Boris dominiraMeni ako bi toliko nešto smetalo,ne bih ni igrao
Jos da imate samo jedan razuman argument zasto lol..
Kakve mape?A vecina je pa cesto u pravu, da se zove Gay mod niko ga ne bi igrao, ali zove se Normal pa svi misle da je kao normalno, i da tako treba..
Normal je komedija, moram da smaram jer mi je totalno neshvatljivo! Ej bre, avioni su me ubili 5 puta za redom a ja na zemlji, ne mozes 5 sekundi da se kreces a de te neko ne primeti, prici nekom iza ledja? Vazi. Uopste ne sumnjam da ima fora i sa bindovanjem za "Q" i gde god pogledas spotovaces nekog, jbna komedija.
Zato sto ne postoji 3D spoting sto znaci da ne postoji nikakva timska igra na public serverima
Ovo veze sa zivotom nema. Okinuo si glupost do neba. Generalno bf3 pati od manjka teamplay-a
Pa npr. na HC modu se lakse ubija protivnik,lakse unistavaju vozila i letelice.I to je HC?Da postoji UltraCore,unistavao bi tenkove i avione sa nozem,vojnici bi se ubijali pogledom,...
Dosadili ste vise sa Normal VS HC raspravom. Koliko puta jos? Nek igra ko kako hoce
......
I na kraju, nisam rekao da je normal tezi, kako sam to rekao, vec da je deciji, need for speed mod.
Opet kazem, samo sam probao HC. Ne znam na duge staze. Modza tu ima vise pazljivijih ljudi itd itd.. ali meni to nista ne znaci kada ja ne mogu nekome reči da izadje da me popravlja, da ne puca po kući jer hocu da udjem ..srušit ce se pa c eme ubiti i slicno.. da imamo govornu komunikaciju stvari bi bile drugacije. Kako nemamo, igra postaje totoaln odrugacija jer si ipak u timu i nije one man army a sa druge strane ne komuniciras sa njima..
Kada neko spota protivnika se smatra timskog igrom. Nema 3D spotinga nema ni timske igre. U kojim je procentima je to timska igra nije bitno, bitno je da se i taj mali procenat smanjuje u HC-u..
I opet netacno. *** vas 3D spotting. To je za debose
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari