Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
575
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Konzolasi, evo lepe vesti! :) Igra ce se pojaviti tokom fiskalne 2010 godine.

battlefield-bad-company-2-20090205072430852_640w.jpg

February 5, 2009 - Electronic Arts, while on its Q3 2009 financial earnings conference call, today announced that Battlefield: Bad Company 2 will release sometime in the 2010 calendar year.

The original Battlefield: Bad Company released in mid-2008 to solid reviews and was the first game to use DICE's Frostbite engine.

UPDATE: Feb. 5, 2009: Electronic Arts has officially posted a press release for Battlefield: Bad Company 2, and in a pleasant surprise, the sequel will now be on PC as well as PlayStation 3 and Xbox 360; previously, Battlefield: BF2 was only for play on console systems.

In Battlefield: Bad Company 2, the ‘B’ company fight their way through snowy mountaintops, dense jungles and dusty villages. With a heavy arsenal of deadly weapons and a slew of vehicles to aid them, the crew set off on their mission and they are ready to blow up, shoot down, blast through, wipe out and utterly destroy anything that gets in their way. Total destruction is the name of the game, delivered as only the DICE next generation Frostbite™ engine can. Either online or offline, enemies will soon learn there is nowhere to hide. Battlefield: Bad Company 2 will be available for the Xbox 360® videogame and entertainment system, the PLAYSTATION®3 computer entertainment system and the PC.

Published by: Electronic Arts
Developed by: Digital Illusions CE (DICE)
Genre: First-Person Shooter
Release Date: Q4 2009
Also Available On: Xbox 360, PlayStation 3

Battlefield: Bad Company 2 Announced
"You smell very clean!"

Poslednja izmena:
Super igrica, preporuka!

Uh, zasto bi zeleo da igram tu igru, ako cu dotad uveliko igrati Killzone 2?
Super slika, bas me zanima da li je primenjen 8xAA ili 16xAA. :d

filipenko je napisao(la):
Super igrica, preporuka!
Sarcasm meter detektuje visoku kolicinu sarkazma. :d

Pa kako zašto? Eno lepo kažu ljudi, dok mi budemo igrali Killzone 2 koji je dobar ali ne toliko koliko mi mislimo već koliko oni misle, do tada će momci sa XB360 igračkim sistemima obrnuti 10 ovakvih igara za dž.

Kvalitet je ionako precenjena kategorija. Naravno, posle će biti bunta "zašto ima toliko generičkih igara".

Da, Bad Company je inače bio toliko loš, ne sme ni da se pomene u društvu Killzone-a :). Ajde, idi tamo i skupljaj pare za sledeći neviđeni PS3 naslov :D

Eh, da samo vidiš Killzone 2, verovatno bi te bio blam tih smajlija...:)

Ma to je sve tu negde bre, ko Uncharted i Tomb Raider :d:d:d

Nisam znao da bi me igranje KZ2 (da baš toliko nemam šta da radim u životu i da imam toliki višak para) koštalo cirka 400 + 50 evra? To je jedina igra koju bih ja, za sada, kupio na PS3. Skup sport, iako KZ2 stvarno izuva (videću popodne tačno koliko izuva). Uncharted mi se ne svidja, bar ne prva dva nivoa.

A inace to u tvojoj masini i u potpisu sve ukupno kosta 250 evra :D

Uncharted nema tutorial već ta prva dva nivoa. Posle tek kreće akcija.
tih 400€ je investicija za narednih nekoliko godina. za igranje na PCu to je investicija za naredno tromesečje.

Nisam znao da bi me igranje KZ2 (da baš toliko nemam šta da radim u životu i da imam toliki višak para) koštalo cirka 400 + 50 evra? To je jedina igra koju bih ja, za sada, kupio na PS3. Skup sport, iako KZ2 stvarno izuva (videću popodne tačno koliko izuva). Uncharted mi se ne svidja, bar ne prva dva nivoa.

Ti si ovde verovatno poslednji koji treba da prichash o cenama i bacanju para na gluposti :)

bas i nije definitivno fenomenalna....pre ce biti samo dobra ;)

meni se svidja taj humor u igri, to mi je orginalno skroz za Bad Company
kakav je multi u BC ? jel squad rokanje ili deathmatch ?

meni se svidja taj humor u igri, to mi je orginalno skroz za Bad Company
kakav je multi u BC ? jel squad rokanje ili deathmatch ?

Pa ''squad rokanje'' je.

