Šta je novo?

Battlefield 3

Ako se radi o makro sistemu, repetativnom Q.. nema tolike svrhe osim sto ce te nervirati zvuk "tap tap" jer ne mozes stalno spotati. Jednostavno ne radi uvijek. Isto je i u BC2 ..ne mozes nekada spotati i mislim da su namjenski limitirali.

Boris dominira :D Meni ako bi toliko nešto smetalo,ne bih ni igrao

Nema nista bolje, a najvise me nervira sto nemam s kim vec samo sa random likovima, svi prijatelji igraju jbni Normal, niste bre normalni.

sto? sto necemo da damo jos para za nekoliko mapa? :d

ti se prilagodi vecini , kad vecina nece tebi :p

Kakve mape? :) A vecina je pa cesto u pravu, da se zove Gay mod niko ga ne bi igrao, ali zove se Normal pa svi misle da je kao normalno, i da tako treba..

Poslednja izmena:
jedna od boljih stvari u igri je kad onaj gospodin kaze: enemy soldier spotted, over

Jos da imate samo jedan razuman argument zasto lol..

Kakve mape? :) A vecina je pa cesto u pravu, da se zove Gay mod niko ga ne bi igrao, ali zove se Normal pa svi misle da je kao normalno, i da tako treba..

nista ti se igraj sam u tvom macho modu a mi gayevi cemo da uzivamo u nasem :)

Dosadili ste vise sa Normal VS HC raspravom. Koliko puta jos? Nek igra ko kako hoce

Ja mislim da je bolji HC mod zato sto sto si tamo nenadje8ivi ubica,mozes da ubijas koga hoces,i svoje i tudje-SVE!!!:eyebrows:

Jos da imate samo jedan razuman argument zasto lol..

Zato sto je takav tip igre da imas masu nacina da slucajno ubijes svoga suigraca u napadanju zastavice jer je naprosto takav gameplay

Zato sto ne postoji 3D spoting sto znaci da ne postoji nikakva timska igra na public serverima.. eventualno malo ono koju sekundu koliko traje 3D spoting na HC

Zato sto je vjerujem muka voziti HAVOC/VIPER/avion bilo sto ne vidis vozila pa naprežeš oci bilo sto lako mozes svoje pomesti

HC igraci mogu smatrati da je realno ubiti svoga igraca i nerealno 3D psoting a ja njih pitam kako je realno napasti tenk bakljom ili sa C4 i kako je realno da niko u timu ne kominicira ni na koji nacin pa ni sa famoznim 3D psotovanjem

Zato sto ne postoji kill cam i naprosto takav nacin daje podrsku kampovanju..

Takodjer mogucnost ubiti svoga daje potencijalno namjerno ubijanje suigraca jer se u 99.999% slucajeva igra sa 30 nepoznatih ljudi.. limitiranje na 5 ubistava prije kicka daje neku zaštitu ali nije malo kada te neko 5 puta ubije namjerno..

Ne vidis koliko umas municije i ne smeta mi licno ali pitam HC igrace kak oje to realn oda ne znam koliko sam napunio puneci se sa ammo boxa.. HC rpo je ocito igranje bez monitora..

Na kraju si rekao da je normal tezi pa nam kažeš da smo mi kao hardcore igrači..

Normal je komedija, moram da smaram jer mi je totalno neshvatljivo! Ej bre, avioni su me ubili 5 puta za redom a ja na zemlji, ne mozes 5 sekundi da se kreces a de te neko ne primeti, prici nekom iza ledja? Vazi. Uopste ne sumnjam da ima fora i sa bindovanjem za "Q" i gde god pogledas spotovaces nekog, jbna komedija.

Igraj sta ti se igra. Ja nisam mogao smisliti CQ do BF3 jer sam RUSH player, izgledao mi je djetinjasto totalno.. ali je jednostavno zanimljiviji. HC ima svoju sedisvakciju i dugo vremena cekam da predjem na njega. Ima VELIKOG potencijala za VELIKOM zabavom koja je suptilnija i relanija ali druze.. mi igramo bez komunikacije i jednostavno svako scvoje kolo igra. HC jeste teoretski realniji ali u praksi nije. Da igra 30 ljudi u komunikaciji ne bih mislim igrao normal.

Razumijem tvoje frustracije ali su one prožete sam ozbog toga sto se radi o video igri.

Smiri nerviranje i igraj sta ti se svidja.

Sretno.

