Šta je novo?

Battlefield 3

^Stavr je percepcije. Recimo dosta gledam dobrih RTS igara (ili nesto slicno ) ali me odmah odbije stavr sto moram posvetiti 30-45min pa i sat vremena za jednu partiju. Nije da nisam presao nekada sat vremena u BF3 jednom partijom ali ono, nisam uvijek za tu "obavezu".. stavr je za sta si raspolozen.

Odnosno, ne valja nametati svoje potrebe gejminga. Svako ima svoju vrstu sedisfakcije. Da se ne prokomentarisem pogresno, totalno su suvišni komentari tipa taj koji si citirao.

Poslednja izmena:
Ima nas raznih,ja npr. ne bi' preziveo vise od minut na pomenutom PR modu sa mojom strpljivom run&gun taktikom.Jednostavno,smara me kamping,shunjanje od par minuta do odredjenog cilja.Zato valjda i ne volim pecanje,pre bi' se obesio o granu nego da par sati drzim stap nadajuci da ce nesto da zagrize.

ja volem kamping... cesto se desavaju ovakve stvari :p

bf3 1-11-2013 11-58-48 PM-85.jpg

Ne mogu da verujem kakvih g..... od admina ima na serverima.
U toku igre zapuca mi komp na 5 sekundi,zamrzne mi sliku i daje takav zvuk da poludis i izbaci me iz igre i napise mi:
GAME DISCNNECTED:SOMETHING WENT WRONG
Ili izbaci me bez obrazlozenja.

Ne mogu da verujem kakvih g..... od admina ima na serverima.
U toku igre zapuca mi komp na 5 sekundi,zamrzne mi sliku i daje takav zvuk da poludis i izbaci me iz igre i napise mi:
Ili izbaci me bez obrazlozenja.

A to moze da bude bilo sta,tvoj hardver,softver ili veza,ping,server,a naravno i admin.

To mi se nikad nije desavalo,do sada.I jos nesto,u gornjem desnom uglu mi se pojavi trougao a u njemu,ne znam kako da opisem,blokira me ne mogu da se krecem a mogu da pucam beskonacno i ne mogu da ubijem.To mi se desavalo i u CoD BO.

ima sve vise gamadi od admina.

ja sam sa par servera banovan samo zato sto sma ih ubio par puta (i pri svakom killu bio automatski izbacen , tek nakon nekoliko puta banovan).

Al to ide iz krajnost u krajnost.Platio si igru 50 € i da te banuje neki admin sto si bolji od njega.To je neverovatno.

Većina ovde je platila igru ~20€ :D

To mi se nikad nije desavalo,do sada.I jos nesto,u gornjem desnom uglu mi se pojavi trougao a u njemu,ne znam kako da opisem,blokira me ne mogu da se krecem a mogu da pucam beskonacno i ne mogu da ubijem.To mi se desavalo i u CoD BO.

Tu gore poruku sto si dobio: GAME DISCNNECTED:SOMETHING WENT WRONG

Nije admin kick a jos jedan dokaz tome je žuti trougao u desnom cosku koji spominjes

Gubis konekciju. Net ti nevalja.

Kada te kicka admin ,pise nesto:

You were kicked from the server by an administrator, status reason: i razlog kicka

Poslednja izmena:
'something went wrong nam nam' je znalo da se javlja u slucaju kada je igrac bio kickovan vise puta ,zbog nedozvoljenih radnji ,pa se nasao na ggc streamu. poruka se javljala pri ulasku na server

Prvi put cujem. Kada sam bio kickovan pisalo je kako sam naveo. Kada je bila losa konekcija, pucao server meni i drugima, javlaj se kratka poruka kao nesto gore: GAME DISCNNECTED:SOMETHING WENT WRONG

Pa koliko je ljudi imalo konstantne probleme sa tom porukom nakon onog velikog pactha ako se ne varam itd itd.. nema veze sa adminom.

Kako god, njega ne kika admin vec mu losa konekcija.

Poslednja izmena:
Najvise mrzim poruku kada me izbace i kazu da nadjem server u mojoj zemlji

Prvi put cujem. Kada sam bio kickovan pisalo je kako sam naveo. Kada je bila losa konekcija, pucao server meni i drugima, javlaj se kratka poruka kao nesto gore: GAME DISCNNECTED:SOMETHING WENT WRONG

Pa koliko je ljudi imalo konstantne probleme sa tom porukom nakon onog velikog pactha ako se ne varam itd itd.. nema veze sa adminom.

Kako god, njega ne kika admin vec mu losa konekcija.

Bas i nije tako uvek ,pogledaj da li se ispraznio server!

Nije admin kick a jos jedan dokaz tome je žuti trougao u desnom cosku koji spominjes

Kada te kicka admin ,pise nesto:

You were kicked from the server by an administrator, status reason: i razlog kicka
Kad sam imao net od 40 Mb/s tad sam imao najveci ping,bilo je nemoguce igrati.
Ping je bio od 250-900.

Promet nema veze sa stabilnošcu interneta, odnosno, kvalitetom veze. Jedno je protok a drugo nizak ping i stabilna konekcija tako da nista ne mora znaciti da li je 3-4Mbita ili 30-40MBita brzina..

Najveci problem je cekanje ili lag u toku igre.Al da me izbaci u toku i da mi napise
Nepije vodu.
Mozda sam ubio admina ne znam.....

Ja ne znam od kada ti igras BF3 ali to je cesta pojava.. sruši se i server, pukne veza itd itd pa izbaci tu poruku.. .. hiljadu puta sam je dobio. No i sam si rekao da si imao problem sa konekcijom (žuti trokut). Takodjer mi nije jasno po cemu zakljucijes daje to kick admina ? Gdje pise da te neko kickao ?

Poslednja izmena:
F3 igram od kako je izasao u full verziji odnosno u Premium varijanti!Kako je moguce da te izbace iz igre.
Ko ima pravo da te izbaci sem admina.

....

Normal je komedija, moram da smaram jer mi je totalno neshvatljivo! Ej bre, avioni su me ubili 5 puta za redom a ja na zemlji, ne mozes 5 sekundi da se kreces a de te neko ne primeti, prici nekom iza ledja? Vazi. Uopste ne sumnjam da ima fora i sa bindovanjem za "Q" i gde god pogledas spotovaces nekog, jbna komedija.

Normal je komedija, moram da smaram jer mi je totalno neshvatljivo! Ej bre, avioni su me ubili 5 puta za redom a ja na zemlji, ne mozes 5 sekundi da se kreces a de te neko ne primeti, prici nekom iza ledja? Vazi. Uopste ne sumnjam da ima fora i sa bindovanjem za "Q" i gde god pogledas spotovaces nekog, jbna komedija.

Nop.. ne mozes spotati stalno i da imas makro za to. Isto i u BC2 .. jednostavno ima neki patent koji limitira "kolicinu" spotanja u odredjenom trenutku ili sta vec.

Vrh Dno