Šta je novo?

Battlefield 6

Možeš da uhvatiš prečicu tako što ćeš naći neki namenski server sa botovima koji nemaju oružje, koji služe upravo za brzo otključavanje pušaka ali mi je to malo jadno...
Šta kad budeš sve otključao ako te to vozi, šta ćete onda vući nazad igri?
Ma jok, to mi je stvarno jadno.. Nista, znaci mora da se igra sa svakim oruzjem onda :D

ma ovaj ea app nekako neradi kako treba ja im pisao i na chatu sve svasta i oni me banovali 3 Dana:LOL:

Jel ima neki nacin da podesim da mi non stop bude fakcija Pax Armata?

Tracker network sajt

Poceli i u BF account buyer igraci da se pojavljuju. Ili neki jako dobar cheat. Udje mi lik u BR Duos, 24000 ubistava, level 75, K/D 28, igrali 2-3 runde nikog ubio nije. :LOL:

Hvala BRu sto okuplja i odvaja tu ekipu od klasicnih mulitplayer modova.
2017-18 sam od BRa dobio ono najbolje, u PUBGu, dok je sve jos bilo novo i naivno. Sve posle toga vise nije bilo za mene.

Pa ne znam meni nekako dosta zanimljiv. Iako sam igrao dosta i Apex i Warzone, nije mi BR dosadio. Nekako je dobar za predah od klasicnog BF-a gde se sve brzo desava i mora stalna koncentracija. Mislim da treba da dodaju Trios mod jer je tesko naci cetiri igraca, a i dosta je kompleksniji Quads i tezi. Igranje sa random likovima totalno izbegavati.

Jel ima neki fix u najavi za vram leaking ili jednostavno igra traži više vrama u 4K na max postavkama?

Nigde na vidiku, totalno ignorisu problem. Ne brigaj ko ima 24 gb vrama isti problem. Napuca preko 24 gb😄samo sporije, ne posle 2 mape nego posle recimo 4..

Ja ne znam za Vram problem ali ce morati novi procesor. High end 5900x jednostavno nije dovoljno dobar za ovu igru :D Ili je ipak bottleneck za 4080 na 1440p.

Mora jaci CPU. Stavi Texture Quality na overkill pa ces ubrzo saznati😄i prati kako se vram povecavaa

Meni su teksture na Ultra na 4K sa DLSS-om na quality i nisam primetio nikakav vram leak a imao sam sesije od 5-6 sati.
Je l' to samo na overkill teksturama problem?

Kako brate taj cpu nije dovoljan nista ne razumem?
Pitaj me da te pitam :D Ocigledno je CPU bottleneck.
Ima dosta artikala o tome, evo recimo bottleneck calculator u koji naravno ne treba 100% verovati.

Onda ovaj artikal kaze da je to jednostavno do Frostbite engine-a koji jede procesor za dorucak.

Ocigledno da kreatori video igara nisu pronasli nacin da uposle grafiku. Ako su u stanju da rade majning, sta je problem izracunati trajektoriju metka u igri.

Onda je i moj 9900x bottleneck sa 4090 grafickom

Prilozi

• IMG_8651.jpeg
    IMG_8651.jpeg
    1.1 MB · Pregleda: 19
  • IMG_8599.jpeg
    IMG_8599.jpeg
    627.5 KB · Pregleda: 19
Onda je i moj 9900x bottleneck sa 4090 grafickom
Mislim da nije koliko vidim ti ima 265 fps pa pretpostavljam da grafa radi tako da se ne oprerecuje na max , ako gresim neka me ispravi neko.

CPU ne mora uvek biti na 95%+ da bi bio bottleneck. Dovoljno je da se provere parametri kao sto su GpuBusy i GpuBusy Deviation. U samoj igri simple performance overlay je dovoljan da se to vidi. Ukoliko je FPS ms za CPU i GPU u nekoj vecoj razlici onda definitivno postoji bottleneck. E sad kod nekoga se to ne manifesture jer ima dosta cache memorije na procesoru pa je CPU dobar, ali kod mene FPS pada i ispod 100.

Kod mene je GPUBusy deviation bio i na 30% u Battlefield 6. Mislim da u ovoj igri svako ko ima 4080 i jace i igra na 1080p ili 1440p ima bottleneck.

Meni varira od 140 do 260 otp u 1080p

Meni su teksture na Ultra na 4K sa DLSS-om na quality i nisam primetio nikakav vram leak a imao sam sesije od 5-6 sati.
Je l' to samo na overkill teksturama problem?
Krene kad samo texture quality stavis na overkill 🙂

Ja dugo nisam imao problam sa curenjem vrama a onda u poslednje vreme ume da se desi.
S tim sto sada dodje do naglog pada i uvek je Siege of Cairo okidac.
Ali nikad nisam imao problem kada sam pokrenuo igru nakon restarta kompa. Ako upalim browser makar na sekund pre pokretanja igre, oce da se dogodi leak.

Malo snimanja:cool:

jos jedan ovi Klinci spavaju u bf 6

jos jedan ovi Klinci spavaju u bf 6
Tako ti je to u svakoj online FPS igri... verovatno je i ovde primenjivo, koga zanima da se unapredi AimLabs, Kovaax, isl. je prosto nezamljivo, posebno ako ste "zarđali". Ja još uvek ne igram BF6, nemam TPM 2.0 i ostalo, ali u igrama koje igram to napravi razliku od igre sa ~12 (5v5, CS2 napr.) do proseka od 25 fragova, HS% ode 3x gore... tako da samo vežba, ništa drugo... tako da nije do godina, više je do odustva rutine i uvežbanosti... nekada nismo imali Aim trenere, ali se igralo po 10 sati dnevno, sad kad imaš par sati, moraš da ubrzaš napredak....

Kad sam video 92 killa zabezeknuo sam se, al sam ubrzo shvatio da je Breakthrough Casual sa botovima :D
Igra ti izgleda bas mocno, vidi se da ti je grafika nasvirana...

Vrh Dno