Šta je novo?

Battlefield 4

^HAahahahahah PTFO, a onaj trol ceka ko zapeta puska :DDDDDD dobar :D

Jedan south park emblem od mene, m'key:

38021.jpg

http://emblemsbf.com/emblem-38021.html

JE' se meni cini ili nema DLC servera ? Tu i tamo bio caspian i oman i to je to. Sada listam nema ni toga. GDje su firestorm i ostale mape ? Nidje veze. Ima onaj vodeni NS. NEku noć igram mapu u onoj mbazi podmornica. Metro cisti. Grudvanje i jurnjava po hodnicima.

Ja i dalje ne mogu da se ubacim ni na jedan server.Uradio sam ripeir i ispljunuo mi ikonu za BF4 na desktop(ali 32-bitna verzija).Nisam ni pokusavao da startujem da vidim da li ta radi.Ne znam sta su ske@#ali ali svaka im cast na doslednosti,jedan pec resi 3 problema i stvori 10 novih.U principu,jedini bedak koji osecam je sto sam dao 35e za igru.Sto je najjace(i vec sam napisao) BF3 se vratio iz mrtvih,u filteru sa Conq/Rush/Scavenger,32/64 igraca,1-5 praznih mesta na serveru,ima preko 100 servera.Naravno,samo Evropa.

Edit: da,i nema Powered by Boris Lozac Hadcore.

Poslednja izmena:
Edit: da,i nema Powered by Boris Lozac Hadcore.

Pa hit detekcija je bolja na HC jer nema trouglica i samim tim server i kompjuteri se manje opterecuju! :d
To je Boris nebrojeno puta dokazao...

Mom kolegi se rušilo, BF4 stop working. Obrisao profile iz my documents i sve pet.

Od kako sam počeo betu hardline da igram bf4 mi počeo brljaviti, ne mogu ni na jedan server da upadnem.
Pojavi se crni ekran sa onom belom linijom gore desno i tako stoji po par minuta, posle toga mi igra crashuje.
Listao sam njihove forume i uradio kako oni savetuju.
Prvo sam radio repair igre iz origina, pa zatim update direktX, reinstalirao microsoft c++ 2012, obrisao profil u dokumentsu i namestio da igru pokrecem kao admin.
I bez problema sam upao na prvi izabrani server.

To igra neko? Ja sam 10x duze skidao nego sto sam igao. Los je dlc :)

Odlicna novina.

P.S. Ovaj Desert Eagle izgleda nevjerovatno dobrooooo

Jos samo kada ikone ne bi zauzimale po 10% ekrana...

Da nismo vezani za konzole pupcanom vrpcom odavno bi bio interface size slider.

Zato je HC mama. Samo ti i nisan, nista vise ne treba :D

Pozdrav kolege forumasi.Imam sledeci problemcic sa igrom (narodnom verzijom).Ako se to uopste moze i nazvati problemom.Tako igra ima neke cudne bagove.Radi sve sjajno,kao podmazano,na mojoj konfiguraciji win 8 sve na maks 45,50 fps retko kad ode na 35 i tako nekad krene da secka tj secne na sekundu pa nastavi normalno,pa secne pa isto .Takodje desavalo mi se da igra cudno zabaguje.Penjem se uz merdevine i odjednom odletim negde i hodam po oblacima,ili kad sam ulazio u brod misija po kisi pored mora da se popenjem uz neke merdevine samo sam upao odjednom ,kako ne znam ni sam izmedju nekih stena i u vodi sam.Ne moze nikako da izadje .Da ne nabrajam jos more bagova koji su me zadesili.Imao sam par puta takodje pojavu da igra jednostavno izbaci,al ovo seckanje me najvise nervira.

Poslednja izmena:
Igra je bila vrlo bagovita kad je izasla, kao sto mozes primetiti, jer ne mozes da apdejtujes. Mada neces dugo trpeti to, predje se SP za 6-8 sati max.

Prepuno bagova.Sedim u kolima,misija kad pobegnemo iz zatvora dodjem pred onu garazu kad treba da udjem,nema zgrade,odjednom se pojavi,a ljudi nece da izadju iz kola.Izadjem ja nekako na jedvite jade,al nista se ne desava,mozes samo da se vrtis u krug,a jedan vojnih se vidi kako je zabijen pod zemlju,pola mu tela viri i seta tako.Uzas ...Al ovo seckanje me izludjuje.Jel imao neko taj problem ?Presao sam je par puta la nekako me sva ta grafika mami da je igram jos...Zato bi voleo da to nestane.Ako ima neki lek koji moze da pomogne.

Batali to, ionako je SP dosadan. CoD ima bolji SP,igraj njega. Battlefield je za multi.

Presao sam i ghost .Samo sto ja volim sp.Znaci nema resenja za seckanje ?

@cufi

Ako mislis na cetvorku, mozda. Ako mislis na ostale,naravno da je i dalje vrhunski. Nije ni cetvorka losa, ali opet, nije ni nista posebno.

Presao sam i ghost .Samo sto ja volim sp.Znaci nema resenja za seckanje ?

SP BF3 je dobio bugfix nakon tacno godinu dana. Nemoj se puno nadati. Ako ne misliš igrati MP, ne igraj nikako. Jedva se krpe multi bugovi. SP ce doci na red mozda nikada.

Zna li se kad će?

A sta je dragons teeth ? Koliko sam ukapirao, neke urbane mape. Samo da ne bude close quarters all over again.

Mislim da ce biti nesto tipa Aftermath,po velicini i izgledu,samo bez rusevina.

Nazad
Vrh Dno