Šta je novo?

Battlefield 6

Ne znam sta se desava,na nekim mapama je smooth gameplay, a neke kao da se igram na 60hz..je l ima jos neko taj filing..definitivno se ne tripujem.

🤪

drvr.jpg

Pozdrav,
Primetio sam da Adrenalin ne primenjuje custom game profile za BF6. Tek kad ručno dodam novu igru u Adrenalinu i tu odaberem EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe onda da, ali posle sistemskog restarta opet neće. Sa ostalim igrama nema problema. Driver je 25.11.1. Jel postoji neko rešenje za ovo osim da svaki put pravim novi profil?

Pozdrav,
Primetio sam da Adrenalin ne primenjuje custom game profile za BF6. Tek kad ručno dodam novu igru u Adrenalinu i tu odaberem EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe onda da, ali posle sistemskog restarta opet neće. Sa ostalim igrama nema problema. Driver je 25.11.1. Jel postoji neko rešenje za ovo osim da svaki put pravim novi profil?
Ja sam za slične probleme dok sam "terao" ranije AMD karte van podrške (koje nemaju traženu verziju drajvera) samo ažurirao registry ključ na traženu ili veću vrednost za verziju. To prolazi za manje više svaku igru koja insistira da mora neki drajver verzije X ili noviji...

Ja sam za slične probleme dok sam "terao" ranije AMD karte van podrške (koje nemaju traženu verziju drajvera) samo ažurirao registry ključ na traženu ili veću vrednost za verziju. To prolazi za manje više svaku igru koja insistira da mora neki drajver verzije X ili noviji...
Nemam pojma šta to znači. :/
Kartica je sigurno podržana, to je 7800 XT, a drajver je najnoviji. Nije da moram da namestim custom profile, ali ventilatori su na difoltu na preniskim obrtajima pa memory junction bude i preko 90°C, a samo na 200-300 rpm više ne prelazi 80°C. Naprave kartu od kile ipo i onda je nameste da se pregrejava bzvz...

@Kurttrasel
Spawn beacon obavezno da se uštedi vreme, a mislim da Engineer klasa je najbolja sa RPG ili Repair Tool koji brže oštećuje od bilo koje puške.
Bar se meni tako čini 😀, nisam baš testirao.
Videh da ljudi koriste rpg ali nisam izvalio nikog da sa Reapir Toolom unistava kutije. Bas cu da probam. Setih se da sam video juce par puta one DOE botove kako pice, verovatno i to nije lose.

@Kurttrasel mene ubili sa tim DOE botom 🤣 u jednoj Sabotage partiji gde nas baš šurili jedva smo uspeli 4 kutije da im uništimo.
Lik sa 255lvl znao je da se pozicionira da pokriva većinu mape ubijao nas ko zečeve a moji saborci n00bovi gori nego ja. Ja sam tu i tamo malo ozbiljniji casual igrač, bar se trudim da igram što bolje.

Pozdrav,
Nikad nisam koristio AMD grafičku za gaming. Mislim da je problem do samog Adrenalin programa, nisu još sredili detekciju kad se startuije igra.
Ako si pokušao sve moguće .EXE i dalje neće onda moraćeš da sačekaš da to programeri iz AMD srede.

Alternativni/ozbiljniji programi za tako nešto su MSI Afterburner gde ajde moraćeš ručno pre igranja da promeniš na custom FAN curve, par klikova.

Najbolje https://getfancontrol.com/ (free, bez reklama, biblioteke koje koristi su open source, lik samo napravio UI koji niije open source jer bi mu pokrali kod).
Koristim oko 2 godine za kontrolu sve ventilatora spojenih na matičnu, tu možeš bukvalno da namestiš kako god hoćeš ni jedna vendor aplikcija (odmatične ili grafičke) nema ovoliko opcija i mogućnosti.
Najbolja mi stvar što u tray mogu da izbacim očitavanja koja hoću stalno da vidim, temp ili %fan od bilo kojeg sensora.

Poslednja izmena:
I meni se svidja Sabotage, ne verujem da cu ga igrati dugo jer ce dosaditi brzo ali je ok za sada. Iz mog iskustva DMR sa najbrzim ROF i 18.5 shotgun najbrzi ubijaju kutije. I sledgehammer je skroz ok.

Nemam pojma šta to znači. :/
Kartica je sigurno podržana, to je 7800 XT, a drajver je najnoviji. Nije da moram da namestim custom profile, ali ventilatori su na difoltu na preniskim obrtajima pa memory junction bude i preko 90°C, a samo na 200-300 rpm više ne prelazi 80°C. Naprave kartu od kile ipo i onda je nameste da se pregrejava bzvz...
E ma mislio sam zapravo na onaj problem iznad (tvog posta) sa starom verzijom drajvera... to se rešava očas kroz registry...

^radio sam to ranije ali ne mogu da se setim kako, a ne bi menjao drajvere

Na zalost kao i u svim ostalim igrama slicnog zanra jako kratka

Igra na Xbox Series X na 65 inch oled izgleda kriminalno loše 😂

ocito nisu dobre u ubijanju, inace bi bile stavljene u ne znam, oruzaru ili nesto 😛

igro neko na rx 6600 kako radi? jeRi moze bar neki low to medium (hd)

5700x zavrsava sve na low tako da peglaj opusteno.

Redsec/BR je zabavan ali brate zavrseci su takvo kampovanje da to nije normalno. Znaci bukvalno dva tima kampuju u zbunju jedni pored drugih i ne primecuju se i u jednom momentu krecu oba tima da pucaju na mene i saigraca koji nismo kamp orijentisani. Znaci ko stigne u end game, obavezno puzanje i skrivanje gde je god to moguce. Bukvalno jedini nacin da se pobedi jer vestina i KD ne znace mnogo. Air Strike i artiljerija je must have bukvalno jer imaju night vision i jako su dobri za end game.

Novi kratki Klip,obaranje Avion sa BTR

😎

Juče odigrao tri partije,sve skupa jedan kill imao....nikad gore nisam igrao neku igru
Ja pre 2 dana razbio sve redom, po 40+ kilova po partiji.
Juce odigrao 4 partije i ne znam koja je bila gora. Samo su me kosili gde god da krenem. I bas sam pomislio sta da su mi ovo prvi kontakt i utisak sa novim battlefield-om.
Nalete neki dani kad ne ide.

Juče odigrao tri partije,sve skupa jedan kill imao....nikad gore nisam igrao neku igru
Ja generalno imam dobar rezultat. U solidnoj partiji 5-10 ubistava ali win jako tesko. Bice da je jer igram sa random likovima koji su u zavrsnicama obicno katastrofalno losi. Pricam za BR naravno.

Ja pre 2 dana razbio sve redom, po 40+ kilova po partiji.
Juce odigrao 4 partije i ne znam koja je bila gora. Samo su me kosili gde god da krenem. I bas sam pomislio sta da su mi ovo prvi kontakt i utisak sa novim battlefield-om.
Nalete neki dani kad ne ide.
Bice da si presao u visu SBMM ligu 🤣

@Arki

Ne bih da rusim sneska ali ovo je prilicno uobicajeno u BF. APC je oduvek bio jedno od najboljih vozila u serijalu.

Ja ne znam sta oni rade u ovoj igri vise. Svaki apdejt brightness se menja. Znaci prakticno nemoguce videti igraca ponekad od osvetljenja i efekata iako je sve na low.
Smanjivao ne smanjivao isto je.

Nisam igrao BF od BF4, znaci nekih 10g
Probao na Xbox sa gamepad urnišu me jer sam skontao da je igra Cross play sto je po meni neviđena glupost
Poludim spojim Xbox na monitor, mis, tastatura reko sad ce Battlefield veteran da kida, na važi, kao da imaju jače metke, urnišu me verovatno klinici, imaju očigledno mnogo brže reflekse *** omatorilo se malo.
Inače sve 3 ove free mape su mi jako loše, obična klanica, retko ko igra taktički, samo se uleće.
Baš sam razočaran
Dal je tako i full verzija i sve mape nemam pojma
Nevira me ovaj blur sta već kad neko puca u tebe, a ugasio sam oba blur u settings.
Nije mi jasno oduševljenje sa BF6 osim ako puna verzija nije bolja zbog nekih boljih mapa.
Battlefield 3, a pogotovo Bad Company 2 je miljama i miljama ispred i posle 15 ili koliko vec godina.

Kao i svaki Battlefield koji sam igrao. 100 sati kad ulozis tada mozes da sumiras utiske i da se nadas da si dovoljno izucio mehaniku igre.

Kao i svaki Battlefield koji sam igrao. 100 sati kad ulozis tada mozes da sumiras utiske i da se nadas da si dovoljno izucio mehaniku igre.
pa realno 700-1000 sati je za svaki fps da ga proigraš iole normalno, pre toga nema šta da se žališ... a tek u 2500-5000 sati je to to... to za 100 sati nije dovoljno ni za osnovnu mehaniku...

Nisam igrao BF od BF4, znaci nekih 10g
Probao na Xbox sa gamepad urnišu me jer sam skontao da je igra Cross play sto je po meni neviđena glupost
Poludim spojim Xbox na monitor, mis, tastatura reko sad ce Battlefield veteran da kida, na važi, kao da imaju jače metke, urnišu me verovatno klinici, imaju očigledno mnogo brže reflekse *** omatorilo se malo.
Inače sve 3 ove free mape su mi jako loše, obična klanica, retko ko igra taktički, samo se uleće.
Baš sam razočaran
Dal je tako i full verzija i sve mape nemam pojma
Nevira me ovaj blur sta već kad neko puca u tebe, a ugasio sam oba blur u settings.
Nije mi jasno oduševljenje sa BF6 osim ako puna verzija nije bolja zbog nekih boljih mapa.
Battlefield 3, a pogotovo Bad Company 2 je miljama i miljama ispred i posle 15 ili koliko vec godina.
BF6 vuce na rambo stil igre. Kada se odupres tome i usporis sve krene svojim tokom. Sprintanje nikako. Ides od coska do coska ka objektivu i na svakom cosku se zadrzis malo. Sto vise budes ucio mape to ces moci brze a jednako oprezno da se kreces.

Isto tako je bilo u Beti. Dve tri runde KD u minusu i posle KD 5. Jos kad bi resili audio kako treba pa da cujes korake bilo bi jos bolje ko se polako krece kroz mapu.

Nazad
Vrh Dno