Šta je novo?

Battlefield 3

Ja imam mozda 250 sati ukupno na PS3 i PC i pojma nemam gde se ljudi spawnuju, sta kao znas da ce dva metra od vrata da se spawnuje i blenes tu dok se ne pojavi? To za vozila i 3D spotting izgleda mozemo do sutra, malopre slucajno udjem u Normal (jer glupi Battlelog non stop resetuje podesavanja), odvali me AA, ja samo odleteo od njega i opravio se za par sekundi.. Ovako bi morao da slecem da popravim, i da budem inzenjer. Stvarno bezvezni argumenti, recite lakse mi je tako, mozak na ispasu a ne opravdavati to.. :)

EDIT: sad mi ne prihvata user/sifru, kaze da su pogresni i blokirali me, cc..

Poslednja izmena:
Ja imam mozda 250 sati ukupno na PS3 i PC i pojma nemam gde se ljudi spawnuju, sta kao znas da ce dva metra od vrata da se spawnuje i blenes tu dok se ne pojavi?

Ti kao da igras neku levu igru ako to do sada nisi primetio. :D

To za vozila i 3D spotting izgleda mozemo do sutra, malopre slucajno udjem u Normal (jer glupi Battlelog non stop resetuje podesavanja), odvali me AA, ja samo odleteo od njega i opravio se za par sekundi.. Ovako bi morao da slecem da popravim, i da budem inzenjer. Stvarno bezvezni argumenti, recite lakse mi je tako, mozak na ispasu a ne opravdavati to.. :)

A koliko bi ti taj heli trajao na HC modu gde se dobar igrac sa AA fino ukopao i ne postoji killcam? Koliko uzletanja i suicidalnih pokusaja bi imao dok ne bi otkrio gde je AA? Koliko i inace vozila na conquest mapama traju u HC modu, jel veoma kratko i veoma su potrosna? Kao sto rekoh ako ne razumes ove argumente da igram normal mod (iskljucivo conquest) zbog odredjene balansiranosti gamplaya, nema svrhe da ti nadalje objasnjavam, uzivaj u svom HC modu. :)

Ne traje 20 minuta sigurno, koliko cenim da moze da prezivi u Normal, pogotovo ranije kad je i gunner imao flares. :) Da ako igras ko pajser onda su potrosna.. reci mi samo da li su mine non stop vidljive u normal, odnosno non stop su narandzaste? :D

Heli je i kad je gunner imao flares bio dosta ranjiv, pogotovo od strane aviona koji su samo prolazili kroz njega dok jurcaju tenkove i pesadiju dole. :D Mozes da prezivis 20 minuta ako imas veoma dobrog i iskusnog pilota/gunnera i ako igrate neku vrhunsku igru i u dobrom ste timu, a cak je i strana bitna, posto LAV-AD melje na ogromnim daljinama za razliku od one skalamerije Tunguske koja se koprca po terenu. A mine su narandzaste koliko i sve ostalo u igri kao i njihov spotting, dakle za tvoju nepoznanicu normal moda ne-beskonacno. btw, one u pocetku nisu mogle da se spottuju, tek posle nekog patcha je to ubaceno, kao i da inzenjerac moze da ih skuplja, a inace ne razumem zasto nisu stavili poene za one koji ih uklanjaju, posto je ipak svrsishodno gameplayu...

Gde bih mogao da trazim pomoc, ne prihvata mi vise username i password posle danasnjeg 'maintanence-a' :mad:

Gde bih mogao da trazim pomoc, ne prihvata mi vise username i password posle danasnjeg 'maintanence-a' :mad:

I meni je malo pre tako bilo, otisao sam na zaboravio sam password i putem mejla mi poslali verifikacioni kod i promenio sifru.

Na kraju je resenje bilo da vratim sifru koja je bila pre ovog dr*anja, ako neko ima problem nek to uradi.

