Šta je novo?

Battlefield 3

Poruka za Borisa
listen_here_noob.jpg

Mala sala :D

Prilozi

• listen_here_noob.jpg
    listen_here_noob.jpg
    33 KB · Pregleda: 141
Pa ne guli kad ne znas. Spotting na minimapi i odlican ingame voip koji savrseno funkcionise. Trouglice zna i dete od 6 godinica da gadja

Da, VOIP savrseno funkcionise u BF3 samo ga nesto ne koristim.. a mozda zato sto ne postoji ?

Vidim da si offline pa se inace ukljuci od pocetka u rasprave a ne kao padobranac izvlaciti iz konteksta. VOIP sam spominjao barem 3 puta do sada kao i to da se slazem da je spoting dovoljan samo na mapi.

Poslednja izmena:
E sada mi još treba HC da me jos neko ubije jer je bacio bombo gdje sam ja a ja mu nisam rekao da sam uletio u kuću/prolaz/na mcom ili tenk pored mene kojeg jet ne vidi jer nije spotan.. tamam posla.

A kako bi mu to 'rekao' da si usao u kucu, u bilo kom modu, sta pricas? Vide se blagi zeleni i plavi troglici iznad tvojih, i za tim ne bi bilo potrebe da su drasticnije razlike medju uniformama. Znaci vide se tvoji ok, samo neprijatelj ne sija. Decije bre, smesno, nijedan jedini argument ti ne ide na ruku..
A ovo za popravke?? Ako ne vidis lika pored sebe koji ti govori need ammo/repair i znak na mini mapi, onda igraj nekog Pretezka Mizija za Izija.

Igrate ga samo zato sto vecina igra i sto se zove Normal, ne zato sto je bolje.

Poslednja izmena:
Ne pricam o bf3 voip-u (jer ga ni nema). Poceo si sa glupostima da nema teamplaya bez 3d spottinga. Jel treba da ti nabrajam igre gde je teamplay 16 puta bolji od ovog u bf3 bez 3d spottinga i sa ingame voip-m? Lupas Q i pojavi se trouglic negde u maminoj na planincugi, i svi zivi saspu paljbu na trokut... Skill i teamplay do mojega.

Jel treba da dokazujemo da moze (kakav-takav) teamplay u BF3 bez letecih trouglica po ekranu?

A posle se zalite sto prave igre kao da su za stanare Palmoticeve... Ocigledno mnogi to sami traze.

Poslednja izmena:
Boris Lozac - Na drugim modovima ni ne trebam reci jer me nije briga, nece me ubiti dok bi u suprotnom na HC-u sa glasovnom komunikacijom rekao da idem u kuću da ne puca tenk, ne baca se bomba na MCOM jer cu da armujem jer se bomba ne vidi tek tako il ida ne bjezim od nje kada je vidim i postoji more stvari u odredjenim situacijama.. itd itd. No sa takvom arogancijom ne znam zasto se i rapsravljam. Misli sta hoces sta je bolje. Ti ovdje jedini i blatis ..ne mi.

Ne pricam o bf3 voip-u (jer ga ni nema). Poceo si sa glupostima da nema teamplaya bez 3d spottinga. Jel treba da ti nabrajam igre gde je teamplay 16 puta bolji od ovog u bf3 bez 3d spottinga i sa ingame voip-m? Lupas Q i pojavi se trouglic negde u maminoj na planincugi, i svi zivi saspu paljbu na trokut... Skill i teamplay do mojega.

Jel treba da dokazujemo da moze (kakav-takav) teamplay u BF3 bez letecih trouglica po ekranu?

A posle se zalite sto prave igre kao da su za stanare Palmoticeve... Ocigledno mnogi to sami traze.

Nemam namjeru da se rapravljam sa tobom kada šetas gdje stignes.. sta god napišeš poslije ovog posta biti ce tvoja zadnja a ovo za boldano gore ja zaista nemam komentar osim citaj iz pocetka rasprave ili se nemoj ukljucivati, djaba spamas..

svasta.

i'm out !

Poslednja izmena:
No sa takvom arogancijom ne znam zasto se i rapsravljam. Misli sta hoces sta je bolje.

Kakva arogancija? :) Covece nemas sta da pricas da ulazis, vide tvoji da ulazis, postoje obojeni trouglici i na HC-u za tvoje saigrace, rekao sam vec par puta, sto bi onda neko pucao na tebe. Ja samo pokusavam argumentima da dokazem da je bolje, ne svadjam se.

Boris Lozac - Na drugim modovima ni ne trebam reci jer me nije briga, nece me ubiti dok bi u suprotnom na HC-u sa glasovnom komunikacijom rekao da idem u kuću da ne puca tenk, ne baca se bomba na MCOM jer cu da armujem jer se bomba ne vidi tek tako il ida ne bjezim od nje kada je vidim i postoji more stvari u odredjenim situacijama.. itd itd. No sa takvom arogancijom ne znam zasto se i rapsravljam. Misli sta hoces sta je bolje. Ti ovdje jedini i blatis ..ne mi.

