Šta je novo?

Battlefield 4

Ja mislio da treba birati sto veci ping... mozes li da mi objasnis sta je problem, zasto ih treba izbegavati ? Meni to izgleda kao na mobilnom - sto veci broj zelenih linija na serveru-bolja konekcija ?
Znaci li to da je bolje igrati na americkim serverima gde je ping mala crvena linija... umesto 4 zelene na nemackim serverima?

Ličino!!

Ja mislio da treba birati sto veci ping... mozes li da mi objasnis sta je problem, zasto ih treba izbegavati ? Meni to izgleda kao na mobilnom - sto veci broj zelenih linija na serveru-bolja konekcija ?
Znaci li to da je bolje igrati na americkim serverima gde je ping mala crvena linija... umesto 4 zelene na nemackim serverima?

Iskljuci americke server, igraj samo na evropskim. Poredjaj po pingovima i igraj na onim koji imaju najmanji ping i ne razmisljaj previse o tome :)

Ja igram na serverima koji imaju oko 30-40 ping. Mada primetio sam da ono sto pise u server browser-u cesto ne odgovara onome sto vidim kada udjem u igru, ping mi je redovno veci od onoga sto sam video.

Pa moze li neko da mi direktno odgovori - kad udjem u Bf4 server browser: da li da biram sa vise zelenih linija ili one sa malo (tj. crvenim)

Zeleno - dobro
Crveno - lose

Ping treba da bude sto manji (ms),.biraj sta hoces.

Da li mi se samo čini ili je igra još gora posle ovog zadnjeg peča. Sada je teže ubiti nekog nego što je to pre bilo??? Odigrao sam nekoliko partija i bilo tvrdo uglavnom 1:1 izvučem deblji kraj ***

Imam isti osjecaj. Uredno registruje pogotke ali ljudi teze padaju.

I kod mene je isto, nikada ovoliko municije nisam trosio po kill-u.

Trebalo bi da smo se do sad naucili, da DICE kad popravi igru uspe i da je jos vise pokvari...

Ljudi na kom serveru igrate, jel moguce da nema nijedan nas?

Ljudi na kom serveru igrate, jel moguce da nema nijedan nas?

Vrlo moguce. Jer i kad su bili, zjapili su prazni 99% vremena.

Ja preferiram nemacke servere zbog odlicnog pinga uvek oko 30 a u samoj igri oko 40. Zatim engleske, pa holandske.

Francuske, ruske, itd. izbegavam kao i ove sto ne znam sta rade u Evropi tipa Izrael, Alzir itd.

Poslednja izmena:
Ruske i poljske zestoko izbegavam zbog kradje naloga i mnogo lazova.

Da li jos neko ima problema sa lagom, konstantno izbacuje ovaj znak da konekcija nije u redu:

f883cd165912ca25145653c0e4fb64d1.jpg

Ping je stabilan, ide oko 40 i koji god server koristio igra se raspada, trese, kliping ubi u pojam. Pogotovo kada koristim neko vozilo.

Mozda je do wireless konekcije ako nju koristis, meni je uglavnom do toga.

Ne koristim wireless. Ali sam iskljucio isti na ruteru ako se neko slucajno zakacio. Promjenio sam dva mrežna kabla i isto.

postoji veliki broj F2P igara koje ljudi instaliraju, a usput im se gotovo bez znanja instalira neki klijent koji radi u pozadini - a vrsi funckiju p2p (seeduje igru koju ste skinuli)
Jedan od tako "vrsno popularnih" je Pando Media booster... ja sam ga dobio uz LORT Online, a znam da ide i uz League of Legends.
Ubijao je ping, imao sam nevidjeni rubberband u MP igrama

Vrh Dno