Šta je novo?

Battlefield 3

Jel jos nekom trazi da prihvati Origin uslove i skida kao neki 20mb patch svaki put?

Koje ****** CQ metro 64 igraca, cim neko uzme B nema sanse da ga drugi preotmu. NON STOP RPB M320 NADE, smori te posle

Koje ****** CQ metro 64 igraca, cim neko uzme B nema sanse da ga drugi preotmu. NON STOP RPB M320 NADE, smori te posle

naravno da je smor, smor je ta mapa poodavno

fascinira me da zapravo se igra i dalje ta mapa

mada dok je bilo servera sa pravilima nije lose bilo (bez rpg m320 nade etc) - ali onda snajperi znaju da smore

Naletih danas u timu na prvog tenkistu na svetu(zensko je,barem po profilu):
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/celticgirly/
Riba napravi skor u partiji 43-5(od toga 42 tenkom)a ja nas tenk nisam video u borbi.Ono zastava sto smo osvajali je bilo samo na juris pesadije.Na profilu ima nenormalne skorove samo na Damavend Peak mapi,na ostalima je ispod proseka.Da remiziram,je8o je ja:d.

Riba napravi skor u partiji 43-5(od toga 42 tenkom)a ja nas tenk nisam video u borbi.Ono zastava sto smo osvajali je bilo samo na juris pesadije.Na profilu ima nenormalne skorove samo na Damavend Peak mapi,na ostalima je ispod proseka.Da remiziram,je8o je ja:d.

Dodala je #13 Seine Crossing ~ ONLY u favorite, što znači da ćemo se sresti sigurno. Ali ne vidim kako može neko biti toliko ubitačan bez organizovanog tima inžinjera, pogotovo u gradskim uslovima. Možda zato i voli Damavand tamo u tunelu barem pet čeka u svakom trenutku da popravi nešto :)

Poslednja izmena:
me knowz

naked-gun-condom-scene.jpg

haha ali icq broj :d

1.
PKP PECHENEG
939 Kills
Sa njenog profila,izgleda da mnogo voli tenk :D

Jel postoji neka mogucnost, neka 'sifra sabljarka' akcija da se izvede, sa dovoljnom posvecenoscu, da se pronadju retardi preko IP-a recimo, koji ubijaju svoje da bi uzeli vozilo, majkemi bi platio za takvu akciju, ovo se otelo kontroli, svaki ***** radi sta god hoce jer je bezbedan iza svog monitora.. au koje ogorcenje.

I pored ovog povremenog skoka pritiska zbog i*iota, i dalje je duplo bolji mod.

Objasni, ako je trol nisam ga bas razumeo, and i've seen a lot of trolls in my time :D

Ajd sad ne preteruj :) Jako su slicne uniforme, da je kao u CS-u vidljiva razlika pa ajde..

Uozbilji se :), da je kao MW ili CS, gde su panduri protiv terorista, onda bi te podrzao..

hehe, vidi rrecimo red orchestru.. imaš švabe i ruse, reklo bi se lako za raspoznavanje? :) a nije baš tako, da ne govorimo na distancama od 100+ metara, treba prvih 20 sati da naučiš raspoznavati igrače, a posle to radiš u milisekundi na bilo kojoj distanci.

Ono što fali u HC-u je taj fear factor kod igrača, a realno BF nije ni zamišljen na taj način, već kao akcioni shooter. teško je nekoga pinovati i čekati da proviri da ga skineš iz metka. Svako je hrabar da izleti sa full prefire rafalom, granatom ili raketom "na cim" jer je death penalty mizeran, a u velikom slučaju jump evade-uje smrt i uspe da napravi kill, jer kad uračunaš - ako failuje u tome: ili će se spawnovati nakon 5 sekundi na nekoga iz squada, ili će uleteti neki medic i "naštancovati" ceo squad sa defibom.
Da nakon smrti moraš čekati 20-25 sekundi za spawn, pa da se spawnaš negde gde moraš proći sito i rešeto da dođeš blizu pozicije na kojoj si izginuo, koncept igre bi po meni imao veći smisao ( u HC modu )
Normal mode - akcioni shooter kakav znamo,
HC mode - tactical shooter 100% slower.

Realno, da DICE i EA ne lažu ljude kako je nemoguće izbaciti mod tools, ovakav mod bi neko "sprčkao" za jedan dan, i garantujem da bi imao svoju publiku.

Poslednja izmena:
Pa imali bi Project Realty mod i na BF3 i to je to... Možda i najbolji "realističan" (u okvirima igrivosti) FPS do sada.

Poslednja izmena:
Vrh Dno