Šta je novo?

Battlefield 4 nagradna igra

mafiya

Cenjen
Učlanjen(a)
23.05.2012
Poena
151
Dragi gejmeri

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo da je -SMG- Serbian Multi Gamers zajednica spremila za vas zanimljive zimske praznike.
Naime očekuje vas velika nagrada igra u kojoj se svi mogu takmičiti i boriti.

http://www.serbian-multi-gamers.com/

Prijave su do 6 decembra 2013 godine i možete početi sa njima odmah kako bi bili upisani na listi igrača jer mesta na serverima jesu ograničena (64 slota). Jedan igrač može se prijaviti samo za jedno od 3 ponuđena takmičenja.

Prijave možete obaviti na sledećem linku.

http://www.serbian-multi-gamers.com/phpBB3/viewtopic.php?f=51&t=78

Nagrade su kao što ste mogli da vidite na slici 3x po Battlefield 4™ Digital Deluxe PC verzija.

1. Nagradna igra počinje 7 Decembra 2013 godine
1000 Tiketa Team DM Hard Core Noshahr Canals
Prvi igrač u pobedničkom timu pobeđuje.

2. Nagradna igra 14 Decembar 2013 godine
1000 Tiketa Conquest Hard Core Operation Firestorm

3. Nagradna igra 21 Decembar 2013 godine
1000 Tiketa Conquest Domination Hard Core Ziba Tower

Želimo vam puno sreće u borbi i nadamo se da ćemo se uskoro sresti na frontu

300 h na HC Zibi - rado bih se priključio al' sam okačio BF pušku o klin.
Jedan fin kamperski savet - saksija napolju pored bara, prva do bazena.
Izuzetan pogled na flag prekoputa, sobu ispod, kao i levu polovinu terase.
Prigušenog kampera tu retko kad vide. 20+ kills iz iskustva :d

Takmicenje ce sigurno biti jer igrice su vec narucene.Sto se tice novosti pratite website redovno cemo vas obavjestavati o promjenama ako bude itd.

Takmicenje ce sigurno biti jer igrice su vec narucene.Sto se tice novosti pratite website redovno cemo vas obavjestavati o promjenama ako bude itd.

E, a stvarno,pa dotle ce i igra izaci (verovatno),mislim odakle vam decembar,pa to takmicenje moze biti bilo kada,od sad pa na dalje.

Bila je "nagradna igra" za fc3 i sumnjam da su ikom dali. Uslov za uccesce je bilo sub, like fb page, sto znaci da su hteli da se promovisu

300 h na HC Zibi - rado bih se priključio al' sam okačio BF pušku o klin.
Jedan fin kamperski savet - saksija napolju pored bara, prva do bazena.
Izuzetan pogled na flag prekoputa, sobu ispod, kao i levu polovinu terase.
Prigušenog kampera tu retko kad vide. 20+ kills iz iskustva :d
Sta 20+?

Bila je "nagradna igra" za fc3 i sumnjam da su ikom dali. Uslov za uccesce je bilo sub, like fb page, sto znaci da su hteli da se promovisu

za tvoju informaciju trebala je biti nagradna igra za FC3 ali nije,bile su dve nagradne igre za BF3 premijum i obe su predate pobjednicima.
tako molio bi da netrolujes, i za te nagradne igre sto su bile nije mogo niko igrati osim ljudi iz Clana.
A ovo takmicenje moze igrati bilo ko i kao sto vidite netrazi se nista zauzvrat.

pozdrav od -SMG-

Ova tema nije napravljena za spam vec za inormisanje domacih gamera.
Nikakvo lajkovanje nije potrebno,ko zeli da igra i osvoji nagradu dobro dosao je.
Za razliku od nekih mi pokusavamo da napravimo domacu zajednicu,a ljudi koji ovde trojuju isti su oni koji su unistili ideju (UAOS)
Na svim nasim serverim su ljudi dobrodosli i namjenjeni su domacoj zajednici.
Serveri ce se i dalje prosirivati za razne igre
Za razliku od neki koji samo troluju i sputavaju mi samo pokusavamo da prosirimo srpsku gaming zajednicu, i podignemo na visi nivo a mogu ce je i takmicarski.

Da bi ste ucestvovali i pobedili potrebno je samo da imate Battlefield 3 i taj dan da igrate i da ste se najavili da cete igrati. registracija je potrebna jer broj ucesnika je ogranicen na 64 po takmicenju (max.broj slotova na serveru).

Zamolio bi administratore da spam brisu jer mi nismo dosli ovde da se svadjamo i prepucavamo,a ljude velikih reci i misli vise bi voleli da vidimo na delima.

Hvala i pozdrav od -SMG-

Drugo je trolovanje drugo je istina. Ti upravo spamujes
ps sumnjam da se dali 200e za bf4...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno