Šta je novo?

Battlefield 4

DRAGON'S TEETH-Summer 2014
ALL-OUT URBAN WARFARE

The action movies into dense Asian Pacific cities. Join the urban all-out war with game-changing destruction in four all-new multiplayer maps.

Battlefield 4™ Dragon’s Teeth drops you into urban combat across Asian cities in four all-new multiplayer maps. Wreak havoc in a floating restaurant or drain the lake opening up for a frontal vehicle assault, all while the battle rages between the modern high rises of Sunken Dragon. Fight among the huge monuments of despots in the grey concrete Propaganda. Wage wars within the bustling alleyways and upon the rooftops of Pearl Market. Cruise with fast-moving PWC’s on the canals in the pristine park to get the upper hand in the blazing infantry battle of Lumpini Garden. Battlefield 4 Dragon’s Teeth also includes five new weapons, the Ballistic shield, the controllable unmanned ground vehicle R.A.W.R., ten assignments and the new game mode Chain Link, where you create chains by linking together capture points to win the battle.

KEY FEATURES

4 all-new multiplayer maps set in Asian cities
- Lumpini Garden
- Pearl Market
- Propaganda
- Sunken Dragon
5 weapons all-new to Battlefield 4
2 additional gadgets
- Ballistic shield that blocks incoming bullets.
- The R.AW.R., a controllable unmanned ground vehicle armed with machine gun and grenade launcher.
Link together capture points to win the battle in the new Chain Link game mode
10 new assignments with unlocks for each

http://www.battlefield.com/battlefield-4/expansion-packs/dragons-teeth

Samo 30 Hz :/

Premium je još mogao uz preorder da se uzme stoga mi nije baš jasno reklamiranje te usluge tek sada, sedam meseci nakon izlaska igre. U stvari jasno mi je, fejluju sa prodajom dlc-a pa se hvataju za slamku. Izgleda da im i marketing opasno trokira.

@Joda da si ti meni živ i zdrav ja taj premium imam još od prvih dana igre. Nije valjda da i ovu igru igraš?

Poslednja izmena:
Ne može marketing da spase promašaj. Battlefield publika je generalno zahtevnija od CoD, pa njima ne možeš da serviraš ****** koje će automatski da kupe.

Ne može marketing da spase promašaj. Battlefield publika je generalno zahtevnija od CoD, pa njima ne možeš da serviraš ****** koje će automatski da kupe.

Pa battlefield publika ovo odavno i ne kupuje, ovo i jeste za "CoD publiku"...

Što je najgluplji mogući potez. Pucali su sebi u stopalo i sada ćopaju s ovim reklamama.

Dok ih Titanfall gazi iz sopstvenih redova, jer je mnogo privlačniji CoD publici. Čiji sam bio član, i uredno napustio od zadnjeg MW fijaska.

Da se razume igrao sam još prvi Battlefield, ali su uspeli da me odbiju od njega kao i od CoD-a.

Poslednja izmena:
Ovaj DLC mi bas deluje obecavajuce. Svidja mi se sto ubacuju riot shield, letece robote sa montiranom masinkom i ostale genijalnosti. Noobovi i trolejbusi nemaju dovoljno alata na raspolaganju... UCAV, unmanned mortar, EOD botovi... koliko gluposti jos planiraju da ubace u igru?

Ne izvrci moje reci :). Sve BF igre zajedno pre BF4 nisu imali ovoliko nubarskih gedzeta ( UCAV, mortar koji se upravlja preko monitora, leteci bot sa masiinkom, EOD BOT, airburst, zilion lock on oruzja, stitovi... ) .

Leave it to DICE to balance stuff...

Ma bre oni ljudi bukvalno koriste BF 4 kao beta test platformu za svoje sledece igre. Taj riot shield ce sigurno biti u nekoj sldecoj igri koja koristi isti engine. Koriste igrace kao beta testere.

Osecam da ce ubaciti X Wing letelice sledece...

Da, sam plaćaš za beta test koji njima treba. Podseća me na Sojera i bojenje ograde.

Poslednja izmena:
new-battlefield-game-clues-spotted-in-battlelog-update-reports-140120093241.png

http://www.ign.com/articles/2014/05/27/battlefield-hardline-leaks-thanks-to-battlelog-update

Nazad
Vrh Dno