Mnogo nas igra aktivno.Bolje stavi ti svoj nick ovde pa cemo te dodati.Mada mi je friend lista puna,ali obrisacu nekog "manje aktivnog".
@G!!!
Retko se desi da ima laga u igri.Naj cesce je do tog restarta servera.E ako si bas naleteo na takav...
Imam neki cudan bug, povremeno kada koristim magnifier i vratim na obican rds ostaje mi uvecanje 2x. Nekada ovo ispadne bas dobro, nisan sa 2x uvecanjem bez onog ogromnog okvira okolo ali po nekad zna i da zasmeta. Jos nisam provalio pod kojim okolnostima se to desava kao ni to kako da se vratim na nisan bez uvecanja.
Kazu da su od njega napravili nov M16A3isti smesan recoil, a 100 rpm brza. Ludilo. Jos su buffovali heavy barrel, ta dva ima da kidaju.
Dosta dobrih primjena ali smo i dalje žrtve verifikacija pečeva na konzolama obzirom da ovo sve postoji dosta dugo na CTE-u.
Odigrao pola sata.. mozda malo manje. Nista posebno. Fino dodju one dodatne HUD opcije, editovan recoil idt. Sto se ostalog tice, stabilnosti i bugova. Nisam dovoljno dugo igrao.
E da.. ili sto nisam odavno igrao BF4 ili oni nisu promjenili brzinu igraca i fluidnost kakao su najavili da ce biti u rangu BF3. Ja nisma nista primjetio.
Na koje HUD opcije misliš nisam upoznat sa tim detaljem? A trčanje vojnika da li i dalje zanose u stranukao da su na klizaljkama
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari