Šta je novo?

Battlefield 6

Pocela hrpa citera da se pojavljuje u igri. Svaki dan nailazim na po jednog.

Mislim da ovo govori dosta o trenutnom stanju BF6 - a moglo je mnogo, mnogo bolje 😢. Na sve to ti cheateri koje pominjes, za mesec dana ce broj aktivnih igraca ici lagano za 20k dole.
Daj boze da S2 donese vece mape, popravljen netcode, svee ono zbog cega je vise od 90% igraca napustilo igru:

Battlefield 6 - Steam chart

1770150919195.png

Prilozi

• 1770150877125.png
    1770150877125.png
    195.8 KB · Pregleda: 12
Igra je spaljena sa cheaterima vec neko vreme.

Pazi ali nikad necu razumeti da oni stvarno nemaju neki tim ljudi koji dizajnira anti cheat sistem na heuristici.
Znaci sta to treba i koje su to blokade koje oni imaju da kad ti imas igraca koji recimo sa SMG na 100m pogadja 5 headshotova u sekundi i to isto radi u jako kratkom periodu od nekoliko minuta. I plus recimo tog istog ljudi reportuju. A pritom je to level 1 ili slicno. Zasto sistem odmah ne reaguje. Kojih se to oni laznih detekcija boje. Pa ne postoji igrac koji moze tako da igra. Ja zaista vise ne znam sta da mislim. Koja svrha onda kernel anti cheat sistema koji je mozda i overkill realno ako oni najbazicnije stvari ne mogu da detektuju. I to traje decenijama. Pa secam se u Battlefield 1 se desavalo da cheater uzme LMG i sa 200m daljine za 5 minuta ima 200 ubistava. Zasto sistem odmah ne odstrani takvog igraca.

Ista stvar kao antivirus. Nego koji DPI držite na misu i koji sens u game. Kod mene miš na 3200 u game 20 😁💪

I ja mislim da sam na 800dpi,max 1200...Ne znam kako drugi mogu na ovim ekstremnim jacinama da drze

na Logitech G520 (bez dodatnih tegića) držim 2000 dpi a u igri nisam ni dirao sense.

Smeta mi kad moram mnogo da veslam rukom, a mislim da ne bi mi pravilo razliku u ovoj igri.

Ok kako god bitan je ukupan DPI ako na misu držite tipa 800 a igra na koliko je?

Zavisi i od podesavanja u Windowsu, a i u igri. Kod mene je mis na profilima od 1300, 1800 i 2400 DPI, kako gde(jako retko 2400, 90% 1800), ali to samo po sebi ne znaci nista. Min profil mi je 700, a max 4000 DPI, od mogucih 25600.
U sustini, moze veci DPI sa jako smanjenim sens-om u Windowsu.

Ne znam pogledaj pa prosudi 😀

Je l ti uopste i pomeris misa dok igras? Svaka tebi cast, ja ne bih mogao ni da se krecem a kamoli da uzmem kil, mozda eventaulano ako me usere granatom..Ovo nije ni veliki sens, ovo je svemiski sens. Smanji to ako zelis ozbiljniji aim.

aimbot 😀

Mislim da ovo govori dosta o trenutnom stanju BF6
Njihov cilj je jasan, 1 BF igra godisnje. Sami su to rekli. Ovo je pripremanje modela za taj plan koji stupa na snagu za ~3 godine.
Mogu oni lagano da izbace 5 mapa po sezoni i da sve radi kako treba i da igra bude zanimljiva narednih 10 godina.
Ali oni sada uce kako da do ~Septembra, kada ce se u buduce najavljivati novi BF, lagano i glatko ugase svojim igracima zelju za igranjem trenutnog dela.

I to je meni ok. Jednom godisnje dam 70e i imam zabavu par meseci. Neko voli NBA pa da 70e na jednu kartu.

Sta ja rekoh. Znali su oni jako dobro koliko ce zaraditi od Battlefield 6. Mogli su barem Release Candidate igru da naprave, a ne Beta. 😅

Nije igra uopšte loša. Znam igrali ste BF3, BF4 neko i novije (osim očajnog BF2042).
Vremena su takva da dobar deo starijih igraču su već skoro sve videli pa teško ih oduševiti plus mora igra da bude bolja od najbolje prethodne.
Ja lično koji ne preferiram ove MP FPS posebno ako su napravljene kao kompetitivne a BF6 to baš nije.
Meni je igra odlična.

Jeste da neke mape izbegavam jer me smorili sa close combatom, i neću da im dam pozitivnu ocenu na Steam dok ne budem video da igra dobija bar 50% sadržaja koji je okrenut starim BF igračima a to su na prvom mestu velike mape i ostalo.

EDIT: A pad igrača je normalan, evo ja sam danas izgrindao poslednji challenge i BF Pro track.
Svaka ma koliko popularna igra ima pad igrača osim ovih besplatnih i CS2 ne računam u njih jer to nije igra to je kockanje.

