Šta je novo?

Battlefield 6

Isecak iz partije Breakthrough-a na Empire State gde uvek kao napadac pokusavam da im se usunjam u zgradu pored objektiva prvog sektora.
Budi secanja na Metro i preokretanje partije zauzimanjem objektiva iza neprijateljske linije.

Svaka cast za klip, ja sam juce tako na Menhetnu ako sam zapamtio ime, pa iz baze isao skroz desno do mosta, a protivnici dolaze iz pravac vatrogasne stanice i ono iza pa ih rokas. Koja je to puska sto koristis, da li je default otkljucana ili moras da je otkljucas, meni sto stoji ovaj deafult opali pa reload, a malo bih i da snajpujem :D Evo posle skoro dve nedelje od kako sam kupio, mogu reci da mi se dopada igra, jeste da je brzo sve, al polako sam navikao :D Juce sam sa drugarom igrao Conquest da smo se culi preko veze, jer nemam sluske ni mik, kakav je ono haos, ne zna se ko i odakle puca, al zato zabava vrhunska. Uspeo sam prvi put da tenkom oborim helikopter, bas mi se namestio :D Obicno igram DM to mi nekako najbrze pred spavanje da odigram. Ja igram engineer, to mi ostalo od BF 3 :D

@Megazord11 to je DMR polu rafalna puska M39. Trebalo bi da je odmah otkljucana jer je prva u toj kategoriji.
Bilo je zanimljivo prve nedelje, apsolutno niko nije pokrivao u odbrani taj deo iza vatrogasne stanice. Ista situacija je bila i u Ground Waru, CoDovoj imitaciji battlefielda, na 90% mapa nema zive duse na flenkovima, svi su na centru mape. Po tome vidim koliko ima CoD igraca u BF6. Ko zna sta bi bilo da su mape velike ko nekad kada u ovim uzanim cesto nema zive duse na flenkovima.

Kruzili su video snimci RedSec-a sa beta testiranja i ne deluje nista posebno. Mada ne znam ni sta u tom modu vise i moze posebno da se napravi.
A verujem da su mape u osnovnom delu igre ovako male, jednim delom i zbog toga da bi bile kontrast BRu. Da probaju na tu foru da zainteresuju prosecnog BF igraca za BR.
Posle zavrsene prve misije moze da se naruci drop gde se uzme loadout iz osnovne igre. Sto po meni ubija pola dozivljaja speceficnog za BR mod ali navlaci oznojene da kupe igru.

ostavicu ovo ovde..
until we meat again...

1761602214317.png

Uporedjuješ PvP vs PVE,64 vs coop,purešoter vs šoterlooter

Objasnio ti je scylla

Steamchart kaže BF 3.mesto sa 255.000+ ljudi dok Duckov(23.mesto) igra 40.000+,a puno jeftiniji.Di si iskopao tu sliku??

A to je samo na Steamu,di su ostali,PS,Xbox,Epic...until we meat again...

Poslednja izmena:
Manite se trolovanja da ne bude prisilnog bolovanja.

Until we meet again.

Jos malo 😀

Prilozi

• IMG-a5871abade86381ebed2b41ef7d062ae-V.jpg
    IMG-a5871abade86381ebed2b41ef7d062ae-V.jpg
    157.5 KB · Pregleda: 15
Nazad
Vrh Dno