Premotaj na 16:35 i dobices odgovor.
Strafe je moguc samo dok hodas, kao zamenu za run strafe covek koristi "z-dodging"
Sto se tice domaceg servera imam pitanje za admina, da li vi kada ste na tom pub serveru, igrate tako da komunicirate preko nekog od programa za chat tipa ventrillo ili teamspeak ???
A ova vrsta redardiranosti mi ne pada na pamet ni u kakvom ludilu? Pa dovoljno je što sam kre.ten i igram se sa 25godina, a sad ću još da lemam miša levo - desno, dok držim SHIFT! Taman posla...
@Oki & Zmaj
Kapiram ako niste igrali BC2 puno, ali barem je zmaj igrao BF2.
U BF igrama nema SPRINT+STRAFE, samo skretanje misem u momentima sprinta.
Problem sa tastatuom koji navodite jeste prisutan u mnogim igrama, ali se uglavnom manifestuje uz blokadu kontrola + beep sa MB zvucnika.
Ovde to nije sluicaj.
Gresis, COD serijal je stekarski..Kul je ova igra za shtekare.
Gresis, COD serijal je stekarski..
Kao drugo, "konzolni port" je samo za ljude koji nisu nikada nista drugo igrali osim Battlefield Karkand 2, u raju 4-nade spama, dolphine dive macroa, i endless medic traina.
Ok sledece pitanje je : Da li smatrate da mi koji nismo na tom ts-u imamo ozbiljne sumnje da se neshto chudno deshava ako sa "druge strane" imamo ekipu koja se izmedju sebe dogovara ko ce gde sta i kako? Nisam primetio da je logovanje na TS sastavni deo ove igre, dok za sve ostale to se mozhe smatrati cheat-om.. Plus ako svi iz istog tima nisu na jednom TS-u onda ostatak takodje ne zna gde bije [ primetio sam da team speak u samoj igri u kucanoj formi apsolutno ne postoji tj niko nishta ne pishe]
Fascinantan je podatak koji si mi dao, znachi na public serveru nashi ljudi igraju na ovaj nachin..Pa kako onda neko kao ja na primer ko je pored svega kompletni nub, da uleti na server i da mu prosto ne bude jasno "kako se neke stvari deshavaju" jer "preko puta" ili kod kuce imam ekipu koja sve vreme prica ko ce gde i sta da radi ??? Znaci nije klanska igra u pitanju vec public ??
Ako je to situacija i sa drugim serverima.. onda zaista fantastichno.. opet podvlachim igrao sam ne toliko dugo ali sam primetio da u pisanoj formi ljudi bukvalno nishta ne pishu ili tek ponekada neshto otkucaju...
Mozda zato sto si dobio priliku u BC2 da se izrazis gde i moja baba moz da ima 5 kill po partiji, dovoljno je da se zasteka na nekom tavanu ili iza nekog " crate-a "
@vikhiiz i Oki mnogo palamudite oko ove igre i trazite joj dlaku u jajetu,ako vam se nesvidja nemojte da igrate i najbolje je da prodate igru jer ja zakljucujem da takvi ljudi kao sto ste vi prave negativnu atmosferu i svadju po serverima pogotovo gde ima puno nasih ljudi ,stim sto ih prozivate da su Citeri,stekeri,kamperi,baserejperi itd. itd.
Ja volim kampere , jer se razumem u kucne miseve ! Pa nemam problema !
@vikhiiz i Oki mnogo palamudite oko ove igre i trazite joj dlaku u jajetu,ako vam se nesvidja nemojte da igrate i najbolje je da prodate igru jer ja zakljucujem da takvi ljudi kao sto ste vi prave negativnu atmosferu i svadju po serverima pogotovo gde ima puno nasih ljudi ,stim sto ih prozivate da su Citeri,stekeri,kamperi,baserejperi itd. itd.
zaista ovo sa samom komunikacijom ne mogu ama bash nikako da razumem.. pa shta to znachi.. ako odem na neki nemachki ili engleski ili koji god server i ne uletim u neki mumble ili shta god - pa kako ja da igram onda tu igru??? da igram "sam za sebe" a u sushtini svi "organizovani" i natezhu se dok ja sebe vidim kao "malog cigu koji oce da se ogrebe za frag" ...
Kako ja i 8 "slichnih meni retarda" koji nemaju ama bash nikakvu komunikaciju mogu da igraju protiv tima koji je taktichki totalno rasporedjen i ima team leader-a ili shta god ?? To u startu nema veze sa mozgom i ako se tako svuda igra ova igra, ja cu je jos veceras staviti u oglas jer mi ne pada na pamet da moram da propisham krv da bih upao u neki klan i da bih igrao ovo "pro".. ja sam zheleo od prvog konektovanja da se razonodim i zabavim a to mi vec par dana ne ide za rukom...
