Šta je novo?

Battlefield 6

Poceo sam da igram sa ovom SVK 8.6.
Odusevljen sam sa njom.
Otkida. DMG 66
Nisan x4 za vece mape i x1.75 za manje sad koristim.
Da li ima neki pack da se kupi samo za ovu pusku da mi otvori sto vise dodataka?
Nema pack da platiš za dodatke nećemo taj P2W model, molim te nemoj da ih ohrabruješ jer to oni žele da za svaku sitnicu im dajemo pare.

Za sve dodatke na određenoj puški moraš da je grindaš, tako da samo igraj.
Neće ti neki dodatak primetno pomoći da ih lakše ubijaš.

Krišom provlače kroz BP otključavanje skinovane puške koja odmah imaju neke jače dodatke kako default postavljene i otključane.
Isto je i sa skinovima u Store, tako da ne dobiješ sve nego samo to što ti oni otključaju sa skinom.
Takođe ima i double barrel shotgun u BF Pro challange-u na kraju, mada nije ništa jači od onog 3. automatskog shotguna.

@Megazord11 dobar je Casual Breakthrough završavanje glupavih challenga. Ali ljudi umeju da igraju gluplje od botova, igra se 2x4 vs 2x4 prava igrača, po 16 botova dodatnih za svaki tim.
Evo podcetnik za one koji nisu upoznati sa tim modom:

Poslednja izmena:
Imam nekih 9 dolara u novcaniku,nikako da ih potrosim,pa mi palo na pamet da nemaju neki dodatci za ovu pusku...
Bilo bi lepo kad bi ubacili Metro,Shangaj i onu mapu sto je bila na BF4,BF2042,Caspijan Border,tako nesto.

😁

Poceo sam da igram sa ovom SVK 8.6.
Odusevljen sam sa njom.
Otkida. DMG 66
Nisan x4 za vece mape i x1.75 za manje sad koristim.
Da li ima neki pack da se kupi samo za ovu pusku da mi otvori sto vise dodataka?

Ja igram SVK samo na velikim mapama zbog mog stila igranja. Volim da sa SVK pridjem negde u sredinu i zastekam se u neki zbun i onda ih gadjam sa ledja. Na malim mapama bi morao konstatno da budes daleko jer je SVK losiji na blizinu ukoliko te protivnik prvi spazi.

Imas na prethodnoj strani moj build za SVK. Ja sam stavio i Hollow Point. 88 dmg u glavu. Na bilo kojoj razdaljini.

Lele lele lele lele, ostace 30 hiljada igraca na dnevnom nivou.

Nije odavno bio 2XP Hardware boost. To moze biti uskoro. Tada je dobro da se grinda oruzje, mozes da levelujes pusku na lvl 30 za jedan dan.

Videh neke crteže i glasine pa da pomenem. Ziba tower bi mi legla ko budali šamar. Od malih mapa ta mi je bila najomiljenija. Samostrel, šotka i mir Božiji...🙏

Poslednja izmena:
Koji mouse sensitivity podesite?
Nesto uzeh da cackam, i nikako da potrefim kako je bilo 🤦‍♂️
Najvise mi, cini mi se, odgovara 800dpi na misu i 22/200 u igri (u windows-u 6/11).

Igram trenutno sa TR7, na blizu izuva, oduva igrača 5 metara od mene, to mi je trebalo 💪

Moj omiljeni TR7. Puska sa kojom tacno znas sta moze sta ne moze. I tako igras.
Ja sam poceo SCAR 556 da igram, jako mi se svidjao dizajn te puske u maltene svakom BF-u. Ima nesto svoje. A jako je precizna. Tek sam na lvl 20. Lvl 28 otkljucava sve sto im za sada treba. Nije lose za prvi ozbiljniji mec sa njom.
Battlefield 6 Screenshot 2026.01.13 - 23.52.33.39.png

Kord mi ne lezi. Jeste brza i to sve ali je manji dmg i nekako mora burst fire stalno.
M433 cas je dobra cas losa, mislim da su je pokvarili.
NVO mi se svidja, ima jako dobre attachmente za mobiliti i ADS. Jako dobra za taj brzo potezni playstyle.

Koji mouse sensitivity podesite?
Nesto uzeh da cackam, i nikako da potrefim kako je bilo 🤦‍♂️
Najvise mi, cini mi se, odgovara 800dpi na misu i 22/200 u igri (u windows-u 6/11).
Ja volim da saram 400,800,1600dpi..trenutno sam na 800 i 14.5 u igri..ne znam sta ti je ovo 200? Proveri u windowsu da l' je iskljucen mouse acceleration, i da u windowsu je na 6. Koji mis koristis, mozda si promenio pooling rate pa ti deluje drugacije.

Screenshot_1.jpgScreenshot_2.jpg
Ma dijete mi nesto cackalo i poremetilo, sad nema sanse da vratim kako je bilo. Mis je basilisk v3. Iskljucio sam acceleration.

Mozda sam pozurio sa porukom, ali sad malopre, odradim update Win 11, restartujem i aj malo da odigram koju. Pokrenem, aj da probam Strikepoint mod, krenem igram, promenim klasu izbaci me na desktop, nikakva poruka nista, udjem opet sve isto, izvucem noz izbaci me. Ponovo udjem, ovaj put u King of the hill, ide partija i opet me izbaci. Nisam posle probao nista, sutra cu, al reko da podelim sa vama, ako se kome desi.

Meni je juce podilavila isto igra...lag,diskonektovanje network error, cak je igra uspela network adapter da ugasi, prvo sam mislio da je do ploce i lana, vise ne znam ni ja... Gigabytu sam svako koleno spomenuo jer sam vec pomislio da crkava lan adapter

Kod mene za sada radi bez greske danima unazad.

Nisam nikakve probleme imao. Jednom mi se desio pre 7 dana crash na desktop u Redsecu, po analizi logova izgleda da je zabagovao AntiCheat driver.

A znam ljude da im svaki dan po jednom crashuje. Preporuka je bekap podesavanja i reinstall.

Upravo me igra bacila na Desktop. Danima u nazad crn ekran I mora restart.

Da probas najnoviji gpu driver?

Poslednji je a ni prethodni nije krsten... Nekako se i provucem kad ugasim nvidia app,probao i ddu pa install opet sve i radi neko vreme pa opet zeza.

Konacno zavrsio BR challenge 😎
Battlefield 6 Screenshot 2026.01.16 - 20.02.20.22.png

Primetio sam da kod mene daleko bolje radi i nema stuteringa, kad je nvidia overlay ugasen. Pa ko ima probleme sa perf.nek proba mozda i ovo cak.

Stize nam update

Nije ni mali changelog.

Smanjuju damage aviona prema ostalim letelicama za 40%, sto je ok u neku ruku.

I dalje jako jako daleko od onoga sto zaista treba da urade sa avionima. Silk je objasnio ukratko

Non stop imam lag,mislim da cu da batalim do daljnjeg dok ne srede. U toku runde 2-3x bude ovakve situacije, trcim trcim, samo vidim lik se ukoci i vrati me nazad.Vec vise ne znam jel komp ili igra, radilo sve normalno do pre nedelju-dve...

Non stop imam lag,mislim da cu da batalim do daljnjeg dok ne srede. U toku runde 2-3x bude ovakve situacije, trcim trcim, samo vidim lik se ukoci i vrati me nazad.Vec vise ne znam jel komp ili igra, radilo sve normalno do pre nedelju-dve...
Da odgovorim samom sebi. Ipak mislim da je do kompa, jer u poslednje vreme vidim da se malo malo network adapter resetuje i vrati, pa mislim bas kad sam u igri da tih par sekundi laga je zbog ovog nestanka mreze. Sad sam sa Chat GPT prosao neka podesavanja network adaptera, pa bas da vidim da li ce se opet desavati. Uglavnom onda kad pogledam sa igrom je sve u redu 😉

Da odgovorim samom sebi. Ipak mislim da je do kompa, jer u poslednje vreme vidim da se malo malo network adapter resetuje i vrati, pa mislim bas kad sam u igri da tih par sekundi laga je zbog ovog nestanka mreze. Sad sam sa Chat GPT prosao neka podesavanja network adaptera, pa bas da vidim da li ce se opet desavati. Uglavnom onda kad pogledam sa igrom je sve u redu 😉

Igra je genralno stabilna, ja nemam nikakvih problema. U pocetku sam imao problema sa performansama, ali sam zamenom procesora resio problem i od tada radi bez greske. Jednom mi se desilo da igra kresuje na desktop samo u Redsecu i bio je problem do AntiCheat od sve prilike. E sad ljudi se i dalje zale na net code i to ali se nadam da ce to vremenom ispeglati isto. Ja uvek podesim DNS na Cloudflare na svakom racunaru.

Nazad
Vrh Dno