikazano kako izgleda kampanja u BFBC2.

Poslednja izmena:
Evo info za SP i DLC:
BAD COMPANY 2 SINGLEPLAYER LENGTH & DLC PLAN REVEALED
While the team behind Bad Company 2 has only shown off the multiplayer, the singleplayer was revealed on Gametrailers TV tonight. Check after the break for details on the singleplayer length.

Posted by WhoIsDo on Jan 22, 2010 00:56 (6 hours ago)
DICE & EA have given gamers a ton of information on the multiplayer portion of Battlefield: Bad Company 2, but little to nothing on the singleplayer. Tonight, that changed on GameTrailers TV with the very first footage of the singleplayer campaign being revealed.

During a conversation with Geoff Keighley, senior producer Patrick Bach stated that the game's singleplayer campaign will be "about ten hours in length". With impressive footage shown tonight showcasing various vistas in the game, it looks as if DICE has been hard at work on steadily improving on the sequel to the hit Battlefield: Bad Company.

Right before the close of the show, executive producer Karl Magnus Troedsson stated that the team wants to "give away a good bit of stuff for free", but they also have plans for paid downloadable content as well. He also went on to say that they would like to do additional weapons, among other things that fans want to see.

What do you think about the singleplayer length & downloadable content plan for Bad Company 2? Be sure to leave a comment below or sound off in our forums! Battlefield: Bad Company 2 is set to hit store shelves on March 2nd for both the Xbox 360 & Playstation 3.

Evo ga i trejler:

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YL0eBcNXjuA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YL0eBcNXjuA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Cod franchise ... be afraid... be very afraid ... :d

Bas ozbiljno deluje SP kampanja. Daj boze da prodaju BC2 vise od Plastic Warfare 2, tek ona bi DICE imao love da napravi sta oce!

Ma ja sam siguran, pa DICE nije spiskao 500 000 000$ u "razvoj" khm khm... promociju igre :p

Pustili jedan fin demo gde su svi videli da nemaju sta da kriju.
A ne kao IW , naprave par paljevinskih trailera i puste PR-ove da nam pricaju bajke.

E da.. ostalih 300 000 000$ je sigurno otislo na podmicivanje IGN-a i gamespotova :d

Trebalo bi da agresivno reklamiraju BC2, vidis da se samo tako postizu milionski tirazi. Steta za ovako dobru igru da ne zazivi masovnije.

Mislim da nema potrebe, Battlefield je meni uvek bio brand koji je samo po nazivu bio dovoljan.

Cak me i raduje sto ga toliko ne hypuju jer to znaci da bi bas bio za siroke mase (kao cod) i da bi bilo tu mnostvo kompromisa naustrb kvaliteta.

A uz sve to, ko kaze da ga nece reklamirati kada za to dodje vreme ;) Sta ovako treba da me drmaju po nekim screenom i izjavama producenta kao za GT5??
Neka hvala, nekako brze docekam bez svega toga.

Kako je dobar predeo u trejleru, podseca me na Crysis. Bice ovo opasno dobra igra. Definitivno ostaje preorder, pogotovo zbog MP-a. Trazi se zamena za KZ2. :)

Odlicni su zvuk i grafika, ali bas.. Nego, znam da su izmisljeni 'ratovi' kao i jedinice, ali da li mi se cini i da su oruzja izmisljena?

Drzi se ti onda decijih igara (MW), ostavi cikama da se igraju ozbiljnih MP igara. :p
Jel treba USA i Rusija da stvarno zarate da bi ti shvatio da ce ovo biti najbolji FPS ove godine ? :wave:

Koliko vam se grafika cini bolja nego u prvom delu BC, ja nisam igrao prvi deo pa ne mogu da sudim ali po slikama nije neka...

Ijujuju pa ovde covek kroz zid ubija snajperom bez da sekundu razmisli... Ovo je neka jos bestidnija kompilacija autoaimova... samo sto bih se ja pre sakrio u misju rupu nego ovo na youtube :p

U pitanju ja mw1 koga sma obozavao na PC ali sad je nekako... star.. tu su neki novi klinci :d

Nazad
Vrh Dno