Na kraju je resenje bilo da vratim sifru koja je bila pre ovog dr*anja, ako neko ima problem nek to uradi.

Ja sam u origin-u menjao sifru i nije pomoglo, staru nisam mogao da stavim jer je bila od 7. karaktera, a minimum je 8. karaktera. :D
Tek kada sam u origin-u hteo da promenim "Origin ID" ponudio mi je da se ulogujem na stranicu gde se mena ID, probam da se ulogujem, ne prihvata login, i ako sam ulogovan vec na Origin-u. :D
Onda sam na tom prozoru na kome nije prihvatao login, kliknuo da sam zaboravio password, na mail mi je stigao link ka sajtu gde se menja sifra, sravio staru sifru od 7. karaktera i sve radi kako treba. :D

Origin FTW :d

Drugari jel imas jos neki fix sem brisanja prof save body fajla,jer mi i to ne pomaze,konstantno mi izbacuje bf3 stoped working,ne mogu da zavrsim jednu partiju,punkbaster je update-ovan,koristim 12.8 drajvere i igram na win8 32bit ?

Pa ko ti rece da igras BF3 na 32bit jos Windows 8 koji jos nije ni kompitabilan sa svim programima... Eto ti ga problem.

Nema veze sto je osmica,i ja sam na njoj i nemam nikakvih problema ni sa njom ni sa igrom.Samo je do 64-bit.

Nzm. Brat je imao Win. 8 nekih nedelju dana i nije hteo da mu radi BC2 kako treba pa je vratio na 7 i radi odlicno.

Jel jos nekom igra ispada sa servera na pocetku partije ili posle minut-dva? Sve je bilo ok do danas poslepodne. Restartovao sam i masinu i modem/ruter i ista prica. Jedna od poruka je "you were disconnected from ea online (1)".

Ja uopste ne mogu da se ulogujem na origin ili Battlelog

Vredi li počinjati sa igranjem Battlefield 3? I vredi li igrati bez Premium-a i dodataka?

Jel jos nekom igra ispada sa servera na pocetku partije ili posle minut-dva? Sve je bilo ok do danas poslepodne. Restartovao sam i masinu i modem/ruter i ista prica. Jedna od poruka je "you were disconnected from ea online (1)".

kod mene se javljao samo kad upadam u server, probaj da izkljucis UPnP ja sam tako resio problem.

Vredi li počinjati sa igranjem Battlefield 3? I vredi li igrati bez Premium-a i dodataka?

Kako da ne.Po meni je naj bolja mapa Caspian Border,a ona je u osnovnom paketu.Ako volis FPS igre-nema sta da razmisljas.A pogotovo sto se sad za male pare moze uzeti BF3.A kasnije ako ti se svidi uzmes i premium.

Cak i da se igra uredno pokrece na x32 sistemu, 3.2GB koliko x32 sistem moze max vidjeti je za BF3 malo.

Interesantno, ali izgleda da je pomoglo i kod mene :). Hvala na savetu, ali ne kontam otkud to odjednom. Pre podne radilo, a onda ne. Jos me sad i ovo saceka "Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from your country are not welcome to our server! " znaci odoh da ih pobijem sve :D.

Da li se vama desava kad vas ubije protivnik da se u tom momentu zacrni ekran na milisekund i sve vrati, a kad te ozivi isto to se ponovi???

Kada na meni neko odradi reviev, bude crni ekran na pocetku prije nego sto ustanem kao kada radim spawn. Ali kada me neko killne ne dobijem taj black screen.

tema je opsirna,mozda je vec neko pisao,ali ja sam uspeo da namestim cpu usage i mem usage u OSD tj monitoring cpu-a u igrici,evo kako to izgleda,bilo je zinteresovanih dosta i konacno sam iscackao kako...u sledecem postu ide objasnjenje ako nekom treba
bf3_2012_10_07_23_23_47_269.jpg

Nazad
Vrh Dno