Šta je novo?

Battlefield 4

ako zelite da vam igra radi smooth treba vam dobar user.cfg,100+fps, win 8.1 i po zelji 120Hz+ monitor, potrazite na netu ima brdo dobrih user.cfg i nadjite koji radi najbolje na vasem sistemu...

Igra je izgleda optimizovana u zadnjih nekoliko meseci koliko nisam igrao,leti mi na high-ultra sa 2-3 medium, imam po minimum 55-60 frejmova na Ati 270

Poslednja izmena:
Ima li neki nacin da se (makar nekim Chrome pluginom) izbace iz liste serveri sa 100 tiketa? Partija se brze zavrsi nego sto se mapa ucita, to samo specijalci mogu da smisle...

Ma skoro svaki, hebo ih pas...barem za TDM. I u Bf3 isto. Inace, do pre neki dan nisam igrao igru mesecima, popravili su je, radi bolje ali i dalje ima dosta bagova. Ima i jedan nov, mnogo iritantan: kad krenem da se pomeram, po nekad izadje iz ADS moda. Kida mi zivce.

Poslednja izmena:
Mnogo nas igra aktivno.Bolje stavi ti svoj nick ovde pa cemo te dodati.Mada mi je friend lista puna,ali obrisacu nekog "manje aktivnog".

@G!!!
Retko se desi da ima laga u igri.Naj cesce je do tog restarta servera.E ako si bas naleteo na takav...

e bem li ga, onda sam baksuz da nabodem takva dva servera posle duzeg vremena i smorim se totalno :)

Imam neki cudan bug, povremeno kada koristim magnifier i vratim na obican rds ostaje mi uvecanje 2x. Nekada ovo ispadne bas dobro, nisan sa 2x uvecanjem bez onog ogromnog okvira okolo ali po nekad zna i da zasmeta. Jos nisam provalio pod kojim okolnostima se to desava kao ni to kako da se vratim na nisan bez uvecanja.

Imam neki cudan bug, povremeno kada koristim magnifier i vratim na obican rds ostaje mi uvecanje 2x. Nekada ovo ispadne bas dobro, nisan sa 2x uvecanjem bez onog ogromnog okvira okolo ali po nekad zna i da zasmeta. Jos nisam provalio pod kojim okolnostima se to desava kao ni to kako da se vratim na nisan bez uvecanja.

JOS to nisu sredili??? To mi se vuklo jos od prosle godine. I bas tako, nekad pomogne, nekad zakolje. Nego, idu price po YT da su neka oruzja promenjena, da Famas ima 900rpm, da je G36C ubrzan sa 650 na 750, ali u igri i dalje pisu stare brojke. Zaboravili da isprave developeri ili lupaju po YT?

Te promene sa oruzijima ce zaziveti valjda sa ovim jesenjim patchom. Promenjen je i F2000, kazu ovi jutjuberi da je sada dosta upotrebljiviji.

Uuuuu ako je G36C unapredjen na bolji fire rate ja ima ponvo da igram po ceo dan :)

Kazu da su od njega napravili nov M16A3 :D isti smesan recoil, a 100 rpm brza. Ludilo. Jos su buffovali heavy barrel, ta dva ima da kidaju.

Kazu da su od njega napravili nov M16A3 :D isti smesan recoil, a 100 rpm brza. Ludilo. Jos su buffovali heavy barrel, ta dva ima da kidaju.

Jel ti mislis na ovo:

Pogledaj kada je izasao klip, odnosno kojom prilikom :d

Ako ima nekih drugih novosti onda se izvinjavam. Inace voleo bih i ja da je G36C makar na nivou kao u BF3.

Tih bedak. Nije taj klip, neki lik je igrao na Rogue Transmition kad je igrao/pricao. Ali dzabe, verovatno je to to, nesto staro, slicnost u prici je velika. Ali videcemo

Možda je i zakrpe s tim patch-om konačno. A verovatno ni tada neće. To se dešava kada izbace betu.

vidim da će biti shotgun cirkus sa ovim pečom

Dosta dobrih primjena ali smo i dalje žrtve verifikacija pečeva na konzolama obzirom da ovo sve postoji dosta dugo na CTE-u.

U šestom mjesecu (a mozda i prije) su postojale stvari poput:

Prepravljene animacija pogodjenog igraca, da se ne saginje kao na vanili kada ga pogodi
Famozni recoil gdje "dot" ostaje u sredini je bio takodjer prepravljen u junu.
Triage system je postojao u šestom mjesecu dok se ostalih sitnica ne sjecam

To je preko tri mjeseca na CTE serverima. Mjesec dana si cekao sony/ms odobrenje.

Nisam dobro procitao tvoj prethodni post. Hteo sam reci da se vec mesec dana ceka odobrenje S$ i M$ da DICE$ izbaci patch.

je li ko probao igrati BF4 sa apdejtovanim novim pečom :) i kakvi su vam prvi utisci?

Odigrao pola sata.. mozda malo manje. Nista posebno. Fino dodju one dodatne HUD opcije, editovan recoil idt. Sto se ostalog tice, stabilnosti i bugova. Nisam dovoljno dugo igrao.

E da.. ili sto nisam odavno igrao BF4 ili oni nisu promjenili brzinu igraca i fluidnost kakao su najavili da ce biti u rangu BF3. Ja nisma nista primjetio.

Odigrao pola sata.. mozda malo manje. Nista posebno. Fino dodju one dodatne HUD opcije, editovan recoil idt. Sto se ostalog tice, stabilnosti i bugova. Nisam dovoljno dugo igrao.

E da.. ili sto nisam odavno igrao BF4 ili oni nisu promjenili brzinu igraca i fluidnost kakao su najavili da ce biti u rangu BF3. Ja nisma nista primjetio.

Na koje HUD opcije misliš nisam upoznat sa tim detaljem? A trčanje vojnika da li i dalje zanose u stranu :D kao da su na klizaljkama :)

Na koje HUD opcije misliš nisam upoznat sa tim detaljem? A trčanje vojnika da li i dalje zanose u stranu :D kao da su na klizaljkama :)

To sto mozes da uklonis zastave i ostale elemente kad nisanis i sto mozes da svaki deo kao sto je mapa, 3D markeri itd. da menjas u opcijama mesto, velicini itd.

Da li se meni chini ili su uklonili efekat kada gledas nekog ko trci nema prasine nego izgleda kao da trci po ledu?? a ni vozila ne ostavljaju prasinu za sobom ili treba ja da podesim nesto u opcijama. Kod field of view nesto su pomerili i sada mi je 55 (+ 70). Ja sam navikao da mi bude 80%.

Vrh Dno