Mape su stvarno ogromne , 5-6 puta vece od npr. , Rise mape iz KZ2 (pustinja). Imas 2 moda , Conquest , kao Capture and Hold u KZ2 i Gold Rush , gde ti je cilj , ako si napadac , da unistis kutije sa zlatom po mapi , a ako si defender , da ih odbranis.

Grafika je solidna , nista spektakularna.Ali ono sto se izdvaja je odlicna fizika i destruktabilnost sredine.Bukvalno sve moze da se unisti :D

Igra je stvarno odlicna , jeste da nije isti tip kao KZ2 , ali meni je daleko zabavnija od njega ... (MP deo makar)

Ti si ovde verovatno poslednji koji treba da prichash o cenama i bacanju para na gluposti :)

A inace to u tvojoj masini i u potpisu sve ukupno kosta 250 evra :D

Jeste li vi nekad čuli za semplove :D. Ili, iPhone, koji sam kupio za 260 evra, nosio ga 18 meseci i prodao za 270 evra. Ili Stilo, koji sam platio 7000 evra, vozio dve godine i prodao za 6600 evra. Ili pre njega Bravo, plaćen na rate 4000 evra, prodat posle godinu i kusur za 3850. Ili Panasonic plasma, najbolja koja je tad bila, koštala realnih 168 hiljada, kao i napolju, ostane jedna jedina, spuste je na 125 hiljada, ja smanjim na 119 hiljada i kupim je. Ili svaka grafička, koja je plaćena ili jako malo ili nula i prodata nakon toga. Pa nije samo guru master prevarant, ima nas još :smash:

aj sledeci put kad nadjes novi iphone za 260 eura,javi mi. :)

Jeste li vi nekad čuli za semplove :D. Ili, iPhone, koji sam kupio za 260 evra, nosio ga 18 meseci i prodao za 270 evra. Ili Stilo, koji sam platio 7000 evra, vozio dve godine i prodao za 6600 evra. Ili pre njega Bravo, plaćen na rate 4000 evra, prodat posle godinu i kusur za 3850. Ili Panasonic plasma, najbolja koja je tad bila, koštala realnih 168 hiljada, kao i napolju, ostane jedna jedina, spuste je na 125 hiljada, ja smanjim na 119 hiljada i kupim je. Ili svaka grafička, koja je plaćena ili jako malo ili nula i prodata nakon toga. Pa nije samo guru master prevarant, ima nas još :smash:
Isto tako uzmes BC 2 preko shopto-a odigras ga i vidis da je cist prosek i onda prodas za 8000 dinara...

aj sledeci put kad nadjes novi iphone za 260 eura,javi mi. :)

Nazalost, to je bio one time only. Kad se iPhone pojavio u USA, pa je prošlo nekoliko meseci, a negova cena je bila 400 USD, plus porez, na nekih 425 evra u San Diegu, što je po tadašnjem kursu bilo cirka 262 evra. Doneo tri komada i zeznuo se što sam stavio na oglas po 450, jer su tada išli od 550 pa na dalje... nakon što sam ih prodao, nisam smeo da uključim telefon danima, čak su me neki crnogorci zvali i pretili da će da me lociraju i prebiju što "lažiram po oglasima". Nažalost, nisam za sebe prodavao telefon, zaradu je dobila moja snaja, ali je zato jedan mene izašao 262 evra :).

Ovo sam odgovorio samo da bi videli, a onda brišem sav offtopic i flame!

Kome treba BETA - KEY , neka mi posalje PM :) . Prva 3 koji se jave dobijaju kod :)

Beta pocinje 19 . 11 . 2009 .

Poslednja izmena:
Gledao sam neke MP snimke, i zasto ovo ovoliko dobro izgleda? Mozda su me zavarali snimci, ali izgleda kao idealan online fps..

Pa pazi, i prvi deo ima izuzetan MP.....
Verovatno ce razlika biti samo u grafici....
Ne znam sta bi mogli jos da dodaju, a da nije bilo u kecu :)

Pazi kad sam igrao demo prvog dela, i SP a i neki MP sam igrao, da li je to bilo u sklopu demoa, ili sam imao betu, ne secam se, ali meni je sve to ostalo u glavi da je WW II :D Bas mi nije legla igra, onaj krem kolorit i ostalo.. Ali sad gledam ovaj drugi deo, helikopteri, specijalne jedinice, prigusivaci, zezanje :)

Nazad
Vrh Dno