Šta je novo?

Battlefield 3

Jesam i ne bi da radim opet jer sam ovo skidao par dana :D

Poslednja izmena:
Ma memorija ljudi, ne moze BF3 na 2gb izgleda.

Pa da, padaju od jednog metka na normal serveru lol :D Koliko je ovo rasprostranjeno?

Pa, pazi,.. dmg lista za oruzja je na klijentu ;)

postoji onaj tweaker sa kojim mozes ovo da radish, skinesh suppresion sa sebe, skines color filtere, itd.

Mislim da PB jos uvek ne moze to da otkrije, mada neki od drugih stream-ova navodno mogu.

Nemam pojma sto se cudite, ovako izgeda kad uparis dobrog igraca i no recoil macro, zayebana kombinacija, svaki metak ide u jednu tacku, DMG jednog metka oko 20-30 pa zato ljudi tako brzo i padaju, inace vrlo cesta pojava kod "profi" igraca kako vole sebe da nazivaju :)

Хоће то са пар метака убија све хаха. Читерчина само таква.

Ovo ako je stvarno, onda svaka cast njemu i Jiki, ali cisto sumnjam, definitivno koriste neki hax.

Nista unusual, ima fiber optiku + igra public. Igra u jakom klanu kompetitivno, zna sve cake i fore (+ima mozak) . Dodje na metro i popisa se na sve igrace.

Poslednja izmena:
Nista unusual, ima fiber optiku + igra public. Igra u jakom klanu kompetitivno, zna sve cake i fore (+ima mozak) . Dodje na metro i popisa se na sve igrace.

Excuses, excuses... Fiber optics, micro fiber, latex. Ima tu svega

Poslednja izmena:
Nije mi jasno kako nekome ovaj video moze izgledati legit.. ili trollate onako iz cista mira ?

Nema ovo veze sa tweaker-om, PB kikuje ako je file tweakovan, a GGC banuje. Ovo je neki private cheat za no recoil/no spread, nema ni reci o modifikovanom dmg.

Nema ovo veze sa tweaker-om, PB kikuje ako je file tweakovan, a GGC banuje. Ovo je neki private cheat za no recoil/no spread, nema ni reci o modifikovanom dmg.

Jedan lik je izbacio review jednog "hack" paketa. Radi se o java skripti koja se pokrece kada i igra tako da ne postoji nikakva modifikacija fajlova koju moze detektovati PB.

Sa time si mogao stimati gomilu stvari pa si cak imao u postotcima info koliki je aim na tebi pa oni sa konstantnih 100% koriste jel' aimbot itd itd tako da vjerujem, vecina čitova ne edituje nikakve fajlove. Odnosno oni koji to rade budu lako ufaceni.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno kako nekome ovaj video moze izgledati legit.. ili trollate onako iz cista mira ?

Ево сад сам пробао м16а3 хахаха која смејурија од пушке. Он на видео клипу убија све са 3 метка а рикојл иде у небо. Смешни читер.

M16A3 uz m416 su ti dve najbolje assault puske trenutno. Malo vise volim m16a3 zbog veceg firerate-a, ali ovo ovde je smesno. Vidi se da nema nema recoil-a i da cim izbaci 3,4 metka, sve ide u metu i naravno kill, jer svaki metak pravi oko 30-35 damage-a. Smesan je sto postavlja ovakve klipove na YT....

Na kojim serverima igrate, da vam se pridruzim :)

Na svim :d... browse pa gde ima mesta, dovoljno igraca i dobre mape :) Uglavnom DE serveri su sa pingom oko 30.

Jel vam se dešavalo da imate 0% hp?! Meni se par puta dogodilo, naravno na normal serverima.

Iz nekog razloga igrac ima 101% energije. Neki dan me ubije lik i on stane na 1% energije, ubije ga moj igrac i ja dobijem 100 assist poena.

Najbolje da dodas ljude na friend listu,pa se prikljucujes kad je neko aktivan.Evo tema sa "nasim" nickovima na Originu pa dodaVaj(mada ko zna koliko njih su i dalje aktivni):

http://battlefield-srbija.com/forum/index.php/topic,73.0.html

Par nasih servera:
http://battlelog.battlefield.com/bf...c7cce7da/UNITED-SERBIAN-SERVER-I-4Netplayers/
http://battlelog.battlefield.com/bf...f-927e-eec993ba5900/UNITED-SERBIAN-SERVER-II/

Kakav je to team DM sa 64 igraca :D

Nazad
Vrh Dno