Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Treba da ih nateraju da sve FPS igre imaju iste komande, KZ2 je imao savrseno organizovane komande

Tesko da je cucenje na L2 bilo prakticno, kada hoces i da zumiras na L1, pa sam onda morao da namestim da odzumira kada opet stisnem L1. Cucenje na krug je mnogo logicnije i prakticnije..

Onda nisi probao negde gde je na krug, mnooogo je normalnije i logicnije... :)

Pa u BC 2 ti je cucanje na R3 ili L3 bem li ga. Ma KZ2 je imao definitivno najbolje resene komade, po meni savrseno!

Meni je trbalo 3 dana da se naviknem na kz2 kontrole. Na BC2 sam se navikao za 20 minuta :p

A bre ljudi, pa koliko imate opcija za izbor kontrola, a vi se hvatate za default varujantu...

Vrhunski trejler koji docarava atmosferu multija.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KnQc9PjpZsk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KnQc9PjpZsk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Danas smo igrali ja i Skarletni Junosa kao rusi, i u timu amera,napadaca bila su dva lika koji su me odusevili kako jedan drugog pokrivaju. Jedan igra medica, drugi Assaulta, i pucaju samo iz daljine na bomb site, ali tacno se vidi da se pokrivaju kad im se neko priblizi. Prvo sam mislio da su u pitanju klasicne corner stekare, ali posle sam shvatio da su likovi zivi skoro celu partiju.
Na kraju sam izludeo koliko puta su me ubili i nekako im dosao sa ledja i pocesao ih nozem po vratu. :) Koji je mocan osecaj klati nekog ko je superiorniji igrac od tebe u BC2. :)

Poslednja izmena:
Danas smo igrali ja i Skarletni Junosa kao rusi, i u timu amera,napadaca bila su dva lika koji su me odusevili kako jedan drugog pokrivaju. Jedan igra medica, drugi Assaulta, i pucaju samo iz daljine na bomb site, ali tacno se vidi da se pokrivaju kad im se neko priblizi. Prvo sam mislio da su u pitanju klasicne corner stekare, ali posle sam shvatio da su likovi zivi skoro celu partiju.
Na kraju sam izludeo koliko puta su me ubili i nekako im dosao sa ledja i pocesao ih nozem po vratu. :) Koji je mocan osecaj klati nekog ko je superiorniji igrac od tebe u BC2. :)

To bese ona partija gde nas razvalise? :d

Pa prvu su nas onako posteno razbili, ali video si da je nas tim bio tuga, u drugom timu sve likovi 20+ lvl, cak je bilo i 2,3 lika 35,36 lvl i jedan lvl 40!
Ti si izasao na pocetku sledece partije kad su krenuli da nas gaze, ali ladno smo ih dobili kao Rusi, uspeli smo da ih zadrzimo bas, bas dugo pre mosta, pa smo ih dobili na sledecem mestu za odbranu. Meni licno najbolji mec koji sam igrao do sada. Znam da sam uspeo ne znam ni sam kako da zaredjam 4,5 likova, a bili su tik uz bombu, moguce da bi pukli da ih nisam uklonio, jer je jedan uvek bio spawn.
Mocice se ovo mnogo dobro da se igra ako nas bude par i da igramo organizovano.

Dosad sam najviše video nekoga lvl 41, neki jelenovi rogovi su kao lvl logo.

Ja sam naleteo na jednog sto je otkljucao side weapon za tenka, da,da ima 2 mitraljeza. :D

*** beta samo jos koji dan. :( :( :(

Battlefield Bad Company 2 PS3 Beta Closes December 21st, Statistics Released

There's less than a week to go until the PS3 beta of Battlefield: Bad Company 2 ends. Today DICE shared some statistics about the beta, which 300,000+ players have played since November 19th.

* Total kills = 45.42M
* 9.4M kills from Vehicles
* 3.43M Vehicles Destroyed
* 380K Houses Destroyed
* 1.01M Marksman Headshots
* Total number of points awarded = 10 100 094 360
* Total number of Revives = 2.52M
* Total Repair Tool kills = 15.58K
* Total Defibrillator Kills = 12.69k
* Total Knife Kills = 1.69M
* Total C4 Kills = 730.81K

A PC beta for BC2 is expected to begin in early 2010. A multiplayer demo for the 360, PC, and PS3 will arrive prior to the game's March release.

Kako sad to, zar nije trebalo da traje duze, do izlaska cele igre? Ma i ovako sam sam se naigrao dosta, pocela je vec da smara ova jedna mapa pa i nisam igrao zadnjih 7 dana.

