SteXmaN
Poznat
- Učlanjen(a)
- 01.05.2023
- Poena
- 35
Može BF da bude haotičan i da pojedinci ne znaju šta rade ,naročito na releasu, ali nakon određenog vremena igračka baza se filtrira i ostaju samo ljudi koji gotive serijal. Ta kontrola mape na Conquest large nijedna druga igra ne može da replicira. Kada 64 igrača radi zajedno, rešavaju se choke pointovi, konstatno gledaš mapu gdje bi bio najkorisniji za tim, napraviš 10 kill streak, mijenjaš klase u zavisnosti od situacije, koristiš vozila, destrukciju koja utiče na izgled levela itd. Arkadni millitary sim. BF ima learning skill curve samo što je drugačiji od esport CSa. Ja lično više ovih dana volim da igram FPS koji ima odrađenu balistiku u gunplayu u odnosu na CS pattern recoil.
Što se tiče BF6, mora da se proba BETA. Nema nešto previše inovacija, kao da pokušavaju da ponove istu formulu iz BF3 i 4 ali opet to ne izgleda kako treba. Izgubili su tehnologiju xD
BFV i 2042 su velika stagnacija same franšize. Baš su me odvojile od serijala. BF1 je zadnji dobri battlefield.
Što se tiče BF6, mora da se proba BETA. Nema nešto previše inovacija, kao da pokušavaju da ponove istu formulu iz BF3 i 4 ali opet to ne izgleda kako treba. Izgubili su tehnologiju xD
BFV i 2042 su velika stagnacija same franšize. Baš su me odvojile od serijala. BF1 je zadnji dobri battlefield.