Šta je novo?

Battlefield 4

Pa isto kao i MOH. Mislim da ovdje pokusavaju imenom da privuku kupce. Sta god da izbace, nece biti BATTLEFIELD ma kako ga zvali. Kao sto nije close quarters DLC i masa stvari.

Pa isto kao i MOH. Mislim da ovdje pokusavaju imenom da privuku kupce. Sta god da izbace, nece biti BATTLEFIELD ma kako ga zvali. Kao sto nije close quarters DLC i masa stvari.

Opet ne kapiram jer su sa Bf4 usrali motku sa COD igracima, cije sad igrace misle da prevare?
CS:GO?
Srecno im bilo...

Poslednja izmena:
Jurili su za masom, i sad su izgubili ljude i koje su imali. Nadam se da im je dovoljna lekcija za ubuduće.

Mislio sam na one koji "ne funkcionisu" na vecim mapama nego cekaju nesto tipa Close Quarters DLC.

A koji ce ti "moj" Close Quarters DLC... kad na njemu ne mozes da satavis TDM... kao is ca CoD MW3 - platis najpopulernije nove mape... I nikad ih ne zaigras TDM jer ne moze da se sastavi ekipa na serveru...
Ti DLC su velika i beskorisna prevara... samo sto prvo ispalis Evrice a onda ukapiras...

Samo sto je interesantna cinjenica da poslednji MOH ima sasvim solidan multiplayer, iako veze sa vezom nema sa starim naslovima, svejedno je dobar.

Prebacite na 1:09, poceo sam da placem od smejanja...

Preporuka za bonus klipove, serijal. Gledam ih redovno. Uljepsaju mi dan. Ima dosta epic scena.

Opet imam problem sa downloadovanjem igre. Imam download loop i stalno mi sa 99% vraca na 96% i tako ukrug. Znam da je bio neki fix sa promenom dns servera ali ni to mi vise ne pomaze. Prvi put jeste,sad ne funkcionise. Jel zna neko kako da skinem igru do kraja? gugl ne pomaze,nema nista

Ima neki update-230 MB.

We've started rolling out a new Battlefield 4 update for PC.

All update details below.

June 03 PC Game Update Notes:
- Improved/reduced explosion induced camera shake
- Character collision improvements
- Fix to reduce object damage mismatch between client/server.
- Fix explosion packs not being able to be shot sometimes
- Improvements for client side packet loss
- Client crash fixes
- AMD Mantle multi-GPU improvements
- Carrier Assault game mode reports bug fix
- High Frequency Network update
-Added High frequency “bubble” updating player movement, stance, rotation, damage and projectiles at a separate rate on foot and in vehicles
-Added option to control client side update rate setting

Poslednja izmena:
šta to znači 30Hz refresh rate u smislu poboljšanja igre?? Šta se dobija time ja sam laik i nemam pojma.

šta to znači 30Hz refresh rate u smislu poboljšanja igre?? Šta se dobija time ja sam laik i nemam pojma.

Poboljsan hit reg, bolje napucavanje, " smaller behind walls kills " etc ... Najkrace sad bi ono u sta pucas trebalo da padne :d

Evo jos jedne montaze od mog ortaka Denisa,

precizan je hebekevu

Covek je zivotinja :D
Secam se kad smo igrali jednom Caspian, on u tenku a ja gunner, to ti je kao da sedis u prvom redu u bioskopu avoini i helikopteri padaju sa svih strana ja ne znam sta se desava, ali vidim da poeni stizu li stizu.
Jednom je za manje od 15s oborio 2 jeta i helikopter.
Samo zbudzis kokice i uzivas :) jer realno pored takvog igraca nista drugo ne mozes ni da radis...

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne razumem kako moze tako da proceni i visinu i brzinu kretanja. Strasno!

UT i QIII su se vise oslanjali na reflekse. Pogadjas gde uperis nisan. Osim rocket launchera i BFG

Poslednja izmena:
Vrh Dno