Šta je novo?

Battlefield 3

Da li se vama desava kad vas ubije protivnik da se u tom momentu zacrni ekran na milisekund i sve vrati, a kad te ozivi isto to se ponovi???

Bice da te je neko iz tima sa ledja 'oziveo' pa vas obojicu sashije onaj tvoj ubica... desi mi se na svakoj mapi par puta [CQ] ;)

Hvala pomoglo je ali posle dosta macevanja sa bflogom i originom. Nuspojava je da sam izgubio friend listu

Dobro je da si resio, i ja sam se pola sata smarao kako da pokrenem igru.
Ja nisam izgubio listu.

tema je opsirna,mozda je vec neko pisao,ali ja sam uspeo da namestim cpu usage i mem usage u OSD tj monitoring cpu-a u igrici,evo kako to izgleda,bilo je zinteresovanih dosta i konacno sam iscackao kako...u sledecem postu ide objasnjenje ako nekom treba
Pogledajte prilog 97790

Mene vise zanima kako si namestio sat da ti ocitava AB? :)

Poslednja izmena:
Imam prilično iritantan problem. Pre neki dan sam sa ADSL 16/1 privremeno prešao na 1.5/256. Od tada mi igra laguje (trčim i povremeno me vraća za 2-3 koraka). Smanjio sam grafiku na minimum ali ne vredi. Ping mi je ok. Ima li nekog leka dok se ne vratim na neku normalnu brzinu?

Potrebno je samo otkaciti (stiklirati) show sistem time kao sto je na slici prilozeno

Prilozi

• show system time.JPG
    show system time.JPG
    54.5 KB · Pregleda: 41
Drugari imam veliki problem, mozda se vec pricalo o tome, ali stvarno je puno 436 stranica texta.

Konfiguracija iz naslova, i ne mogu ama ni jedan mp mec da odigram do kraja, igra se zakucava zajedno sa kompom. Sve stavljeno na High. U kampanji radi bez problema... Driver 12.8, windows od pre tri-cetiri meseca.

Da li ima neko neku ideju...

Edit> nista nije overklokovano.

Da li si probao da testiras graficku najpre sa nekim programom ? Sta ti se tacno desi kada zakuca komp .

Testirao sam samim battlefieldom :) SP fercera bez problema. Od nove instalacije recimo da je zahtevnija igra koju sam igrao max payne 3. Sad igram Borderlands 2, bez problema. Cak mi se prvi put desio i blue screen kad me je izbacio.

Smrzne se slika i zakuca se zvuk. Pomaze samo restart dugme.

moze i ovako ;)
saxmon.jpg
program se zove HWinfo064,besplatan je,i ODLICAN :smoke:

A sta ce vam te Matrix informacije dok igrate..

OMG bas i ja hteo da pitam to? Msm dok igras koga zabole za temperaturu i zauzece GPU-a :p
Borise to su ti PC ljudi:D

Pa recimo da bi video sta ne valja kao sto je moja GTX570 zavrsila na reklamaciji ...

Pa recimo da bi video sta ne valja kao sto je moja GTX570 zavrsila na reklamaciji ...

Dobro bas ako sumnjas da crkava pa to mu dodje kao neki test, ali ne sumnjam da ima 'zaludjenika' koji to drze u svakoj igri :D

OMG bas i ja hteo da pitam to? Msm dok igras koga zabole za temperaturu i zauzece GPU-a :p
Borise to su ti PC ljudi:D

temperatura gpu-a,pa neko klokuje graficku i interesuje ga max domet i temp
zauzece?? pa nije isto ako ti je zauzece gpu-a 40 % ili 99%,postoji dosta ljudi koji bi hteli da im grafika radi na 99% tj da maximalno iskoriste ono za sta su platili,meni recimo mnogo znaci jer tako uspevam da nastelujem grafiku i cpu da mi bf3 radi skoro kao nekom sa mnogo skupljom konfiguracijom,tj, da mi ne manjka frejmova,ako pritom nemam monitoring sta se desava sa cpu i gpu dzaba mi stelovanje,mogu samo kao baba da gledam u pasulj...:wave:

Ja se ipak nadam da nije hardverski problem, kako se u drugim igrama ne manifestuje, a ni u kapmanji bf-a...

Snimao nasumicno i uhvatim ovo, nesto mu se prebrzo osvezio ECM? Ajd kill je mogao biti TV missile ali je prebrzo napunio ECM.. Cheat?

Poslednja izmena:
Ne znam koliki je dilej za ECM ali jeste sumnjivo. Meni se neki dan slicno desilo. Lockam avion sa AA ali, prebrzo odradi ECM reload..

A nije TV vec te pogodio u glavu. Helikopter je ostao citav. Headshot.

EDIT: Razmak imedju je 12 sekundi. Sve je regularno.

Poslednja izmena:
A pogledaj gde mu je okrenut nos, cime headshot, jedino gunner ali njegov top ne pravi ovakav zvuk pri pogotku..

Gunner te pogodio. Nije napravio neku posebnu buku. Samo te skinuo "od prve".

EDIT: Ono malo "tap" te skinulo.. eksplozija koja je bila, ne znam sta je.

Poslednja izmena:
Da, sad citam da mu treba 10 sekundi izmedju reload-a.. mislio sam da je kao flares kojima treba znatno duze.

^ Jesi video kako je lik rešio problem? Ubacio novu zvučnu... Probaj da staviš nove drajvere za zvučnu za integrušu.

Ako ih ima. Ok, probacu i to.

Punkbuster reinstaliran, driveri za zvuk novi... ostala situacija ista. Jel igra neko bf3, sa realtek integrusom? (eventualno i gigabyte plocom P55...)

Kod mene je GA770TAUD3 i sve ok.

Sad sam nasao ovo na battlelog forumu, isto sto je i Falcon rekao...:
BF3 PC Lockup / Freeze - with looping audio:

Cause: BF3 bug with onboard (motherboard) audio.

Fix: Install a separate soundcard & use that. Disable onboard audio in BIOS.
*Note users on EA UK forums have had success with Creative X-FI cards. (No game freezes)

Nemam reci da je ovo resenje..

Kako ti je podesen zvuk u igri jel na war type ili nesto slabije ?

Ja imam usoljenu integrusu i nemam problema, verovatno spec za tvoju plocu melje negde sistem.

Ja imam usoljenu integrusu i nemam problema, verovatno spec za tvoju plocu melje negde sistem.

Problem found. Disable-ovao sam zvuk, i voila nema nikakvih problema... IGrao dva sata bez zvuka i sve sljaka odlicno. Samo da nadjem jeftinu polovnu zvucnu, pa mogu da igram ko covek. :D

Vrh Dno