Šta je novo?

Battlefield 3

Ja uglavnom igram sa ljudima koje sam dodavao mesecima. To su uglavnom ljudi koji igraju hardcore, stalno se vrtimo na istim serverima tako da cesto pravimo squad i onda retko kad gubimo partiju.
Kada sam sam cesto se nerviram :D
Ranije sam dodavao sve koji mi posalju zahtev, ali kako ogranicise na 100 prijatelja, morao sam da izbacim metro igrace i sl jer od njih nemam nikakve koristi.

Jel jos nekog zeza da origin nece u online mod?

Kako da stavim da sam online na originu, pritiskam ono dugme "GO ONLINE" I NECE nerviram se ko. :mad::mad:: ili da reinstall?

Meni se to desavalo zasto? Ne znam ali sam se pravio lud odem na sajt upisem user i pass i on me pusti i sve normalno i onda posle nekog x puta proradio i Origin kao sada sam online cudno...

Kako da stavim da sam online na originu, pritiskam ono dugme "GO ONLINE" I NECE nerviram se ko. :mad::mad:: ili da reinstall?

ja sam par puta klikao mishem na "dugme" go online i nije htelo.
Kasnije sam na isto mesto pored klika mishem pritisnuo i drzao kažiprstom na monitoru, i bez problema se logovao, pa sad ni sam ne znam da objasnim zašto

Posto velika vecina ovu igru igra u miltiplayeru, zasto je ne prebacite u online gaming podforum ?

Ima i SP pa kao zbog toga...

Zato što većina igra MP deo kao SP, svako za sebe, neka ginu drugi...

+1 , na zalost , ovo ne vazi samo za bf3.

stvarno su retki ljudi koji , ako vozite tenk recimo i budete tesko osteceni a ne smete da izadjete i popravite ga, dodju i poprave vas (sto ja recimo radim ako neko vozilo probija front a usput mi je).
A o onima sto ne znaju da koriste spotting ( Q ) button (korisno za navodjenje mlaznjaka i helikoptera) i da ne pricam...

Juce je radio ovaj UNITED SERBIAN SERVER a danas nista...ne razumijem

U drugoj državi je? Nije kod nas? ***e ja tu više ne ulazim...

Ne razumem ni ja ali ne sto ne radi,nego sto se nalazi u drugoj drzavi a ne u Srbiji zasto to ??

pa tamo su nasa srbska braca okupirali agresorsku teritoriju pa napravili server za sve srbe sirom zemaljske kugle da igraju od svojih kuca ma gde god dasu kao da igraju kod svoje kuce odnosno u rodnome zavicaju poput onog zavicaja koji su imali u svom gradu svom selu svojoj varosi tako da niko nemora da se oseca manje vrednim i ako nije u belom svetu

prosto obozavam kada neko da povoda 2SaiNt4U-u da postuje komentar :d

Poslednja izmena:
Koliko cekate da udjete u bf3? ili dok se menja mapa. Meni ponekad bas potraje, a nekad odmah :S

Nista cudno kad imas 2gb rama, a i cudi me kako uopste radi sa toliko malo?

Nazad
Vrh Dno