Mene na normalu avion gadja u oko,ako ima par dobrih pilota u protivnickom timu mozes samo da pases travu po livadama do cilja.Ne da to smara nego smara do 00.Ali sam vise popizdeo (kad sam silom prilika zavrsio na HC serveru) da lik iz mog tima gadja tenk da saceka da izadjem da ga popravim i da ga ukrade.Timska igra za primer.Ne kazem da je stalno tako na HC i normal serverima ali je dovoljan jedan Brejvik na HC serveru da ti upropasti igru.A posto nemam bas vremena za bacanje daj da igram ono gde se manje nerviram.

Zato sto ne postoji 3D spoting sto znaci da ne postoji nikakva timska igra na public serverima

Ovo veze sa zivotom nema. Okinuo si glupost do neba. Generalno bf3 pati od manjka teamplay-a

Poslednja izmena:
Ovo veze sa zivotom nema. Okinuo si glupost do neba. Generalno bf3 pati od manjka teamplay-a

Kada neko spota protivnika se smatra timskog igrom. Nema 3D spotinga nema ni timske igre. U kojim je procentima je to timska igra nije bitno, bitno je da se i taj mali procenat smanjuje u HC-u..

Pa npr. na HC modu se lakse ubija protivnik,lakse unistavaju vozila i letelice.I to je HC?Da postoji UltraCore,unistavao bi tenkove i avione sa nozem,vojnici bi se ubijali pogledom,...

Jel to mozda izuzetak, samo u ovoj igri? To je norma od kad postoje multiplayer igre, samo ovde treba 20 metaka za jednog coveka. Lakse unistavaju vozila? Pa nije poenta da jedan lik hara sa vozilom celu partiju, vec da se menjaju ljudi, kao sto i ti zagines pa se respawnujes, tako i vozila..

Dosadili ste vise sa Normal VS HC raspravom. Koliko puta jos? Nek igra ko kako hoce

Ajde kao da ima o necemu pametnijem, vrbujem ljude bre, nemam s kim da igram :D

Da ne citiram sve recenice, ne, neces skoro nikad umreti od unakrsne paljbe ili sta vec, nisu ljudi reta*dirani toliko bas, vec mozes od mentola kojima je satisfakcija da drugima pokvare uzivanje, ubije te dok cekas helish i tako.. Ali ako se regularno igra skoro nikad ne pogines od friendly fire-a.. Ima fala bogu i assaulta pa te ozive, jelte, to je njegova poenta, da te leci i ozivi, pola te poente gubi na normal-u.
Timska igra na public serveru? Molim te.. ako vec ne komuniciram sa nekom ekipom preko nekog programa, onda nema timske igre, pratim nekog, on mene, idemo ka istim zastavicama, ja ga ozivljavam, on mi baca municiju, to je to.. ne mora da mi sija sve narandzasto oko mene, to nije timska igra, imam oci, nije toliko velika mapa, videcu jbeni tenk od 6 metara, takodje i vojnika koji nije bas predator nevidljivi..
Zaebano sa helikopterom videti nekog? Ma ozbiljno.. ne nego treba samo da juris narandzasto, ludilo mozga. Kazem juce me avion 5 puta ubi, avion, pesadiju?? Jeste arkada brate al daj malo bar to da ogranicimo da ne bude Pink Kids.. Ovako bar mogu malo da pridjem sa ledja, prikradem se helishom, a ne cim uzletim da se sjate svi avioni na mene. I naravno helish koji te odma vidi, kakva voznja po zemlji, narandzast si pa si narandzast, nema skrivanja..

I na kraju, nisam rekao da je normal tezi, kako sam to rekao, vec da je deciji, need for speed mod.

Vidis kada smo kod smo kod spotanja, imas ulogu suppressora. Natakni jedna na pusku i neces biti spotan zbog rafalanja. Takva njegova uloga se gubi na HC mada priznajem ne znam kakva je razlika suppressor, sa i bez nejga na HC.. na normalnu nisi spotan dok pucas.

Reviev, medic box, ammo box, cuvati drugi tenk dok ga neko popravlja, popraviti tudji tenk, napisati na karkandu "jeep on G", spotanje itd itd.. su timski aspekti gdje se nazire timska igra. Jedan tim protiv drugog ..igru mora odlikovati timska igra. Bez komunikacije ostaje nam ovo sto sam gore napisao. Svaki aspekt koji umanjis umanjis i timsku igru pa tako se ona smanjuje gubljenjem spotanja.

Opet kazem, samo sam probao HC. Ne znam na duge staze. Modza tu ima vise pazljivijih ljudi itd itd.. ali meni to nista ne znaci kada ja ne mogu nekome reči da izadje da me popravlja, da ne puca po kući jer hocu da udjem ..srušit ce se pa c eme ubiti i slicno.. da imamo govornu komunikaciju stvari bi bile drugacije. Kako nemamo, igra postaje totoaln odrugacija jer si ipak u timu i nije one man army a sa druge strane ne komuniciras sa njima..

Poslednja izmena:
Opet kazem, samo sam probao HC. Ne znam na duge staze. Modza tu ima vise pazljivijih ljudi itd itd.. ali meni to nista ne znaci kada ja ne mogu nekome reči da izadje da me popravlja, da ne puca po kući jer hocu da udjem ..srušit ce se pa c eme ubiti i slicno.. da imamo govornu komunikaciju stvari bi bile drugacije. Kako nemamo, igra postaje totoaln odrugacija jer si ipak u timu i nije one man army a sa druge strane ne komuniciras sa njima..

Ne mozes reci da te popravi? Cuje se kako izgovara, i mali znak za vozilo ti se pojavi na mini mapi i krece se sa tim koji je trazio.. isto i kad trazis da upadnes kod nekog u vozilo, vidis da pricas napamet. A kako to na normal da kazes nekom da ne puca jer ulazis u kucu? :D

Bez supressora na HC se pojavljujes na minimapi, zar to nije jbno dovoljno, a ne veliki znak "ovde sam!"

@ gdin

Verujem, i meni je zanimljivo kad me neko edukuje :D :p

Poslednja izmena:
Poenta je da ti jedini kukas na normal mod a kao ne igras ga,a niko ne kuka na HC(ne svidja mi se,ne igram niti pljujem).Imaju neke stvari koje su dobre u HC a neke lose i vice versa u normalu.Dice nije napravio savrsenu igru(meni ni priblizno),ima raznih nelogicnosti tipa imas hi-tech kamuflazno odelo,*******o oruzje sa raznoraznim dzidzabidzama ali i naocare sa kineskog buvljaka koje se ne zatamne kad pogledas u Sunce.***,teraj dalje do sledeceg patch-a:d.

Kada neko spota protivnika se smatra timskog igrom. Nema 3D spotinga nema ni timske igre. U kojim je procentima je to timska igra nije bitno, bitno je da se i taj mali procenat smanjuje u HC-u..

I opet netacno. *** vas 3D spotting. To je za debose

I opet netacno. *** vas 3D spotting. To je za debose

Apsolutno tacno i veliki je aspek gameplaya spotanje. Svako primjeti manjak spotanja u igri pa se i pojavljuju poruke na chatu vezano za postanje i Q. A to sto ti pises sa negacijom ne znaci nista niti se ravna po tebi.

Boris Lozac Citaj ponovo. Ne postoji ni na HC-u ni na normalu nacin da kazes da hoces ammo ili da te neko popravi ili da ti gunner izadje iz tenka i da te popravi ako nisi u komunikaciju. Kojekakve ikonice i "I need ammo" uzvikivanje se ne racuna. Sad bih ja tebi mogao reci da pricas na pamet jer je svima poznato da to uzvikivanje I need ammo nece znaciti da te onaj cuo, primjetio itd itd.. Da ne kazem da cujem da neko treba prevoz a nikoga oko mene ili I need repair a ja se mogu okretati: ko, sta, kuda ?

Dovoljno imam sati da znam da to ne pije vodu u 99% slucajeva. Eventualno ako neko prodje pored tebe i da vice da treba prevoz pa hajde to i radi ali i ono rijetko. Mozda ljudi opale muziku pa ne cuje, ne krivim ih no kao sto sam rekao, to se ne racuna. Sto se tice famoznog spotanja, kada vidis 3D spoting znas da neko ukazuje na protivnika sto se racuna kao timska igra. Sa druge strane da spotanje nije timska igra i da nije korisno ti se nebi bunio. S toga se da zakljuciti da spotanje poboljasava timsku igru kako tako u naslovu koji manjka od timskog rada zbog pomenute glasovne komunikacije koja ne postoji.

E sada mi još treba HC da me jos neko ubije jer je bacio bombo gdje sam ja a ja mu nisam rekao da sam uletio u kuću/prolaz/na mcom ili tenk pored mene kojeg jet ne vidi jer nije spotan.. tamam posla.

Poslednja izmena:
Kako silne ove godine prezivesmo u izvanrednoj timskoj igri bez 3D spottinga tj trouglica iznad glave, samo da mi je znati... Smejurija bre sta pises

Da je meni znati pomocu kojih filmskih trikova bude timska igra bez komunikacije. Hajde da ne gulim vise.. bas me i briga.

Poslednja izmena:
Pa ne guli kad ne znas. Spotting na minimapi i odlican ingame voip koji savrseno funkcionise. Trouglice zna i dete od 6 godinica da gadja

Vrh Dno