Šta je novo?

Battlefield 4

Citam onu temu za crashovanje, jeste igra i dalje beta ali kakve sve probleme ljudi prijavljuju ne mogu a da ne pomislim da je nesto do njih, mozda oni sto imaju 45 stvari dole kod sata, i sto klikcu na "click here to download 1 million dollars!". Neki crni ekrani, BSOD-ovi, trepere teksture.. nesto mi sumnjivo da je bas sve do igre.

Citam onu temu za crashovanje, jeste igra i dalje beta ali kakve sve probleme ljudi prijavljuju ne mogu a da ne pomislim da je nesto do njih, mozda oni sto imaju 45 stvari dole kod sata, i sto klikcu na "click here to download 1 million dollars!". Neki crni ekrani, BSOD-ovi, trepere teksture.. nesto mi sumnjivo da je bas sve do igre.

Interesantno onda da istim tim ljudima ostale igre ne crashuju...

Pa ako bi izlazio na modnu pistu sa tim puskama onda ok ,a da li izgledaju plastično nebitno vaznije su karakteristike istih.

Ma 100% si u pravu, svima su kompovi u raspadu, nemoguce da je do igre...

Ti si prodao igru, sta sad oces :) Do igre je verovatno, al bas BSOD-ovi? Svasta ljudi rade s kompom, neki iz neiskustva, neki namerno (crazy overclock) i cim dodje neka zahtevnija igra dolazi do problema..

Necu nista, ali valjda mogu da komentarisem. Mada ako mi ti zabranis evo necu vise majke mi :d

Ima tu dosta istine, da kod dosta ljudi sistem nije podesen kako treba.
Ali mnogo veci problem je to sto je igra bagovana nevidjeno.

Ali nevjerovatno kako svima sve ostale igre rade kako treba ali samo BF4 pravi probleme i samo kad se BF4 upali dolazi do ozbiljnih problema sa racunarima :d

Da, ali koja igra zahteva 60 FPS da bi bila savrseno igriva?
Crysis 3 mozes sasvim lepo da igras i na 20 FPS, drugacija igra, drugaciji engine.
Nije da ih branim, daleko od toga, ali i ljudi preteruju.
Koliko se secam kroz pricu drugih clanova i sve druge BF igre su bile bagovane, pa su krpljenje posle.
Npr BF2 je lupam igralo milion igraca, dok BF4 igra 10 miliona, znaci 10x vise ljudi, pa je logicno i da ima vise zalbi.
Meni igra radi normalno u zadnje vreme, nema zakucavanja, mozda jednom u 5,6h.

Naravno da nisu popravili kasno pojavljivanje markera na hc..
Al da kucnem o drvo, celu partiju sangaj izdrzao, evo sad i burazer na tdm..

BTW evo nekih informacija u vezi servera.

bf4.jpg

Da, ali koja igra zahteva 60 FPS da bi bila savrseno igriva?
Crysis 3 mozes sasvim lepo da igras i na 20 FPS, drugacija igra, drugaciji engine.
Nije da ih branim, daleko od toga, ali i ljudi preteruju.
Koliko se secam kroz pricu drugih clanova i sve druge BF igre su bile bagovane, pa su krpljenje posle.
Npr BF2 je lupam igralo milion igraca, dok BF4 igra 10 miliona, znaci 10x vise ljudi, pa je logicno i da ima vise zalbi.
Meni igra radi normalno u zadnje vreme, nema zakucavanja, mozda jednom u 5,6h.

haha ma jok bre i 10 fps je dovoljno. Sta sve neces procitati ovde. I kakve veze fps ima sa tim sto posle patcha dobijam crash to desktop regularno,a pre toga patcha je bio jednom na 4h igre recimo? Razlika je jedan patch instaliran.

Za teksture sam i ja mislio da je to ljudima do drajvera ali pre neki dan sam i kod sebe iskusio to. Hardver koji imam nije nikakva egzotika, prilično je uobičajen a drajveri su uvek apdejtovani. Izgleda da je sve to do sreće, odnosno nesreće. Postoji bezbroj različitih konfiguracija i istina je da ne mogu da vode računa o svim tim kombinacijama ali kada se slične stvari dešavaju i na XBox onda je ogromna verovatnoća da je to ipak do njih.

haha ma jok bre i 10 fps je dovoljno. Sta sve neces procitati ovde. I kakve veze fps ima sa tim sto posle patcha dobijam crash to desktop regularno,a pre toga patcha je bio jednom na 4h igre recimo? Razlika je jedan patch instaliran.

Pazi meni se potrefilo da sve tri Crysis kad su izasla imam slab komp i prelazio sam ih bez problema na 20-30 FPS.
To je specifican engine, bilo je price o tome XY puta ovde, da si malo pratio znao bi. ;)

Šangaj zakucao posle 15 sekundi, kao i uvek :)

Borise, uopste mi nisi jasan. Cak je i sam DICE priznao da postoje ogrmoni problemi sa stabilnoscu igre, i da prestaju sa radom buducih DLC-ova dok ih ne srede, a ti i dalje prikazujes sve kao da je se sjajno i bajno.

Na battlelog forumu svakih 5 sekundi se pojavi tema posvecena problemu sa CTD. Jedna tema o crashovima ima 400+ strana samo. To sto ti nemas nekih problema, ne znaci da vecina ostalih nemaju.

Imam svezu instalaciju Win 8.1, najnovije drajvere, pa sam crashovao do sada 1/3 odigranih partija.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670158725597/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064770068325918/

Sad se dosta njih zali i na BSOD...

Poslednja izmena:
Ne prikazujem bre :) I meni puca cesto, al za bsod-ove moram da sumnjam i na lose podesen sistem/windows zreo za reinstall..

Pa meni je crashovalo i na original Win 7 i sada na Win 8.1, nema veze sa sistemom ili hardverom. Kako sam presao dve igre ( AC4+B:AO ) bez i jednoj jedinog CTD ili nekog drugog problema a ovde mi svaka treca partija pukne.

Jedina mapa na kojoj do sada nisam crashovao je Zavod.

Ne prikazujem bre :) I meni puca cesto, al za bsod-ove moram da sumnjam i na lose podesen sistem/windows zreo za reinstall..

Kod mene je frišak sistem, tek instaliran, pa BF4 puca ko petarda. Nekad posle 5s, nekad posle sat vremena. Nije do sistema.

Mene samo zanima ako je problem oko instalacije sistema zasto onda igra i na PS4 konstantno crashuje?

Pricam o B S O D -ovima, cita li iko ista.. :)

Upalite Operation Locker, tamo nista ne puca! :d

Meni na ultra high baca directx error, dok na medium sve lepo, tek poneki sound loop.

Da kucnem u drvo, odigrao prvu pariju bez problema. Mapa Zavod, TDM. SympathyChan mi je nick na Originu, pa može da doda ko hoće, posebno ako ne igra ovo na život i smrt, nego iz sprdnje i zabave, pa dok se ne uhodam i ja u ovo.

Vrh Dno