Šta je novo?

Battlefield 3

MilosZ - Moras imati plugin za browser da pokrenes igru. Postavi screen sta ti izbaci..

Sve sam to instalirao, ali kad pritisnem na igru u okviru Origin prozora otvori sajt battlelog, i kada pritisnem campaign, pojavi se mali prozorcic u kome pise "initalizing" i to je sve... Ne znam o cemu se radi. Instalirao sam i taj plugin.

Hajd pokreni multiplayer pa vidi sta ce izbaciti..

nece, nista.....samo pise initializing, i to je to. Inace OS je win8. Ne znam sta da radim..moze neki predlog?

Desni klik na igru u originu i udri repair install. Posle toga probaj

sve to sto navodite sam uradio, ali nista nije htelo. Posto igru nisam instalirao preko origina vec ISO filea, a hteo da aktiviram preko cd key origin, i kako nakon aktiviranja, upali se battlelog i taj initializing, uninstalirao sam sve. Sad sam stavio da se downoalduje cela igra preko origina , pa cu videti da li ce sada raditi....

Moras preko Origina, jer igru instalira u svoj folder, a ovako ti si igru instalirao gde si hteo.

A bas ti nije palo na pamet da je do toga.. :)

sve to sto navodite sam uradio, ali nista nije htelo. Posto igru nisam instalirao preko origina vec ISO filea, a hteo da aktiviram preko cd key origin, i kako nakon aktiviranja, upali se battlelog i taj initializing, uninstalirao sam sve. Sad sam stavio da se downoalduje cela igra preko origina , pa cu videti da li ce sada raditi....

Pokreni download igre preko origina a zatim ce slijediti instalacija.

hehehehe.....****ga... Sad sve radi ok ! Hvala na savetima u svakom slucaju !

Sta radi MongolFPS, pa to je zlo.Posebno sa snajperom.

Malo se zaebavao sa montazom..

Poslednja izmena:
Nisam :D Bacio me tu na saigraca, samo tu zastavicu su imali, i samo su natrcavali, na 1:19 sam hteo da skocim dole al mi igra nije dala :d

Poslednja izmena:
Vazi...

...al u musmulama:D

To je CS sindrom.. ;)

Sta fali kamperima ? :d Ja recimo 95% igram sa M249 i to mi fantasticno odgovara :)

Kupi veću podlogu, najviše što možeš da se okreneš je 45 stepeni koliko vidim :D

kad vec uzima vecu podlogu , mogao bi i tastaturu jer izgleda da mu prvobitna crkava negde na cetvrtini klipa :d

'ta buncate :)

WASD Borise , pogledaj da se nisu zaglavili ti tasteri :d

Jel ima neki domaci klan koji igra aktivnije zajedno, kao tim? Nisam igrao nekih 3-4 meseca, a mrzi me da krecem ponovo sam.

Nemoj sam, kreni na nekom serveru.

Kako da stavim da sam online na originu, pritiskam ono dugme "GO ONLINE" I NECE nerviram se ko. :mad::mad:: ili da reinstall?

Vrh Dno