Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 (PC)

sad sam probao da upadnem u MP.ulogovao sam se ali mi trazi serijalni. gde njega da iskopam?

Shift + Tab ako ti je ukljucen Steam overlay..
Meni je iskocio popup sa kodom cim sam pokrenuo BF.

Poslednja izmena:
e nesto je otislo u majcinu :(
odem ja da kupim i vijetnam. sve odradim kako valja ali se steam ubaguje i ne skinu mi pare ali igra mi se dodala.
sad u library imam pod bad company i dlc vietnam - not installed - added today.
pare mi nisu skinuli iz walleta a nije mi stigao ni mail da je skinuto sa kartice.

krenem da pazarim i Battlefield Bad Company 2: SPECACT Kit Upgrade. ne znam ni cemu sluzi al neka se nadje kad je vec na popustu.probam da kupim ali mi ne dozvoljava i kaze"Your transaction cannot be completed because you have another pending transaction on your account."

resim da batalim sve i da igram osnovnu igru ali nju ne mogu da pokrenem jer kaze "failed to contact key server"

restartovao sam steam vise puta ali nista :(
ima li ovde nekog izlaza?

Poslednja izmena:
ubedjen sam da sam editovao post i da sam napisao da sam resio problem. ustvari resilo se samo od sebe. skinuli su kes sa zakasnjenjem i sve je proradilo.
cemu sluzi Battlefield Bad Company 2: SPECACT Kit Upgrade ?

ubedjen sam da sam editovao post i da sam napisao da sam resio problem. ustvari resilo se samo od sebe. skinuli su kes sa zakasnjenjem i sve je proradilo.
cemu sluzi Battlefield Bad Company 2: SPECACT Kit Upgrade ?

Valjda bese da ti je sve oruzje otkljucano i ne gubis vreme za to. Vec oma zgrabis MG 36 i rokas. Usput dobijes neke puskice sa kamuflazom kao i garderobu. Te sa SpcKitom su mi bili specijalnost za moj noz. To ti dodje kao nasi politicari...kupe diplome bez da se oznojis.

moram priznati da mi je igra malo teska za igranje.tesko nalazim protivnike. bauljam po sumi i sve mi se svidja jedino sto se ne orijentisem nikako. igrali smo malocas rush i ne kapiram odakle protivnik ispada ni gde da ga ocekujem.
svi se negde bore i polivaju a ja kao da sam pao sa marsa :(

kako da znam da li Battlefield Bad Company 2: SPECACT Kit Upgrade funkcionise.nije mi sve otkljucano jer kako igram tako mi se otkljucava. sledece sto otkljucavam je XM8 prototype.
kako se biraju odela.video sam nekog lika ima odelo sto nose snajperisti ja mislim.vise sa njega one froncle.

moram priznati da mi je igra malo teska za igranje.tesko nalazim protivnike. bauljam po sumi i sve mi se svidja jedino sto se ne orijentisem nikako. igrali smo malocas rush i ne kapiram odakle protivnik ispada ni gde da ga ocekujem.
svi se negde bore i polivaju a ja kao da sam pao sa marsa :(
Koji si kralj :) pazi ako kampujes onda iskreno bf nije za tebe :)
Uzmi recona i nadji neki stek i rokaj snajperom, al pazi da te ne izvale da ne popijes noz :-D
Sustina je da moras da se kreces i da imas dobre reflexe, kampovanje ne pomaze sem za recona ako si dobar sa snajperom.

mogao bi neko da napise kako funkcionise spoting. citao sam nesto na engleskom ali mi nije dovoljno razumljivo.

Vidiš neprijatelja, stisneš Q i kraj. Svi ga onda vide gde je, nešto kao wallhack i traje neko vreme. Na Hardcore serverima toga nema.

Samo HC bajo moj. Običan mod je bzv

pa dobro za pocetak dok vidis sta i kako ide obican mod je dobar :)

Lakše je u HC modu igrati jer treba manje metaka da skineš protivnika. Bar meni uvek bilo.

I ja sam kao početnik igrao samo HC čim sam video da postoji. Nema tamo ni automatske regeneracije, što mi se najviše sviđalo.

isto tako nema nisana i mini mape? ima samo na M?

Zadnji put kada sam igrao ovu igru lagovalo je na svim serverima gde sam igrao, a i ping je bio dosta visok, kakava li je sada situacija da li se popravilo nesto?

Da li BC2 sa stema i origina dijele iste multiplayer servere ili je komjuniti podjeljen ? Hocu da je uzmeme ali za steam.

Trebalo bi da dele jer se u igri loguješ na svoj EA account. Nisam je dugo palio, ali mora biti tako.

Pitam zbog populacije servera a hocu izbjeci origin.exe. Nije mi bitno i da su razdvojeni ako se na steamu jos igra ali ako se koristi EA onda su to isti serveri. Hvala.

Znam da sam uživao igrajući mi ove igre, ali sada, kada god sam je opet probao, nedostatak strafe-a me je odvraćao. S jedne strane strafe je u realnom životu, ako ne nemoguć, onda komičan, ali u igrama je opšte prihvaćen, tako da mi kod bc2 baš bode oči. Inače zadnji put sam je probao proletos i bilo je igrača.

I dosao je taj dan.
Jedna od najboljih ratnih igara je ugasena.
Hiljade sati za ovih skoro 14 godina. Sjajne partije. Upoznavanje saigraca i prijatelja.
Sta reci, steta. Bas steta. Kada smore WZ, BF4, PUBG i drugi naslovi rado odigram BC2 kao antidepresiv i za laku noc.
RIP

Nazad
Vrh Dno