Šta je novo?

Battlefield 3

Ne "lupetam" ja ništa, smiri malo strasti. Moje iskustvo je ovakvo, nema potrebe da se nerviraš...

Ne, uopste ne lupetas osim sto siris tu gluposti po forumu da je neigrivo sa 4gb i da imamo 15fps po tvom 'testiranju' sa 4gb LOL :D... Ja znam da meni igra besprekorno radi, high podesavanja, tek ponesto na ultra, bez AA naravno.... nisam lud da napucavam podesavanja a igra da mi slabo radi pa da nmg mrtvog slona pogoditi, ipak je ovo multi igra gde mora ici mnogo tecno.

Ne, uopste ne lupetas osim sto siris tu gluposti po forumu da je neigrivo sa 4gb i da imamo 15fps po tvom 'testiranju' sa 4gb LOL :D... Ja znam da meni igra besprekorno radi, high podesavanja, tek ponesto na ultra, bez AA naravno.... nisam lud da napucavam podesavanja a igra da mi slabo radi pa da nmg mrtvog slona pogoditi, ipak je ovo multi igra gde mora ici mnogo tecno.

Opet ti... ne širim nikakve gluposti već je ovo MOJE ISKUSTVO sa dotičnom igrom, ne moraš da se složiš sa njim ali nema potrebe za prozivanjem. Uživaj...

Sa 4GB rama je nemoguće igrati. Na dve mašine sam probao na low detalje i igra prosto secka i štuca. Zauzima oko 6.5-7GB Rama dok radi tako da nažalost bez 8GB nije preporučljivo igrati.

U više navrata sam cuo za slucja gdje ljudima igra ne radi dobro sa 4GB. Bez obzira na zuzeće, igra trza i štuca stoga nekome ce raditi sa 4GB dok nekome jednostavno pravi problem i dok nisu proširili na 6 ili 8GB, nisu imali fuidan gamepaly ali reci da igra zauzima 6-7GB je van svake potrebe.

1680x1050. Postavke na HIGH i igra zauzima niti cijeli 1GB:

66f4ae574779e02dbee30e6440fe7d8f.jpg

(oman mapa, server sa 64 igraca)

Imam FXAA i mozda ce se taj broj razlikovati sa defaultnim bojama, od mape do mape i od rezolucije do rezolucije.

4GB su potrebna da radi windows kako treba sa dodatnim aplikacijama a onda i BF3 jer meni trenutno win zauzima 2.73GB, dodaj tome BF3 i eto ti skoro 4GB i bilo bi sigurno problema stoga se moze covjek i licno uvjeriti zasto nekome ne odgovara 4GB a nekome da ali nemoj bezveze govoriti da igra zauzima 7x vise od onoga sto zaista jeste.

EDIT:

Vjerujem da u ramu igra ili win ostavljaju neki keš ućitanih mapa. Pokrenuo sa, drugu mapi, palace.. ULTRA postavke i zauzima jednako. Ne prelazi 1GB. Al icjelokupno zauzeće sistema je preslo 4GB:

8dd5c6f325bb61c00faa6613d859780c.jpg

Tako da se i iz ovoga moze zakljuciti da nekome 4GB moze biti kriticno. Posebno ako ostavlja PC na sleepu kao kod mene pa dodaj tome da se moze ostaviti i photoshop i sto sta nesto u pozadini ali takve stvari na kraju nemaju veze sa samom igrom. Moja preporuka jeste minimalno 6GB radi ovakvih stvari ali nije pod moranje.

Poslednja izmena:
Probao sam istu mapu sad upravo na Win8 i zauzeće je okvirno 1.1GB. Nešto izgleda nije u redu sa igrom jer pre 6-7 meseci sam pogledao task manager nakon stavljanja 16GB rama i video zauzeće od 6.7GB, nakon malo googlanja vidim da i drugi imaju slične probleme: http://goo.gl/Vgr1u

Izgleda da je bio memory leak...

Ja takodje imam 4gb i igra radi savrseno sve u fullu.

Ovdje neko debelo trolluje...

Nisam igrao online oko mesec dana, danas je upalim i posle nekih 3-4 min izbaci me sa servera i pise :

Treba da update-uješ Punkbuster, sve ti piše u toj poruci...

Apdejtuj PB.

Može neki program za prosečan broj FPS u igri? Testiram nešto u BF3, pa mi treba...

Mislim da njemu trebaju rezultati tipa min, max, i prosjecan FPS. Mozda MSIafter... ali nisma siguran.

Da, to mi treba. Min, max, average. MSI After ima trenutni fps, ali nema prosečan. Probaću sa FRAPS, mada, mislim da neće moći, jer hoću da mi u svakom momentu pokazuje trenutni prosek.

Proguglaj, takvo nesto ima samo mi nikada nije trebalo.

Ima li vas jos aktivnih? nadjite me na battlelog pa da igramo : Djumax

Ima nas of kors, ja ne odustajem od BF3 nikad ikad.... :p

Nije to ništa, ima ih koliko hoćeš. Ja sam developer na igri i od samog početka sam gledao takve budale a EA podrška je jako spora sa banovanjem. Bilo kako bilo neće mi nikad uništiti mišljenje o igri, kad naidjem na takvu budalu prijavim ga i idem dalje.

Pogledaj video sa njegovog profila. Ja nisam nista sumnjivo vidio osim sto mu je MP7 precizna sa hip fire na prilicno velikoj udaljenosti za takvu puski ali mozdai jeste takva.

A mozda koristi čit "kada ne snima klipove".

Ma prijavljivao sam i ja ali dzaba...Sva sreca pa takvih imbecila nema mnogo inace bi MP bio uzasan. Taj defektas danas udje na server i odjednom pola ljudi "oooo neee evo citera",onda fino krene sa operisanjem i nikom nista...ffs

Poslednja izmena:
Šteta sto nema sniježni camo. Bas bi svježili igru. Mozda ubace kroz assignments.

Vrh Dno