Šta je novo?

Battlefield 3

Ubiješ 126 ljudi sa 100 metaka :D

I nijedan da omasi:D... Ne, ozbiljno, ume li neko da rastumaci?

Poslednja izmena:
Ubij 4 lika sa jednom bombom i to je 400% preciznost. Dva lika sa jednim metkom snajpera je 200% itd itd..

EDIT: Lik je koristio SPAS-12 tako da, ubio je koji put dva lika jednom metkom, negdje fulao i kada se sabere dobijes 126%...

Poslednja izmena:
Ubij 4 lika sa jednom bombom i to je 400% preciznost. Dva lika sa jednim metkom snajpera je 200% itd itd..

EDIT: Lik je koristio SPAS-12 tako da, ubio je koji put dva lika jednom metkom, negdje fulao i kada se sabere dobijes 126%...

Ne mora ni da ubije,dovoljno je da pogodi.i jedan % ako skine to se računa u accuracy

Da.. dobro si. Ne broje se samo profulani a ako saljes sve metke u metu to je 100% preciznost samo sto sa SPAS mozes pogoditi dva like jednim metkom gdje je prezicnost u tom slucaju 200%.

Pitanje za Jet vozace :D Da li morate da idete misem gore-dole da bi ste ga okrenuli? ili samo drzite dole mis? :S Treba mi pola sata dok se okrenem :D

Uzmi joypad za letilice

Da, dosta je bolje. Heli nisam uspeo da vozim nikako na tastaturi i mišu ali na x360 gamepadu letim ko zmaj :D isto i za jet. Samo što ne znam da pucam.

I ja sam mislio to za heli i gamepad, kad sam presao sa PS3 na PC odmah sam povezao Dualshock, al me nesto bagovao i nisam uspeo da ga podesim kako treba, probao na silu preko misa/tastature, i vozim tri puta bolje i lakse nego na gamepadu..

Poslednja izmena:
Ti si konvertit, ti se ne racunas:D

Heli je lako i na mis i na dzojstik, a jet je vec *******o, mada sam danas sredio jedan heli sa jetom i dobio 2 killa :D
ps Kad je napravljen ovaj forum/sajt? Je li tacan datum registracije?

Poslednja izmena:
Damn :D kakvo pitanje. Neću ni odgovoriti :p

Pitanje za Jet vozace :D Da li morate da idete misem gore-dole da bi ste ga okrenuli? ili samo drzite dole mis? :S Treba mi pola sata dok se okrenem :D

Stavi pitch up za avion na Space taster ;)

*** jel moguce da se na moze namjestiti bacanje rucne granate na Mouse 3 (middle) ????....

Mislim da se moze staviti sta hoces.. ne mogu se sada sjetiti na pamet. Ja sam mislim stavljao noz zbog BC2.

Poslednja izmena:
Ja nisam probao ali mi je nož na bočnom tasteru i radi normalno, pretpostavljam da i bomba mora da radi

gledam neke fotke danas po novinama i nesto mi pade na pamet

BF3srbija.jpg

Naidjoh na jednog interesantnog igraca, pa po slikama prosudite sami.
kd1.png
kd.png
kd3.png

3k killa nožem, ma nije čiter uopšte. :D

Najbolji FPS MP ikada! Svaka im cast! Frostbite 2 engine je po meni najbolji engine danasnjice...

Malopre sam izbacen iz igre,a razlog je taj da je igracima iz Srbije zabranjeno da igraju na tom serveru!Igrao sam sigurno nekih 20-tak minuta,a onda sam za redom dvojicu "knajfovao" i to su bila dvojica sa rankom 100!

Nazad
Vrh Dno