Šta je novo?

Battlefield 6

Moram reći da je B36A4 hidden gem kod AR pušaka, stvarno dobra puška. I super je balansirana. Ja sam 99% vremena od AR-ova uzimao KORD6P67 jer ne trza i ima visok rof, ali sada sve više uzimam B36A4, jer se odlično pokazala, barem u mom slučaju. Preporuka

Moram reći da je B36A4 hidden gem kod AR pušaka, stvarno dobra puška. I super je balansirana. Ja sam 99% vremena od AR-ova uzimao KORD6P67 jer ne trza i ima visok rof, ali sada sve više uzimam B36A4, jer se odlično pokazala, barem u mom slučaju. Preporuka
A igrao si i sa PW5A3? Meni jos ostao compensated brake da otkljucam na PW5A3 pa se nadam da ce jos malo recoil da spusti..

A igrao si i sa PW5A3? Meni jos ostao compensated brake da otkljucam na PW5A3 pa se nadam da ce jos malo recoil da spusti..
Jesam, dosta. Tu najviše koristim CQB suppressor, a ako nemam dovoljno poena zbog ostalih dodataka onda samo flash hider. Ne želim da imam semafor iznad glave dok pucam. Svakako PW5A3 ne trza mnogo, pogotovo u poređenju sa AR puškama.

Da da, ima spread i te kako na malo vecim razdaljinama... Odgovara mi za sada, nastavljam sa njim. 🙂

O kom recoilu da se prica kad je u igri jos uvek recoil nesto sto treba da srede. Pricao sam vec da mi se desavalo (nekoliko puta) da u Redsecu pucam u drugog igraca i na 160-170dmg pri kontroli recoila mi se desi da recoil samo neshvatljivo skoci za 200% negde u stranu totalno random.

Koji crni Redsec prijatelju, to nije videlo Battlefielda 🙂

Recoil control je isti u obe igre. Nisu sigurno pravili poseban recoil pattern za Redsec 😉

Imali su 2 puna meseca da isprave svasta nesto, nadam se da su radili na tome.

Što ne igraš na džojpedu ako ti recoil pravi toliko problema?

Znam da sam čitao/video negde u par navrata da se oružja (iako su stats isti u obe igre) drugačije ponašaju između dve igre.

Što ne igraš na džojpedu ako ti recoil pravi toliko problema?

Znam da sam čitao/video negde u par navrata da se oružja (iako su stats isti u obe igre) drugačije ponašaju između dve igre.
Zato sto competitive FPS nikad nisam igrao na kontroleru niti bih.
Mislim da je to za drugacije ponasanje oruzja u oba moda cista halucinacija ljudi. Moze biti da armor umanjuje damage u odnosu na body shot, ali nisam istrazivao to.

Nemam brate volje da igram Conquest u trenutnom stanju. Redsec nije savrsen ali mi je laksi za oci i opustenija varijanta. Nemam volju toliko za Battlefield dok ne srede igru. U Redsec imam ekipu ljudi sa kojima igram svakodnevno. PTFO sam orijentisan bio i ostao u svakom BF-u. U Redsecu moras to da igras da bi pobedio. U BF 95% ljudi nisu PTFO orijentisani i zanima ih samo da idu i puskaraju bez da igraju objective. Vec sam pisao na desetinu puta o tome kako ljudi igraju i kako ih farma lvl 30 Bradley igrac i ono kao nista to je sve deo igre.
Moraju da srede audio, netcode u igri, ttk. Da onemoguce da me noob sa kontrolerom pogadja od 5 metkova 3 u glavu i da ima savrsen aim assist. Da LMG pobedjuje protiv SMG-a na short range. Da srede avione, helikopter i sve sto ide sa time, silk im je dao listu. Da srede tenkove, vozis ih kao da imaju 800 tona i 50 konjskih snaga. Da ubace malo vece mape. Da uklone automatski range finder na snajperima. Previse je noob orientated igra i to ljude odbija. Nisam jedini, vidi se jasno kako pada broj igraca. Nije zbog manjka mapa, nego zbog gameplay-a. Da srede mape i balans. New Sobek City, odletis izvan mape i odes na onu zgradu i automatski si dobio mec jer mozes da backdoor-ujes koliko hoces. Itd itd.

Pričalo se o PW5A3, uzmem da se poigram, ovo je obrisalo patos sa kordom, i sa sgx i sa tr7, fabrička je bila dobra, sad sam je nasvirao i trenutno je Bože sačuvaj koliko su mi se kilovi poboljšali. Nekad sam se krio da me ne ubiju a sad ih lovim po mapi 😂. Tri puta više imam kilova iz blizine, na 50m, na 100m 😊

Pričalo se o PW5A3, uzmem da se poigram, ovo je obrisalo patos sa kordom, i sa sgx i sa tr7, fabrička je bila dobra, sad sam je nasvirao i trenutno je Bože sačuvaj koliko su mi se kilovi poboljšali. Nekad sam se krio da me ne ubiju a sad ih lovim po mapi 😂. Tri puta više imam kilova iz blizine, na 50m, na 100m 😊
Odličan je PW5A3, ne možeš mu pera odbit' 🙂

NVO izuva 🙂 Izgubili 800 tiketa razlike 🤣
Ali mora da se igra fast ADS build. I Support. Spasao me je onaj stit dosta puta.

Battlefield 6 Screenshot 2026.01.31 - 19.53.50.63.png
Igra je tako koncipirana nazalost da jedino ima smisla igrati puske da najvecim DMG ako se igra PTFO. Dzaba fire rate dzaba sve. Damage i nista drugo. Nerealna je razlika.
NVO
SVW-10
SG553
TR7
Igrao SGX jednu rundu. Ma mlako mi to nekako ne umiru dovoljno brzo. A opet sam imao solidan skor i tu.

e ovo je pravi igrac bf-a 🤣

Prilozi

• eraghw.png
    eraghw.png
    691.8 KB · Pregleda: 37
sto se mene tice ja polako idem ka 0.1% za m4a1
i dosao sam do 3.0 kd 🤣

Prilozi

• Screenshot 2026-02-01 114642.png
    Screenshot 2026-02-01 114642.png
    250.9 KB · Pregleda: 35
Mislim da je Thermal Scope 1.5x odlicna stvar, posto su mape sve u nekim jarkim bojama, nekad mi tesko bude da razaznam protivnike... ovo ocas posla ih targetujem, uz pw5a3 i njegov recoil koji je nevidjeno mali, sije samo tako.. Jedino kompromis sam morao da napravim , jer ovaj scope nosi 25 poena, cev sam stavio obicnu

Mislim da je Thermal Scope 1.5x odlicna stvar, posto su mape sve u nekim jarkim bojama, nekad mi tesko bude da razaznam protivnike... ovo ocas posla ih targetujem, uz pw5a3 i njegov recoil koji je nevidjeno mali, sije samo tako.. Jedino kompromis sam morao da napravim , jer ovaj scope nosi 25 poena, cev sam stavio obicnu
Ja koristim termal na m4a1 ali imam i drugi set sa ironsight. Pa po potrebi se menja .

Malo ga je cika potprasio🤣 Nece vise raditi base rape.

Da li može neko da mi objasni kako me pukne level 40 snajperom od prve jednim metkom a da nije fatal headshot, health u fulu 😊

Da li može neko da mi objasni kako me pukne level 40 snajperom od prve jednim metkom a da nije fatal headshot, health u fulu 😊
Ako nisi igrao Battlefield 1, to je nesto sto se zove sweet spot range. Postoji i u Battlefield 6. Nije dokumentovano od strane EA kako treba kao ni mnoge druge stvari sto me mnogo nervira. Slightly reduces recoil. Moderately reduces recoil. I daju ti kao neke brojke. Ti pojma nemas koliko tacno u procentima.
Ako mene pitas ovo nikad i niposto nije smelo biti u igri ali je samo kap u moru drugih noob orijentisanih stvari u igri.

Imas na Sym.gg sweet spot od koje do koje daljine je za snajper.

Neverovatno ali je i ovo moguce, bf6 uzrokuje haos sa netom, ovo prvi put vidim da jedna igra baguje sistem i gasi/pali network adapter... meni se redovno desava ovaj problem, nisam jos uvek pokusao resenje iz ovog reddit linka...
Sinoc u par navrata lag i kad sam izasao iz igre network adapter se izgubio na tren i vratio... A ovaj lag sto imam se desava bas zbog tog restarta network adaptera jer primetim kad odem u njegov properties u duration i vidim da nije to vreme moguce koliko radi,tacni znam da ga je igra resetovala. Bolje mi je igra radila u launchu, dal je neki win 11 updejt,ili updejt igre napravio karambol, nisam pametan...

Mislim da je pre do Windows Update. Prijavljivali su ljudi problem u januarskom apdejtu. Plus Javelin Anti Cheat cacka po kernelu, ko zna kakve se gluposti sve desavaju. Majkrosoft to nece da resi trajno ali da ne idem u off.

Apdejt od danas.

Screenshot 2026-02-03 100420.png

Nazad
Vrh Dno