Pa ne guli kad ne znas. Spotting na minimapi i odlican ingame voip koji savrseno funkcionise. Trouglice zna i dete od 6 godinica da gadja
E sada mi još treba HC da me jos neko ubije jer je bacio bombo gdje sam ja a ja mu nisam rekao da sam uletio u kuću/prolaz/na mcom ili tenk pored mene kojeg jet ne vidi jer nije spotan.. tamam posla.
Ne pricam o bf3 voip-u (jer ga ni nema). Poceo si sa glupostima da nema teamplaya bez 3d spottinga. Jel treba da ti nabrajam igre gde je teamplay 16 puta bolji od ovog u bf3 bez 3d spottinga i sa ingame voip-m? Lupas Q i pojavi se trouglic negde u maminoj na planincugi, i svi zivi saspu paljbu na trokut... Skill i teamplay do mojega.
Jel treba da dokazujemo da moze (kakav-takav) teamplay u BF3 bez letecih trouglica po ekranu?
A posle se zalite sto prave igre kao da su za stanare Palmoticeve... Ocigledno mnogi to sami traze.
No sa takvom arogancijom ne znam zasto se i rapsravljam. Misli sta hoces sta je bolje.
Dzabe boldujes kad znas koja je poenta. U ostalom i napisao sam "Jel treba da dokazujemo da moze (kakav-takav) teamplay u BF3 bez letecih trouglica po ekranu?". Ti tvrdis da nema teamplaya bez 3d spottinga, a ja te demantujem kad hoces i to bas u ovoj igri. Kad nemas sta drugo da napises, onda spamujem, jel?Boris Lozac - Na drugim modovima ni ne trebam reci jer me nije briga, nece me ubiti dok bi u suprotnom na HC-u sa glasovnom komunikacijom rekao da idem u kuću da ne puca tenk, ne baca se bomba na MCOM jer cu da armujem jer se bomba ne vidi tek tako il ida ne bjezim od nje kada je vidim i postoji more stvari u odredjenim situacijama.. itd itd. No sa takvom arogancijom ne znam zasto se i rapsravljam. Misli sta hoces sta je bolje. Ti ovdje jedini i blatis ..ne mi.
Nemam namjeru da se rapravljam sa tobom kada šetas gdje stignes.. sta god napišeš poslije ovog posta biti ce tvoja zadnja a ovo za boldano gore ja zaista nemam komentar osim citaj iz pocetka rasprave ili se nemoj ukljucivati, djaba spamas..
svasta.
i'm out !
Evo ponovo sam pazario BF3,pa ne znam koliko vas je aktivno i dalje u igru,a verujem da polovina vise ne igra!Pa ako neko hoce da me doda(Termopil1982)da ne bih trazio po onom spisku!
Meni je standard verzija sasvim dovoljna, još kad se uzme u obzir da se sad može naći i za 700 dinara po oglasima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari