Šta je novo?

Battlefield 3

Jel vam se nekad desava bug da protivnika u vodi ne mozete ubiti, tj ne registruje pogotke uopste? Npr Ziba tower bazen kod zastave C

ma to je to, ne mogu oni podneti da ih srbin kida. zato ih barem nole kida na terenima i ne mogu mu nista bre!!
Svaka ti je ko Njegoseva!Ja za sebe mogu reci da sam nikakav igrac,to se vidi i po mom K/D ratio koji je 0.6,odem da se "istresem" posle radnog dana i to je to,ali najsladje mi je kad nekog "prikoljem",a ova dvojica sminkera su mi bas naisla!
Dali moras biti Premium igrac da mi mogao staviti neki server pod omiljeni?

Ne moras, jedva sam naso tu "stvarcicu" :D Ispod "JOIN SERVER"

^
Nasao,bas su ga zavukli!Hvala!

bro82 - Nemoj se zamarati kikanjem na osnovu državljanstva jer se to u vecini radi da se server ogranici sa nekim korisnicima na koje se racuna da imaju manji PING. Pa onda ograničiš server recimo na svoju zemlju a svi koji se prikljuce da nisu iz te regije budu izbačeni. Sad' njima je trebalo 20 min da te kikaju. Mozda je lag aktivacije.

Mene zabrinjava broj cheatera/hackera na BF3 serverima...Jadan onaj Punkbuster.

Ja se ne sećam da sam skoro naletio na nekog očiglednog čitera. Izgleda da su se malo sredili

Sredili ili ne, nisu ti potrebni čiteri, dovoljni su i makro "korisnici" i uništiće ti bilo kakav pokušaj uživanja u BF3 (a cheater-a ima sigurno). Osnovni razlog nepostojanja killcam-a ili spectatora je upravo nepostojanje dobre volje za borbu protiv cheater-a... Da ne spominjem engine fail-ove. Kad se ovakve stvari desavaju u CoD-u koji je daleko manje kompleksan od BF3, mogu misliti šta se sve dešava u Frostbite-u...

Da sumiram sve, bez killcam-a ili spectatora nikad nisi siguran da li je neko cheater ili je samo bug/netcode u pitanju.

Poslednja izmena:
Ma daj molimte, pa lag sa klipa je mizeran sam oje dramatičniji zbog slo mo efekta. Sasvim normalan za današnje tehnologije interneta. Mozda je taj lag u BF3 veci ili manji ali ne igra veliku ulogu jer je igra kratko-jasno igriva a zahvaljujuci hit regu na klijent strani, osjecaj je kao instant. Sa druge strane zbog toga i imamo veliki broj čiter ali.. sta da se radi, ne moze i jare i pare. Uvijek moze bolje ali kao da druge igre nemaju problem a porediti drugu igru u drugom engineu ..kakve to veze ima isačim ? Moze igra biti 2D pa da ima lag od 5s iz nekod ko zna kojeg razloga..

Poslednja izmena:
Pokazao sam COD BO2 koji, dok se igra deluje savršeno sync-ovano i lagfree, e sad BF3 u kom se golim okom vidi i bez ovakvih poređenja dešavaju svakave gluposti, ne mogu ni da zamislim šta bi sve videli :D Eto i razloga za nepostojanje spektatora. BTW ako ti smatraš da je onakav lag ok i podnošljiv, onda mi je jasno odakle ti tolika snaga i volja da braniš BF3 konstantno.

@Glenn
Ja sam uvek bio van te price o nacionalizmu i takve gluposti,ali sreca za nekih 400h koliko imam ukupno u BF3 ovo mi je drugi put da mi se desilo ovako nesto!Inace uglavnom biram servere sa ping-om od 40-70,a sam moj ping u igri je oko 60!Zadovoljavajuce!Uzgred sto se tice citera sada i onda kada je izasla igra,cini mi se da je sada mnogo bolja situacija!Najvise sto mi se svidja je to koliko se mozes nasmejati!Juce udjem na jedan server(Caspian Border mapa),a ceo moj tim u bazi i rokaju se izmedju sebe,lece jedni druge popravljaju vozila,ma opsta smejurija!Kakvi su to samo komentari bili,na kraju je ostalo njih troje iz protivnickog tima od njih 16!Da mi je to bilo snimiti!

Poslednja izmena:
zuloom - Ne znam kakve ti probleme imas u BF3 ali ja ih nemam. Tolerancija na kašnenje koje si pokazao je razumljiva a ja ne znam sta si ti igrao pa je lag 0.001 sekundu ili instant.

Lag, trzanje postoji u BF3 sa vremena na vrijeme i mislim da je do servera. Kada nema laga igra je kao instant. Savrseno nije, ponavljam ali mi taj lag o koje mgovoris ne utice na igru ni 5%.

Branim igru.. kako necu postavljas drugu igru za radi pljuvanja po BF-u..

bro82 - Nemoj se zamarati sa tim nacionalnim kikovima. To je u folu da njemac uzme server u njemačkoj, limitira na njemacku, italiju, UK, francusku a ostali dobiju kick kao ti. I ako ti mozes imati manji ping nego onaj iz UK, nije bitno, stavr je da ostale zemlje nemaju pristup.

Mislim, postvi sebe u situaciju da te neko ubije, bas bi ti kikao sa servera neku osobu radi toga ? Mislim taj neko bi onda ibacio desetak ljudi najmanje jer su ga ubili i plus tome napisali da ti nije dozvoljen oradi državljanstva.

Kada te kicka admin pise da te on kikao i pise razlog a ovo za državljanstvo je mislim automatizacije. K okada bi u srbiji uzeli server koj ise nalazi u srbiji i limitirali samo na balkan recim oradi govornog podrucija. Svi ostali bi dobili kick kao ti, da im nije dozvoljeno jer su iz druge drzave i ako mogu imati manji ping.

A i na kraju krajeva, ako te neko kikne zato sto si ga ubio.. onda je bolje i za tebe da ne igras tu.

Poslednja izmena:
Kako glupo sto se ulazi kroz pretrazivac, mnogo je bolje i brze kad bi imala menu.
i ima li neko resenje za sporo ucitavanje mape?

Meni je dooooosta bolje ovako. Isti sistem koristi i auro club reovolution. Mogu raditi ostale stavri dok cekam da udjem ili čatam s nekim.

Imas premalo rama. Minimum minimuma je 4GB. Pozeljno 6 GB. Takodjer za brzo ucitavanje dosta pomaze i SSD a ucitavanje kroz ingame menu ne znaci nista, opet se sve mora ucitati sa diska na ram. Samo bi djabe geldao u plafon dok se igra ucitava.

Poslednja izmena:
@glen
Standardnne mape duze cekam nego dlc, otprilike 10-15sec, a obicne 1-2min. Nisam reko da bi ingame bilo brze ucitavanje, vec bi bilo bolje i brze kad izlazis/ulazis na server.

bzvz - Koliko znam defaultne mape su kompresovane ili nesto tako pa ih teze ucitava. Sto se tice brzeg pristupa, izlazim sa alt + f4 a kada kliknem join, treba nekih 4 sekunde da se mapa podje ucitavati sto nije neka razlika kada bi bio vec u igri i kliknuo join. Sa druge strane slobode browser ulaska su neogranicene. Nadma se da ce sve multiplayer igre pratiti ovaj sistem a ne da moram biti vezan za igru kada cekam nesto ili čatam s nekim sa liste.

Poslednja izmena:
Sa 4GB rama je nemoguće igrati. Na dve mašine sam probao na low detalje i igra prosto secka i štuca. Zauzima oko 6.5-7GB Rama dok radi tako da nažalost bez 8GB nije preporučljivo igrati.

^
Ja ne znam o cemu ti pises!Ja imam 4Gb Ram memorije i to na prastarih 800Mhz!Igra mi radi fantasticno,nisam merio fps i nije mi ni bitan sve dok mi prija za oci,nebitno dali on bio 15 ili 115 fps-a!

Sa 4GB rama je nemoguće igrati. Na dve mašine sam probao na low detalje i igra prosto secka i štuca. Zauzima oko 6.5-7GB Rama dok radi tako da nažalost bez 8GB nije preporučljivo igrati.

Bullshit! Radi perfektno sa 4gb rama

Svaka vam čast ako vam 15fpsa i štucanje ne smeta...

Evo citiracu sam sebe,valjda ces bolje shvatiti,ako ne onda nije ni bitno!
Igra mi radi fantasticno

A na kojoj rezoluciji igrate sva 3-ica ?

Ja u 1080p!

1920x1080 na i7 860 i 560Ti sa 2x2GB DDR3 @2133mhz, low detalji = seckala (sa 16GB ne secka ni na ultra)
1920x1080 na Q9550 i 3870x2 sa 2x2GB DDR2 @ 1066mhz, low detalji = seckala (sa 8GB ne secka na medium)
1680x1050 na E8400 i 9800GT sa 2x2GB DDR2 @ 800mhz, low detalji = seckala (sa 8GB ne secka na low)

@to all sve zavisi sta za nekog znaci low detalji . Neko na low popali jos dodatne opcije pa to naziva low detaljima ...
@daum probaj ici na custom podesavanja pa sve pogasiti i staviti na low .

Ma sve mašine su promenjene ili dopunjene sa ramom, sad nema problema.

Nazad
Vrh Dno