Šta je novo?

Battlefield 6

Ovo je kod mene situacija sa statistikom
Do skoro sam imao vise pobeda. 10 pobeda vise u zadnja dva tri dana se izokrenulo 😁

Prilozi

• Screenshot_20251128_122213_Chrome.jpg
    Screenshot_20251128_122213_Chrome.jpg
    81.6 KB · Pregleda: 47
pa realno 700-1000 sati je za svaki fps da ga proigraš iole normalno, pre toga nema šta da se žališ... a tek u 2500-5000 sati je to to... to za 100 sati nije dovoljno ni za osnovnu mehaniku...
Upravo je u tome i velicina B3... Dodjes unisten s posla, zavrsis poslove kuci, s detetom... i udjes u TDM... za 5-6 sati sve ti je jasno!
Uzivas u fenomenalnoj borbi od Pariza do Caspian border!
Danas treba da "studiras Vojnu akademiju" danima i nocima da bi usao u fazon... ako je to moguce.
Umesto zabave... "dopunski posao"!

Isto tako je bilo u Beti. Dve tri runde KD u minusu i posle KD 5. Jos kad bi resili audio kako treba pa da cujes korake bilo bi jos bolje ko se polako krece kroz mapu.
Tesko to da bude drugacije. Non stop neka pucnjava eksplozija, prolazi neko vozilo i nesto se rusi.
Neprijateljski koraci se vec dovoljo nerealno izdvajaju iz kakofonije, kad cujes korake u 99% slucajeva su neprijateljski. Koraci saigraca mislim i da se ne cuju.

Ja igram iskljucivo zbog zabave a bar u BF mogu da se nadju razlicite zabave. Nekad umem da igram sa dronom samo, spotujem neprijatelje i unistavam im mine i ostale equipmente. Nekad se negde blizu objektiva zabodem i sluzim kao spawn point za ljude iz skvada i usput cistim prostor oko sebe. Uzivanje u malim stvarima.

Otkljucavanje skinova, resavanje celendza to me npr nista ne zanima. U CoD MW19 sam u jednom trenutku krenuo tim putem i tu nije bilo trunke zabave samo odradjivanje igre i nerviranje kad me sprece u akrobacijama koje su potrebne da se odradi neki celendz. Ko u Black Miroru onaj sto vrti onaj bicikl.

Za mene,ovo je najtezi batlefild do sada 😛

Boljka Battlefield-a jos od 2016.

Igrao BF od bad company 2, preko 3 do 4. posle stao kad su ubacili WW1 i WW2 gluposti 2042 je bio haos i sad se vratio na BF6. Bas vraca uspomene. Ima jos problema hitmarker detection zna da zeza, rubber bending... Ali sve u svemu ima potencijala.

1764493147328.png

Sta je ovo ljudi da li je pitanje za ovu temu, izvinjavam se ako nije, imao sam na igri oko 140 150fps na high, dlss quality, ram memorija 24gb jos nisu isti moduli bili, 16+8gb. Zamenio sam ram uzeo kingston fury beast 2x16gb na 3200mhz, radi na toliko ali fps mi manji sad. oko 110-120. ostale komponente su mi i7 11700k , 3070 ,ploca z590. sta se desava ako neko zna?

XMP Profil nadji u biosu i ukljuci/enable.

Igrao BF od bad company 2, preko 3 do 4. posle stao kad su ubacili WW1 i WW2 gluposti 2042 je bio haos i sad se vratio na BF6. Bas vraca uspomene. Ima jos problema hitmarker detection zna da zeza, rubber bending... Ali sve u svemu ima potencijala.

Pogledajte prilog 515350
Ne postoji Bf koji nije imao los start, a da je kasnije ispeglan i ostala jako igriva igra. Isto tako ne postoji Bf koji nije u pocetku bio dobar pa ga pokvarili. Tek je dva meseca od objave. Za dva meseca nista bitno ne moze da se ispravi. Bitno je da znaju za probleme i da ce ih resavati. Igra i dalje nije fluidna na nekim mapama. Operation Firestorm na primer. Tu ce morati dosta da peglaju jer je mapa copy/paste iz bf3/bf4. Vidljivost je ocaj zivi, a oseti se i lag cak i na 9950X3D.

Ove mape u free trial mogla bi se igra zvati slaughterhouse 6 više bi bio prikladan naziv.
Pokušavam sebe naterati da mi se svidi igra da opravdam uzimanje novog PC, igram za sad na Xbox Series X sa mišem i tastaturom.
Conquest mape su katastrofa male, nema mesta uopšte da se normalno kreću tenkovi i druga vozila.
Ne znam kako se zove ono kad te neko pogodi pa kreneš sa se treseš i vrlo često ako pucaš na njega kao da ne registruje.
Koliko se loše timski igra to je strašno, verovatno su privukli kodačina teletabise koji ne znaju ni šta to znači.
Samo 1 snajper sa spawn point gadget može neverovatnu razliku da napravi.
Onaj mod Rush wannabe sa par medica kao napadači razlika nebo i zemlja.
Dva inžinjera iza dal se to zove vozila bredli naprave čudo na mapi.
Moraću da dodam naše ljude da može da se priča ko šta da radi, ovako je totalni haos.
Kompletan UI mi je neverovatno haotičan, dok nađem nešto za modify oružja otelim se.
Zašto očajni ruski akcenat likova? Jel to može da se ugasi, kad čujem na Holivud ruskom "aaaj niiid a meeedik" bacio bi peglu 🤣🤣🤣
Nisam znao da i Battlefield može biti woke igra, vidim ima ženskih Heroja, ima crne braće, azijata, Disney film ili Shitflix serija 🤣

@marko_ns Sve sto si rekao postoji otkad postoji Battlefield. Ako ces ozbiljno da igras sa random likovima zaboravi na to. Jedan ozbiljan ptfo squad u svakom battlefieldu je uvek pravio ozbiljnu razliku.

Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem 😛

BTW zašto mi poneki igrači trzaju?
Jel ja to igram na nekom usa serveru ili?

Ne znam da li je do novog procesora ili do mene ali sve se bolje i bolje igra 🤣
Dobih BR Duos sam. Ostadoh bez saigraca negde na pola meca i rekoh ma ko ga sisa idemo polako sam. 10 ubistava.

Kakve su ti temp u igri sa tim procesorom?

Jel na default sve ili si ga optimizovao

A BF1 jedan od najboljih...
Jedan od najboljih ako uzmemo u obzir atmosferu same igre, dobre performanse, nacin na koji je dizajnirana da sve izgleda kao film, elitne klase, konjicu i mnoge druge stvari. Medjutim ako uzmemo u obzir DLC-ove i sam content u igri nakon objave ja bih rekao jedna od najgorih. Igra je izbacena u oktobru 2016, a vec u februaru 2018 je proglasen prestanak razvoja i bilo kakvih apdejta. Lakoca prebacivanja u drugi tim je dovela do toga da si cesto nalazio na sutuacije gde 15 kineza sa istog discorda igra u jednom timu i tako 15 rundi za redom gde drugi tim nema sanse da pobedi. Neke mape su bile ocajno dizajnirane i balans timova jako los. Broj citera je u jednom momentu bio nenormalan. Anti cheat sistem je uveden tek prosle godine.
Tako da ako uzmemo atmosferu jedan od najboljih. Ako pogledamo ostale nabrojane stvari i samo podrsku developera igri, verovatno jedan od najgorih.

Nazad na BF6. Probao juce malo DMR radi nekih otkljucavanja, jako dobro oruzje, ali na 50m+. Cim se pridje blize DMR prakticno nema sanse. U BF6 mi se jako svidja to da je svako oruzje prilagodjeno situaciji i da je prakticno nemoguce igrati sa istim u nekim situacijama. Postoje naravno situacije gde se na nekim mapama moze igrati i close combat sa DMR-om ali protiv svakog dobro igraca sa SMG nema sanse prakticno. Ako se pravilno koristi odredjena oruzja su jako jako dobra.

4to mesto 10 ubistava na BR Duos, saigrac tetris igrac otprilike. Mogao sam zavrsnicu bolje da odigram ali me zeznulo jer sam morao da pretrcim otvoreno i tako me sredise.
Ako igrate na pobedu zaboravite random igrace totalno i igrajte sami svoj gejm.

Dobro je to sto imas volju da igras BR. Ja vise ne mogu da ih smislim.

BR bar u ovoj igri je meni zanimljiv jer nije toliko napeto osim mozda zavrsnica i lakse je za oci. Jednostavno polako se igra, mozes da lutujes, mozes da odmah ides u borbu, imas izbor. Nemas onih situacija gde te nekad u conquestu gaze likovi non stop pa ti je skor 10/10.

BR moze da se igra uspesno ali moraju da se ispostuju neka pravila.
1. Po meni je Recon klasa must have. Konstantno osmatranje terena je bukvalno OP. Snajper je odlican jer je dosta otvorenog terena i ljudi se krecu tako pa je sa snajperom moguce postici dosta ubistava ili zbog velikog damage-a jednostavno odvratiti neprijatelja.
2. SMG je jos jedan must have. 50% borbi je close combat gde SMG dominira. MP5 je meni custom weapon.
3. Ne srljati na custom weapon dropove. 50% je sansa da je neko tu. Prvo osmatranje terena pa tek onda.
4. Ukoliko nisi siguran da li ima neprijatelja ili znas da se krecu ka tebi uvek udji u neku zgradu. To je nezamenjlivo. Generalno uvek se drzati negde blizu zgrada da mozes lako da se sakrijes i dopunis armor.
5. Trosenje strike package-a ne daje nikakav efekat osim ako zelis da se odbranis ili da isteras neprijatelja. Po meni bolje cuvati za end game gde bukvalno znaci pobedu jer se ljudi uspanice i krenu da beze.
6. Uvek teziti da se nadje neki RPG ili tako nesto. Tenk ako je u igri bez RPG-a je nemoguce pobediti.

Zašto plaćati ekipu testera kad to mogu i grači odradi za free 😀.
Šalim se ozbiljna je ovo igra, i treba je što više testirati, za sada nisam primetio neke bugove.

😕
Nije mi nikad palo na pamet da pokupim motion sensor. Nisam znao da se tako potpuno resetuje tajmer za njega. 🤷‍♂️

Nazad
Vrh Dno