Šta je novo?

Battlefield 6

To je do tebe nesto. Meni radi apsolutno isto kao i pre apdejta a i svima sa kojima igram.

Ne znam sta moze biti do mene jer nista na racunaru nije menjano. Samo sam pocistio NVIDIA driver i instalirao iznova. Igra je radila sasvim normalno pre 5 dana. Od juce/prekjuce CPU FPS pada i ispod 100 i desava se da CPU ode i u 99% iskoriscenosti na momente. Ne znam sta covek treba da ima vise od hardvera da igre rade normalno. Koliko to ljudi na ovoj planeti ima 12 jezgara procesor za gejming, verovatno manje od 5% i koji to developer gadja bas tu grupu ljudi ili ipak optimizuju igre za 6 jezgara.

Ma digni sistem 5 min i cao 😅 resice se

Ma igra je ocajno optimizovana. Ne znam sta se desava, da li je do servera ili jednostavno do starije generacije procesora ali definitivno problem postoji i ja nisam jedini. U Battle Royale mi se desavalo da na nekim delovima mape FPS nenormalno pada, a bukvalno se nista ne desava.

A tek ovo 0TH PLACE :ROFLMAO:

Battlefield 6 Screenshot 2025.11.05 - 19.44.19.77.png

Redsec ne igram pa nista ti ne mogu kazem oko performanse. Sto se tice mp, radilo je sve normalno kada sam igrao prekljuce.

Sad sam odigrao par rundi % procesora je bio oko 60-70% ali zato stutteru igri i CPU FPS u igri stalno u padu. Znaci neverovatno koliko laguje. Neverovatno sta napravise zbog placljive decurlije da bi mogli da otkljucavaju skinove lakse.

Sad sam odigrao par rundi % procesora je bio oko 60-70% ali zato stutteru igri i CPU FPS u igri stalno u padu. Znaci neverovatno koliko laguje. Neverovatno sta napravise zbog placljive decurlije da bi mogli da otkljucavaju skinove lakse.
slazem se sa ovim oko skinova stavili ga na noob level.

Igrao sam sam danas i nikakve probleme nisam primetio oko performanse sve je radilo kao i pre

Ma svaki jedan battlefield je imao problem sa lagom i serverima u pocetku. Cim oni sada mogu da bez apdejta resavaju probleme (server side) i zakljucavaju/otkljucavaju svasta nesto eto gde je problem. Dok je bila Beta nisam imao problema, pre 7 dana nisam imao problema. Pocelo je da se desava otprilike nakon ovog apdejta od pre dva dana:

Kod mene sve i dalje bez greske. Osim texture quality(overkill) i vram leakinga koji tad krene jel😁doduse vec duze sam na Nvidia 590

Moracu ja da kontaktiram podrsku od sve prilike da vidim ja sto se to kod mene desava.

Bice da znaju za problem. Odgovor podrske.
We understand how frustrating this issue can be, and we're truly sorry for the inconvenience. Our team is aware and working hard to resolve it as quickly as possible. Your patience means a lot to us, and we're committed to keeping you updated every step of the way.

Jel se desava nekom ovo? Da se na tren prebaci na termal, a stavio sam 1/4 puta zoom optiku sa zelenim vidom i nema termal :) Ne desava se stalno.

Poslednja izmena:
Jel se desava nekom ovo? Da se na tren prebaci na termal, a stavio sam 1/4 puta zoom optiku sa zelenim vidom i nema termal :) Ne desava se stalno.

Koja je ta optika nikada nisam je koristio a zanimljivo mi deluje

Pogledacu posle, znam da pise clear vision nesto. Zelena je ali nije night, i desava se da se izbaguje na termal :)

Mislim da se desava kad koristis onaj laser designator (termalni dvogled sto radi paint na reconu).
Primetio sam i ja vise puta.

Desavalo se i meni.
Cak ume da mi se desi da mi se malo suzi vidik na kratko, kao da je vojnik stavio gas masku. Kao da je neka zaostala mehanika neceg sto su izbacili iz igre u poslednjem trenutku.

Sta li ce novo da pokvare :D

Uh, nisam dugo igrao BF pre ovog sad.. Jel to sad dosta teze budziti level i otkljucavati oruzja/dodatke ili se to meni cini?

Uh, nisam dugo igrao BF pre ovog sad.. Jel to sad dosta teze budziti level i otkljucavati oruzja/dodatke ili se to meni cini?
Leveli idu brže, do lvl 50 ćeš otključati sva oružja koja su zaključana iza level progression, a onda dodaci za sama oružja se sporije otključavaju.

Meni se desava, kada protrcim kroz staklo na zgradi, vrata itd, nema zvuk, tek posle sekund dva, cujem kako puklo staklo, a ja vec odmakao :) Kasni bas.

Dešava se i gubljenje zvuka u vozilima pogotovo u tenku.

Leveli idu brže, do lvl 50 ćeš otključati sva oružja koja su zaključana iza level progression, a onda dodaci za sama oružja se sporije otključavaju.
Sta znam, ja sam trenutno 33-ci lvl, i bas mi sporo ide.. Doduse ne koristim XP bustere.. K/D mi je ~1.2.

U sustini, dodatke za oruzje otkljucavam tako sto igram sa tim oruzjem, to je to i nema druge?

Možeš da uhvatiš prečicu tako što ćeš naći neki namenski server sa botovima koji nemaju oružje, koji služe upravo za brzo otključavanje pušaka ali mi je to malo jadno...
Šta kad budeš sve otključao ako te to vozi, šta ćete onda vući nazad igri?

Mene sve vuce😄druzenje voice, sama igra, nove mape, desavanja, taktike, novi nacini ubijanja snajperista i tenkova, sto bolja grafika, neki kul kilovi i tako, sve po malo 🙃

Nazad
Vrh Dno