Šta je novo?

Battlefield 3

Zmurke :)

Šta mislite kako će raditi sa konfom iz potpisa? Kanim se da pazarim...

Jel' postoji neki problem sa battle log-om?U zadnjih 10 partija mi se pojavi report za 2-3 partije.Ostalo se danima ne pojavljuje.Ne pratim statistiku ali mi u zadnja 2-3 dana fali barem 5 logova.

Izgleda da postoji. Meni se isto to desava od sinoc, ni jedan battle report, i ne pokazuje mi ribbone lvl up i ostalo. Nesto definitivno nije u redu.

Meni sve normalno

@ salecar

Radice ti ok sigurno..

Upravo skidam igru sa Origina. Skida mi na C, a tu malo kuburim sa prostorom. Moze li to posle downloada da se prebaci na D, bez nekih komplikacija po igru?

Upravo skidam igru sa Origina. Skida mi na C, a tu malo kuburim sa prostorom. Moze li to posle downloada da se prebaci na D, bez nekih komplikacija po igru?

trebao si u ORIGINU odmah da postaviš rutu na D: particiju da tamo downloaduje, e sad da li će ti igra raditi kasnije ako je budeš premestio na nisam siguran možda sve bude Ok.

trebao si u ORIGINU odmah da postaviš rutu na D: particiju da tamo downloaduje, e sad da li će ti igra raditi kasnije ako je budeš premestio na nisam siguran možda sve bude Ok.

Kad sam konj. Stavio sam opet da skida, i postavio D particiju za download i instalaciju...

Nesto slabo vidim da su ljudi aktivni... Ajde ako ko igra neka me doda isti nick kao na forumu.

Ja igram svaki dan, uglavnom tamo posle 0000. Ali nikad s nasima jer ge*evi svi igraju normal :p

EDIT: evo opet "wrong username and password" Duvajte qaru vise bre!

Poslednja izmena:
Evo i meni "wrong username and password". De8ili Boziji! Sta sad opet treba da se zayebavam kao pre neki dan?!

Ma da, opet su pukli. Sada, posle duže pauze imam vremena da odigram malo i evo šta me čeka.

Ja udjem na origin ali smo u offline mode nece na online i to ti je.
Edit: Evo rade opet :D

Poslednja izmena:
Posle par prvih odigranih partija, slobodno mogu reci da mi je krivo sto ranije nisam pazario igru...

Origin nece da ide u online mod. :mad:

Meni ovo izbacuje.
Game discnnected:your connection to the server timed out
Posle 5 minuta igranja.

Ovo postaje sve gore i gore :mad:

Klasika, nikad ne mogu da povezem nick, samo znam da je 'neko od nasih', na forumu Sale a u igri The_TerminatorUnstopable94 :D :)

Hhahah, salecar87 sam u wot :) U BF3 izvodim nevernike na pravi put :d

P.S. ajde vi stare kuke neki hint za gustera. koje mape i servere da forsiram i te fore.

Poslednja izmena:
Ja ti savetujem da igras Hardcore servere i Conquest mod. To je po meni najbolje BF iskustvo. Najbolje mape su Caspian Border, Kharg Island, Gulf Of Oman, Strike At Karkand, Operation Firestorm, (a ako budes uzeo Armored Kill onda i Bandar Desert i Alborz Mountains).

Poslednja izmena:
Caspian je, po meni, najbolja mapa u standardnom BF3 (Firestorm takodje nije losa). Seine Crossing i Noshahr Canals ako volis infa (Metro je retardirana mapa :d). Za servere je najbolje sam da eksperimentises i vidis koja ti pravila najvise odgovaraju i kakva se ekipa okuplja.

Poslednja izmena:
Klasika, nikad ne mogu da povezem nick, samo znam da je 'neko od nasih', na forumu Sale a u igri The_TerminatorUnstopable94 :D :)

E onda mozete i mene dodati: njikolaj (i na battlelogu :) )

Sad sam i ja poceo sa igrom na PC.

Hhahah, salecar87 sam u wot :) U BF3 izvodim nevernike na pravi put :d

P.S. ajde vi stare kuke neki hint za gustera. koje mape i servere da forsiram i te fore.

Ako hoces da boostujes lvl onda ti je metro najbolji. :D

Dizajn mapa u bf3 je ocaj zivi, ravna podloga i razbacane kockice okolo, kad vidim nesto zaobljeno stanem malo da se divim, kao da su pravili mape u simcity. Nekako su uspeli da se zayebu i da naprave da Caspian i Alborz budu odlicne mape, verovatno je onaj slabovidi lik koji je odgovoran za plavi filter bio na bolovanju dok su se pravile Caspian i Alborz. Po meni su mape u BC2 mnogo lepse i raznovrsnije a i destrukcija je mnogo bolje odradjena, u bf3 ako ne pogodim tenkom tacno u tacku na zidu gde su oni zamislili zid se ne srusi nego ostane crna fleka???

BC2 je RUSH igra dok je BF3 conquest igra tako da je tesko porediti levelovanje mapa. Odnosno, meni je uzitak conquesta u BC2 kao rush u BF3, onako.. na par mapa dobro ali generalno meh.

Sa druge strane moramo uzeti i to da su konzole uradile svoje, pregazene vremenom te da se na istima moze samo 24 igraca takmiciti na jednom serveru pa smo i iz tog razloga IMHO dobili uske manje mape prozvane COD mapama. Mislim da to nema veze sa COD-om vec su tu da se konzolaski igraci ne ganjaju po praznim livadama.S'togada moramo priznati da uspjesni BC2 ili BF2 nisu morali trpiti takve degradacije.

U BF3 su CB, firestorm, kharg, karkand, oman, canals, death valley, damavan (samo kao rush), alborz i shield dobre, istinski BF mape te ta prica kako BF3 nema dobrih mapa ne stoji. Istina da su generalno ravne ali ako se treba osvrtati na BC2: Atacama Desert, White Pass, Oasis, Harvest Day.. su prilicno ravne mape. Malo "valovite" ali ne i brdovite kao alborz. Ono sto fali u BF3 jeste vise objekata, više šume i slicno a.. nece moci ako hoces novi engine, iole kakvu destrukciju i velike mape. Ako ih bas treba porediti, bf3 nema RUSH only mape kao BC2 i tu poredjenje nije moguce.

Od pocetka BF3 naslovu zamjerim prazne ravnice, da... Povrsine kao firestorm ili bandar. Uvjek se pitam zasto nisu dodali neka brda kao u metalu ili sada u alborz. Ne mora biti nesto pretjerano samo da nije prazan prostor.

Destrukcija u BC2 je daleko kompleksnija ali te ja pitam na cemu bi mi igrali da je jednaka ? Karkand ti sve govori.

Ono sto je zanimljivo, igrajuci ovih par dana BC2, na CQ mapama nema helikoptera. Bilo skaut, bilo viper/havoc. Samo pustinja, metal i .. mislim da je to to tako da je i gameplay drugaciji kada imas veliku mapu kao Harvest Day, imas tenkove ali ne i helikoptere (ujedno i avione).

Sve u svemu, u konačnici, ne ulazeči u tehničke aspekte vec samo vezano za užitak, meni je BF3 mnooogo zabavnija igra.

Poslednja izmena:
Vrh Dno