Pa i odvija se, ja igram na nekim relativno istim serverima i dosta ima team chatovanja i squad. Otkud znaš ako nisi u njihovom squadu da oni koriste Vent ili TS, ima i servera (i to dosta puno) na kojima je to misaona imenica, a komunikacija se odvija i preko Q(doduše dosta uprošćenog u odnosu na commo-rose u BF2) kada rekneš saigraču da ti dadne ammo, medikit, da ti repairuje tenk i slično.Ja sam navikao da kada igram on line fps-ove [ css, cs, tf2. l4d2] da se komunikacija pored javnog voice chat-a odvija i preko pisanog team chat-a.
Obično ne dolazi čitav klan (pogotovo ako ima dosta igrača) već dio njih, i sad se postavlja pitanje: Zašto bi igrao u squadu sa nekim nepoznatim ako imam priliku da igram sa nekim koga znam ili koga vidim da zna moj jezik da mogu chatovati normalno. Znači po tebi sad kada bi na server otišli ja i još npr. 4 clanmatesa sad svi trebamo da se podijelimo u suprotne ekipe da ne bi igrali zajedno. Mnogo mi se puta desilo da dok igram na nekom random serveru da upadnem u odličan tim i da svi znaju igrati i da se pobjede nižu jedna za drugom.Ja za ovo prvi put u zhivotu chujem. Gde se praktikuje dolazak "klana" na public server i igra vs svih ostalih slobodnih igracha, pri chemu su oni svi povezani preko ventrillo-a ili mumble-a????
A ko kaže da to moraš da uradiš? Ima mnogo klanova koji traže dobru timsku igru, redovne dolaske na forum i sl. ne traže da kako ti kažeš "propishash krv".jer mi ne pada na pamet da moram da propisham krv da bih upao u neki klan i da bih igrao ovo "pro"
PRoblem sa hitboxom postoji, obično čitavom serveru laguje (ili igraču ako ima visok ping) a ne random pojedincu, a to što ne možeš pogoditi čovjeka to možda zavisi od tebe i tvoga "skilla"žKada kazes killer cam meni to iskreno nishta ne znaci jer se opet vracamo na prichu hitbox-a [ nema razgovora o lag-u jer imam odlichan net za igre ] gde ja padam posle prvog metka a chak kada uzmem taj smrdljivi snajp ne mogu da ubijem nekoga iz chak 3 metka, a njega ne vidim odakle me ubio nego ga vidim posle ubistva on nastavlja dalje da se krece..sto znaci da poenta killer cam-a ne postoji.
To zavisi od servera, to što neko igra tako ne znači da svi igraju tako.potpisujem da je igra raj za kampere jer nema R od rush-a a promenio sam par servera...sve se svodi na savrshenu masku.. shtek.. 2-3 fraga.. trk da te ukenja dok promenish lokaciju od tipa par metara i onda opet isto...
A ti fino napišeš na team chatu pa ako se niko ne javlja promjeniš server, kad nađeš dobar dodaš ga u favorite i eto.da.. ako je sve ovo "ne istina" tj losh ugao vidjanja igre, ne razumem zbog cega pojedinci sebe pronalaze u tome??? znachi da ipak nije totali bullshit ovo shto sam primetio.. zaista ovo sa samom komunikacijom ne mogu ama bash nikako da razumem.. pa shta to znachi.. ako odem na neki nemachki ili engleski ili koji god server i ne uletim u neki mumble ili shta god - pa kako ja da igram onda tu igru??? da igram "sam za sebe" a u sushtini svi "organizovani" i natezhu se dok ja sebe vidim kao "malog cigu koji oce da se ogrebe za frag" ...
Ma retardirana je igra u pojedinim stvarima. Negde nema ni mape, ni nišana, ma ništa. Respawn i odmah te zvekne kampercina. Drugo, kill cam retardiraniji nisam video i zivotu od ovog. SVe u svemu, igra koja nezaslužuje naziv nastavka BF2.
Kada kazes killer cam meni to iskreno nishta ne znaci jer se opet vracamo na prichu hitbox-a [ nema razgovora o lag-u jer imam odlichan net za igre ] gde ja padam posle prvog metka a chak kada uzmem taj smrdljivi snajp ne mogu da ubijem nekoga iz chak 3 metka, a njega ne vidim odakle me ubio nego ga vidim posle ubistva on nastavlja dalje da se krece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari