Šta je novo?

Battlefield 3

JEdno je samo premium a drugo igra sa premiumom.

Service communication failure:pnkbsterA.exe .. Jel ima josh neko ovo danas?

Niko nema ovaj problem samo ja?

Mislio sam da ce trajati samo taj dan, ali ovo vec traje par dana. Da li imate neku preporuku kako da resim ovo? Apsolutno ne mogu da igram multiplayer...

Probaj update punkbustera ...

Pomoc, imam gtx 560 ti i amd quad core 925 (tako nesto) i stavim low podesavanja i dalje mi je low fps. pise da je gtx 560 ti i quad core za recomended :S Sad se kajem sto sam prodao ps3...

Sa tim mora da leti, ili trolujes ili nemas instalirano nista od drajvera, directx-a itd.. al ne znam dal bi mogao onda uopste da pokrenes igru.

Ne trolujem. Jutros sam update graficku i malo je bolje, al ipak zasecka sto mi jako smeta...

Kakav je taj Q6600 u poredjenju s mojim, posto imamo istu graficku i isto 4gb memorije. Meni sve bre na high, nesto i ultra, shadows low. I zakucano 60, posto sam ja zakucao, nije da ne moze vise.

Ne zaebavaj covece, to je Phenom II quad, mora da ti leti, kakav overklok. Nesto ti tu nije u redu.

Sa meshes na low ces da imas bolju preglednost jer se smanji lod distance i manje se opterecuje cpu i gpu.

Sta update :D Nije to android aplikacija :) Nisam ga nista dirao, fabricki je.. i nisu nam bas isti ali to je to.

edit: aha, rekao si da je 925, sad vidim da jesu isti.

Mislio sam na drivere (ako to uopste ima, ne razumem se bas najbolje). promenio sam komponente a isto kao da nisam.

Jel ti tacno to u masini, samo 2gb memorije? Onda je do toga, mora 4 minimum koliko ja znam.

Sumnjam da je to razlog, al cu dodat mozda kasnije tih 2 gb

Nema sta da sumnjas, to je razlog.

Vecina govori da je 4GB malo, 6GB minimum itd. Koliki je tebi FPS ? Inace 2GB je bas premalo za bilo sta.

Meni win 7 prodisao kada sma prosirio ram sa 2GB na 6GB. Mogu misliti kako bi BF3 radio.

Ovo ako je stvarno, onda svaka cast njemu i Jiki, ali cisto sumnjam, definitivno koriste neki hax.

Vecina govori da je 4GB malo, 6GB minimum itd. Koliki je tebi FPS ? Inace 2GB je bas premalo za bilo sta.

Meni win 7 prodisao kada sma prosirio ram sa 2GB na 6GB. Mogu misliti kako bi BF3 radio.

Ne znam kako da proverim koliki je fps. U kom smislu "prodisao" jesi li osetio neko "ubrzanje" pc-a?

Sta je ovo, previse lako padaju, jos na normal serveru.

Jesi ti odradio i reinstall sistema kada si promenio komponente?

Vrh Dno