Pa pricalo se da ce biti do 27.02.2010. Ali nista od toga izgleda.

De je smorilo, Markomanix, Ppredrag, justice4ever i ja igramo bas, bas dosta.
Inace ppredrag razbija kako igra, a i Markomanix ne moze covek da zagine. Ja sam paljevina pa se zalecem, ocu uvek nekog nozem da ubijem. :d
Bilo je par stvarno epic partija.

Tačno provalim kad proletiš pored mene da si snimio nekog jadnika da obriješ:d. Ali to je nenadye8iva scena. Gledam gde sad ovaj juri kad vidim nekom zabada nož u čelo looool

Poslednja izmena:
^*** navika iz KZ2, tamo sam bio kundak majstor. :d ALi stvarno ludo izgleda kad gledas nekog da se zalece kao i ja.
Oce biti moguce neko organizovano igranje, fazon klan, malo vise opcija za ulazak u igru ? Slicno kao U KZ2 npr ?

Pa pricalo se da ce biti do 27.02.2010. Ali nista od toga izgleda.

De je smorilo, Markomanix, Ppredrag, justice4ever i ja igramo bas, bas dosta.
Inace ppredrag razbija kako igra, a i Markomanix ne moze covek da zagine. Ja sam paljevina pa se zalecem, ocu uvek nekog nozem da ubijem. :d
Bilo je par stvarno epic partija.

Ja cu nabaviti igru kad izadje, nadam se da ces i tad biti zainteresovan za igranje u timu sa ostalima odavde koji igraju. U timu je mnogo bolje igrati ovo.

i mene smorila jedan te ista mapa i smara me sto samo igraju sa tekovima smaraju dosta ionako nas nema puno on uzme tekn i cepaju sve redom

u BC je tako nešto teško izvodljivo, jer čim se tenk pojavi neki zaludni snajperista ga obeleži i rokne raketom. Vidim da su u drugom delu malo klase preradili i da se profil igrača promenio. :(

Pa ebg, bila je velika potraznja ljudi koji manjak skilova i taktike nadoknadjuju perkovima.....
Cinjenica je da je BC2 graficki bolji, sto je i logicno, ali smanjenje klasa i uvodjenje poboljsanja oruzja jednostavno umanjuje draz igre....
Ne bi me iznenadilo da zbog nekih igara ubace i nuke do izlaska.....

Ja cu nabaviti igru kad izadje, nadam se da ces i tad biti zainteresovan za igranje u timu sa ostalima odavde koji igraju. U timu je mnogo bolje igrati ovo.

Upravo sam uradio preorder, tako da cu igrati od prvog dana. ,)
*** sve je stvar navike, meni BC1 mp nikako ne lezi, ne mogu da se snadje sta da radim, kontrole su cudne.

*** rekao sam vec jednom i kazem opet, da bi morali postojati standardi za svaki zanr, kako kontrole treba da budu rasporedjene. Juce sam igrao npr MW 2, pa KZ2, pa Halo 3, pa BC 2, uzas. Svaka ima totalno dugacije kontrole. I Xbox gamepad je definitivno bolji za FPS igre. Makar da je DS 3 tezi, mnogo bi znacilo.

ja na xboxov jojpad nema sanse da se naviknem ni fudbal ne mogu da igram:D a sto se tice oruzija u BC 2 neko je spomeniu da je glupo sto mogu da se nadogradjuju to je bas strava a i u danasnjim situacijama svaka pusta ima red dot ili tako nesto kod specijalaca i ostalih koji ucestvuju u ratu !a si primetio koliko ti smao trebas da igras da bi doso do obicnog dodatka za assault pusku da se oderes igrajuci sto je dobro...

Pa jeste, trebe 4,5 h igre skoro da bi dobio 4x opticni nisan npr. Ja igram samo sa inzinjerom uglavnom i cim uzmem drugu klasu, smrt u najavi jer nemam nista od zoom-a.
Tako da nemoj pocetnici da se cude sto im ubijaju iz nekih "nemogucih" pozicija. :D To je samo dobar zoom.
Inace sistem napredovanja je meni odlicno resen. Mora dosta da se igra da imao dobre specijalnosti.

Taj 4x zoom je glupost godine. Ako neko treba daima 4x zoom to je Recon klasa. A da, oni već imaju. Šta 4x zoom traži na nekom SMG??

Postoje klase koje dejsvuju iz daljine, ostali su za manje domete i njima 4x zoom ne treba.
Napraviće sranye od veoma dobre igre jer slušaju zahteve igrača :(

Vrh Dno