Poslednja izmena:
Boze, boze kako sije ovaj 553R

Nazalost tako je koncipirana igra. Meni iskreno nije bitno da budem prvi na mapi. I nije mi ni bitan broj ubistava. Ali ne volim da mi je KD 1. Znaci ono ubijem jednog jedva pa me ubiju. To me mnogo odbija. Juce sam u Redsecu dva puta ubijen i naravno osakacen tim jer sam korake cuo nakon sto sam ubijen. Ono sto me nervira jeste noob orijentisana igra. 400h imam u BG6, recimo u Battlefield 1 ne bi bilo teorije sa 400h da me level 18 ubija bez da trepne sto je slucaj ovde jer je marketing tim ocigledno hteo tako.
Iskreno voleo bih da makar malo smanje TTK. Previse se brzo umire, toliko da prakticno i najveci znojavci su nekad WTF. Prigusivac je isto maltene bezveze. Nema smanjenja damage kao u nekim prethodnim igrama sto je glupo po meni. Prakticno moras da ga koristis.
Ako neces da te gaze bukvalno samo oruzje sa najvecim damage i thermal po mogucstvu mada nije neophodan. Thermal nema potrebe na urbanim mapama, ali na otvorenim mapama sa dosta zelenisa je prednost itekako.
NVO build za tu svhru koji je neki balans svega, dobar je i ADS ali definitivno nije za redsec jer je samo 20 metkova. Za redsec treba 30 minimum zbog 180 health logicno. Za urbane mape skinuti thermal i staviti green ili blue laser. Blue dodaje ADS preciznost nenormalno.

Battlefield 6 Screenshot 2026.02.05 - 09.56.28.06.png

Nemam ja zivaca da igram strpljivo. A ovakav gameplay najvise volim, mnogo mi je vece zadovoljstvo da se oslanjam na aim i reakciju nego da taktiziram...volim da se nalazim u teskim situacijama, volim kada nadmudrim protivnika a sve je na njegovoj strani..i teren i stek i cekalica i znam da je tu.. volim da idem 1 na 15, ma na 50 ako treba, neka umrem 49 puta ali taj jedan ce da prodje,a kad prodje to je taj osecaj koji me lozi. Nikada u zivotu nisam gledao KD...verovatno mi je uvek bio mizeran zbog nacina na koji igram. Ali te razumem.. uvek sam voleo u timu da imam nekoga ko igra strpljivo, pametno, saceka itd. Ako svi jurcaju ko muve bez glave nem od tog posla nista.

Juce igramo Redsec i ubijemo lvl 30 cheatera u jednom momentu na pocetku meca. Par minuta nakon toga se isti vrati sa timom jer su imali second chance i tu nas ubije aim bot. Vratimo se i mi u mec i onda na ivicu mape i loot polako. Ostane nas tim protiv cheatera na kraju i ubijemo ga i pobedimo. A tokom celog meca gledamo kill feed samo glave pljušte od strane doticnog. Toliko o Javelin Anti Cheat.

To je izgleda sarena laza ne bi li nam se ceprkalo po sistemu...

To be or not to be.

• Player Movement: Soldier movement has been improved to feel more predictable and readable in fast-paced combat. This includes updated acceleration curves, smoother vaulting and ladder transitions, and fixes that reduce visual inconsistencies or unexpected behavior during traversal and close-quarters interactions.
Ne znam kako drugima, ali previše mi se često desi da me ubije kad je u skoku i to mi se dosta puta desilo da me tako sa Mini Scout (sniperom skinu).
Znam da neće takve stvario da nerfuju, ali to mi je baš krš. I još kad pogodim snajperistu a ne ubijem ga i on me ubije, ako sam ga prvi pogodio njemu nišan treba da leti na sve strane a ne ono skoro pa ništa još drži dah zaustavljen.

Ima tako neki sitnica koje baš kvare imerzivnost, a kontam da ih namerno zbog glupog CoD-a ubacili malo čisto da raja koja hoće da jurca ko bez glave može to da radi.

A za zvuk su prepisali iz nekog prošlog update-a tekst, nadam se da sad neko ko zna seo i popravio to xD.

• Player Movement: Soldier movement has been improved to feel more predictable and readable in fast-paced combat. This includes updated acceleration curves, smoother vaulting and ladder transitions, and fixes that reduce visual inconsistencies or unexpected behavior during traversal and close-quarters interactions.
Ne znam kako drugima, ali previše mi se često desi da me ubije kad je u skoku i to mi se dosta puta desilo da me tako sa Mini Scout (sniperom skinu).
Znam da neće takve stvario da nerfuju, ali to mi je baš krš. I još kad pogodim snajperistu a ne ubijem ga i on me ubije, ako sam ga prvi pogodio njemu nišan treba da leti na sve strane a ne ono skoro pa ništa još drži dah zaustavljen.

Ima tako neki sitnica koje baš kvare imerzivnost, a kontam da ih namerno zbog glupog CoD-a ubacili malo čisto da raja koja hoće da jurca ko bez glave može to da radi.

A za zvuk su prepisali iz nekog prošlog update-a tekst, nadam se da sad neko ko zna seo i popravio to xD.
Suppression ne postoji to je vec poznata stvar. Vec sam pisao da sa TR7 pogadjam drugog igraca dva puta u glavu i on mene sa snajperom lagano u glavu.

Za audio cemo videti. Nije toliko los koliko je sve preglasno sto je nebitno. U redsecu cujem zvukove eksplozija kilometar daleko toliko glasno da ne cujem igrace sa discorda. Da je srece da ubace audio podesavanja fina da recimo smanjim zvuk svog tenka ali da ostali efekti ostanu glasni.

Nazad
Vrh Dno