Nemam namjeru da se rapravljam sa tobom kada šetas gdje stignes.. sta god napišeš poslije ovog posta biti ce tvoja zadnja a ovo za boldano gore ja zaista nemam komentar osim citaj iz pocetka rasprave ili se nemoj ukljucivati, djaba spamas..

svasta.

i'm out !
Dzabe boldujes kad znas koja je poenta. U ostalom i napisao sam "Jel treba da dokazujemo da moze (kakav-takav) teamplay u BF3 bez letecih trouglica po ekranu?". Ti tvrdis da nema teamplaya bez 3d spottinga, a ja te demantujem kad hoces i to bas u ovoj igri. Kad nemas sta drugo da napises, onda spamujem, jel?

Evo ponovo sam pazario BF3,pa ne znam koliko vas je aktivno i dalje u igru,a verujem da polovina vise ne igra!Pa ako neko hoce da me doda(Termopil1982)da ne bih trazio po onom spisku!

Evo ponovo sam pazario BF3,pa ne znam koliko vas je aktivno i dalje u igru,a verujem da polovina vise ne igra!Pa ako neko hoce da me doda(Termopil1982)da ne bih trazio po onom spisku!

Found no matching user...evo moj nick pa me dodaj: xG-Cavimanus

tu muziku mogu da useru koliko hoce - i dalje ce da bude do muda :d

Kako su me sad ovi iz podrške iscimali. Hteo sam da promenim nick, kad ono pored passworda mora da se odgovori i na sigurnosno pitanje. Odgovor sam naravno zaboravio. Kontaktiram ih preko četa. Znači tražili su sve sadašnje informacije, sve informacije vezane za prvobitnu mejl adresu pošto je menjana, i sve produkt kodove instaliranih igara na originu. Na kraju ovog mučenja sam se ponadao da ću dobiti odgovor na moje pitanje ili da će mi makar resetovati security question, kad ono lik me ladno uputi da zovem neko njihovo predstavništvo u mađarskoj i da im izdiktiram broj mog slučaja kako bi me oni dalje uputili. Znači hardcore najžešći :guitar:

Da li battlefield 3 radi na Windows 8 Pro ? Vidim da su se neki ljudi zalili na performanse, pa bi molio odgovor. Kakva je situacija sa "Armored Core" ?

Hvala unapred !

Mislim da su ovo top 3 najbolje ulozene pare u neku igu. Ne igram cesto nisam 'pro' ali svaki put zadovoljno izlazim iz igre... Samo da potraje

+1

Jedina igra koji igram vise od godinu dana.

Ja sam malo preterao u početku, spičio sam 80 sati na brzaka pa me je malo smorila. Pre neki dan uđem, opalim par kilova i eto opet radosti. Meni je standard verzija sasvim dovoljna, još kad se uzme u obzir da se sad može naći i za 700 dinara po oglasima... Sigurno ide u top 3.

Igram jedno dve meseca bez tako reci prestanka pa onda napravim pauzu od jedno mesec dana da se vratim u normalu pa onda opet krenem sa turnejom. :d

Dali neko ima problema sa lagom!Prvi dan kad sam igrao bilo je ekstra,a juce i danas laguje za medalju!Posto nisam igrao nekih godinu dana,pa nisam bas u toku sta se desava!Dali su mozda upitanju driveri za grafu posto imam najnovije ili mozda Firefox...!Stvarno mi nista nepada napamet,posto mislim da mi je konfiguracija pristojna za neko normalno igranje,cak sam imao i slabiju konfiguraciju onda kada je izasla,pa sam je igrao bez problema!Jedno vreme stvarno klizi,a onda pocinje lagovanje za medalju!

To nije lag... zna se sta je lag, sve radi glatko a igraci se krecu u skokovima....

Kod mene postoji lag u zadnjih par dana,ili mi se net s*ebao.Takodje mi nesto battlelog brljavi.Sto se tice igre,nisam bas zadovoljan kojim koracima krece fransiza,bojim se da ce BF4 biti jos jedan korak blize COD a kilometrima udaljen od BF2 i BC2.Pokusali su sa kvantitetom(mnogo mapa) da poboljsaju kvalitet,a samo su stvorili zbrku.Mape koliko toliko izbalansirane za conquest,za rush uglavnom uzas.Igraci su se razvukli na gomile mapa,nekoliko modova i da nadjes server sa igrom koja tebi odgovara je vrlo tesko.Takodje treba naci server koji nije Metro ili TDM(barem 80% na listi).U BC2 me nije interesovalo na koju mapu ulecem ili koji mod se igra.Dobra stvar je sto moze da se vidi kako tece tok partije gde bi da se prikljucis(uglavnom su teska silovanja).Mislim da bi igra mogla da pruzi mnogo vecu zabavu i balansiranije partije da neko od EA glavesina zeli da se pozabavi time.

Igru sam kupio preko "origina" i kada pokrenem, izbaci mi onaj battlelog website, i kada pritisnem "Campaign", pojavi se neki mali prozorcic "initializing" i nista se ne desava. Jel neko ima slican problem i kako da se resi???

MilosZ - Moras imati plugin za browser da pokrenes igru. Postavi screen sta ti izbaci..

Nazad
Vrh Dno